...?e sem slu?ajno spregledal, dej napi?i nam ime avtohi?e, ?e ne ?eli? imena, pa vsaj opi?i kje da bomo u?tekali. V glavnem ni ta glavna mazda ob Celov?ki, ki ima tud bemfe zravn?
z njimi sem jaz zaklju?il ze leto nazaj - ?e se spomnite....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To je zrelo za policijo in ne za tozbo. Katrza lepo jim povej da si nasla 'prejsnjega' kupca in da so mu vrnili kupnino in da bos sla na policijo ce ne naredijo enako
O?itno prodajajo en in isti razbit avto!!!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kokr vem ga mam, mal zamika je ja, obrati nihajo pa ko se ma?ina ogreje (v?inoma so stabilizirani okoli 500 ampak se usake tolko tut do nule spustijo skor, lih tok da avto ne crkne)
vrtajler bi jest rekel pol, probaj dobiti od nekoga za probat, nove se pa na ebayu dobi za cca 150? ali pa v slo pri kakem maherju
Pa tudi kje si kupila, dolo?eni servisi celo berejo ta forum in se v?asih stvar obrne, ?e vidimo da so nateguni se marsikdo obrne, ?e ne oni pa stranke.
Je pa res da v Slo imamo za??ito za vse take bedake:
Kupljeno je po sistemu "videno - kupljeno", zato prodajalec ne odgovarja za kasneje ugotovljene napake in okvare.
Si dal na hrva?ki avtocesti na poti domov (beri stalno mal klanca v Velebit) tempomat na 110 (brez komentarjev prosim) v 6 prestavi in si bil velikokrat na levem pasu s 14m kompozicijo, pa ?e dobro da je bla ?ena poleg da me je spomnila da sploh mamo prikolco s sabo.......
?ivjo kupujem mazdo 6 karavan 2.2 125 te plus letnik 2009. Zanima me kako se obnese pri vleki prikolice ali je dovol mo?na? prikolica je ve?ja 300x160x180 cm.Ali je dost mo?na al jo je treba ?ipirat?
Lp!
mere niso pomembne samo NDM, na homologo kljuke pi?e max te?o in ta mora biti vsaj toliko kot prikolica.
Pa sploh ni panike, na?a po?itni??a je 7,2metra 1500NDM pa jo lahko vle?e ne samo CX-7 tudi novi Exeo, M6 itd...torej glej kila?e
Je... jih. Meni so iz Game po?iljali samo reklame, niti enkrat ne kak?nega koristnega obvestila ?eprav sem bil od l. 2002 do l. 2006 njihov redni in vsaj tolikokrat tudi izredni gost.
Ha ha ha, sam to je zanimivo, jaz dobivam ?e od Seata, Forda, Pezoja, Suzukija in Mazde, ko si enkrat v sistemu je konec....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Baje je to zelo narobe....pri mazdi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani