Skoči na vsebino
Nakup mazde 3 (2004)
Napisano

meni turbina "zvizga" (pa? zvok turbine) od zmeraj, pa ?e kar dela... ma a ni ti normalno?

Baje je to zelo narobe....pri mazdi

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bencinska ?rpalka za mx5
Napisano

Na jok mi gre ko tole berem :( ...najraje bi jo snel in Mo?niku zabil v rit :angry:

No ja vsaka ?ola nekaj stane... :blush:

?e bi ti to takoj povedal se sploh ne bi trudili.... :glare:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ave po nakupu Mazde 6 v Avtohi?i
Napisano

...?e sem slu?ajno spregledal, dej napi?i nam ime avtohi?e, ?e ne ?eli? imena, pa vsaj opi?i kje da bomo u?tekali. V glavnem ni ta glavna mazda ob Celov?ki, ki ima tud bemfe zravn? :huh:

z njimi sem jaz zaklju?il ze leto nazaj - ?e se spomnite....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slab stik pri kablu za kratko lu?
Napisano

Ni videti, da bi bilo karkoli stopljeno. A kdo ve, kje bi lahko dobil ta konektor oz. koliko je ta re? na uradnem servisu?

Ti ga samo dobro spucaj, kontakt sprej ali podobno, pa mal posmergli not

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je zrelo za policijo in ne za tozbo. Katrza lepo jim povej da si nasla 'prejsnjega' kupca in da so mu vrnili kupnino in da bos sla na policijo ce ne naredijo enako

O?itno prodajajo en in isti razbit avto!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ene par te?av z mx-3
Napisano

kokr vem ga mam, mal zamika je ja, obrati nihajo pa ko se ma?ina ogreje (v?inoma so stabilizirani okoli 500 ampak se usake tolko tut do nule spustijo skor, lih tok da avto ne crkne)

vrtajler bi jest rekel pol, probaj dobiti od nekoga za probat, nove se pa na ebayu dobi za cca 150? ali pa v slo pri kakem maherju

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Videno-kupljeno nima nobene podlage, ker se gre za skrite napake pa sploh ne!

Spet stvar interpretacije :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ene par te?av z mx-3
Napisano

Ma? ti ?e vrtajler? ?e ja a ti v?ge z zamikom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Turbo polnilnik
Napisano

Probaj pri BEJA d.o.o.

res je, jani trcek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Katrza pojdimo po vrsti

Avto letnik?

kilometri?

120.000 veliki servis kajne?

Pa tudi kje si kupila, dolo?eni servisi celo berejo ta forum in se v?asih stvar obrne, ?e vidimo da so nateguni se marsikdo obrne, ?e ne oni pa stranke.

Je pa res da v Slo imamo za??ito za vse take bedake:

Kupljeno je po sistemu "videno - kupljeno", zato prodajalec ne odgovarja za kasneje ugotovljene napake in okvare.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ali so ti dali Mazda DSK - elektronski izpis servisov tega avta??

?e ne, bi ?e predlagal, da gre? na drugi servis samo preveriti po VIN ?tevilki avta zgodovino, to so ti dol?ni dati kjerkoli.

Dobi? 1 ali 2 A4 papirja na katerih pi?e vsa zgodovina (?al samo rednih servisov) a tudi to je nekaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s porabo 323P
Napisano

Tvoja poraba je ve? kot vredu za 1.3 motor....Mazda 3 1.6 se tezko pribliza tej porabi...?al se ?ival matra in tudi pije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

Tu je bil CX-7 kralj....

Si dal na hrva?ki avtocesti na poti domov (beri stalno mal klanca v Velebit) tempomat na 110 (brez komentarjev prosim) v 6 prestavi in si bil velikokrat na levem pasu s 14m kompozicijo, pa ?e dobro da je bla ?ena poleg da me je spomnila da sploh mamo prikolco s sabo.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

navor bo vleku brez te?av, itak pa ve? kak?ne so omejitve hitrosti, ko vle?e? prikolico :blush:

saj sem djav 80 pa basta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

Pri 200+ km/h zagotovo ful upora. :hohoho: Se pove?uje s kvadratom spremembe hitrosti.

Pri normalni vo?nji upora toliko kot po?itni?ka prikolica podobnih dimenzij, ne vem zakaj bi bilo kaj druga?e.

JE pa vsekakor mizarska bolj obte?ena, ampak ni panike navor mora vle?t

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

Ne verjamem, da je po?itni?ka, ker pri teh merah je precej prete?ka za po?itni?ko :ne vem:

Druga? pa z naletno zavoro lahko vle?e? do 1600kg te?ko prikolico do 8% klancem oz 1400kg, ?e je klanec do 12%

To je res, kot re?eno je na?a 7,2m pa je NDM 1500kg...to je kaka tovorna ala konji pa to :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

sploh ni panike, samo ?tevilke preveri - pa ?e je NDM avta + NDM prikolice ve? kot 3.500kg potrebujes B+E izpit, ?e ima? samo B.

Avto bo vlekel sigurno, sej je navor :), ve? kot 80 na uro sploh ne sme?, kakih hudih manevrov pospe?evanja in cikcakanja pa sploh ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vleka prikolice
Napisano

?ivjo kupujem mazdo 6 karavan 2.2 125 te plus letnik 2009. Zanima me kako se obnese pri vleki prikolice ali je dovol mo?na? prikolica je ve?ja 300x160x180 cm.Ali je dost mo?na al jo je treba ?ipirat?

Lp!

mere niso pomembne samo NDM, na homologo kljuke pi?e max te?o in ta mora biti vsaj toliko kot prikolica.

Pa sploh ni panike, na?a po?itni??a je 7,2metra 1500NDM pa jo lahko vle?e ne samo CX-7 tudi novi Exeo, M6 itd...torej glej kila?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 pu??a olje
Napisano

Je... jih. Meni so iz Game po?iljali samo reklame, niti enkrat ne kak?nega koristnega obvestila ?eprav sem bil od l. 2002 do l. 2006 njihov redni in vsaj tolikokrat tudi izredni gost. :angry:

Ha ha ha, sam to je zanimivo, jaz dobivam ?e od Seata, Forda, Pezoja, Suzukija in Mazde, ko si enkrat v sistemu je konec....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dpf filter m6 2007
Napisano

IN POL SE KDO SPRASUJE ZAKAJ SO IZ TUINE AVTI CENEJSI,,,SVASTA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dpf filter m6 2007
Napisano

:punk: prosim ?e ima kdo rabljen dfp filtter za m6 l.2007 105 kw ker se je moj razletel v prafaktorje ter avto

dela samo v zasilnem programu :hudicek: ,ali kako drugo varianto :jupiii: ,hvala in lp

3 leta staro - garancija??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.