?e ni? takega, meni la?e za 1,5 litra na 100 km. Najbolj ziher je na roko zracunat na crplaki pol pa se soo?i? z dejstvom da pa? avto z 136 konji ne more tro?it 6 litrov.
Kako,da ne?Vpra?aj Boss-a,da je to mo?no.Moji ?eni zadnja dva rezervoarja M6(136 konjev) pila 5.65l/100. Kako ji to uspe,ve le ona.V glavnem se da tudi pod 6.
Pomoje ni problem v vezavi, ampak v tem, da originalni avtoradii nimajo dodatnih izhodov za oja?evalce - ?in?e
Ne spoznam se ravno na oja?evalce samo vem, pa da naj bi obstajali oja?evalci, ki za signal lahko priklopimo izhod za zvo?nike in ne nujno ?in?e. Samo vpra?ljiva je potem kvaliteta.
To ni vse skupaj ni?.?e ho?ete dobro glasbo in nekaj konkretnega,obvezno menjat avtoradio(z izhodom najmanj 2V,?e bolj?e pa je ?e je 4V).En dober fer?terker in kvalitetni zvo?niki-original(vklju?no z kartonastimi bose-ji )so vsi tako-tako.Vse ostalo pa je kompromis in nima veze z Hi-fi-jem v avtu.
Pa sej, poglej varovalke pa poglej ce je katera skurjena ali ne. najlazje
Drugace, ce hoces, da ti povem natancno moras se mal pocakat, da pridem do njih...kaka ura ali dve
Aja,sej ti Labi ima? isto te lu?i.Vzami vse varovalke ven in pol bo? lahko ugotovil,katera je prava,tako da jih bo? vra?al nazaj. ...he,he,sem se samo hecal.
No druga?e jaz nimam xenonk in imam v avtu samo tisto regulacijo,kjer ro?no regulira? vi?ino snopa od 0 do 4 samo od sebe pa zadeva ni? ne regulira.
Aha,to je pa druga zadev??ina.Pol pa je mogo?e ?la samo kak?na varovalka...ali pa kak?en modul.Ker ne verjamem,da bi ti crknila oba motor?ka naenkrat.Sicer pa ne vem to?no,kako deluje ta "drugi" sistem z ro?no reg.lu?i.
No zadnji? sem opazil,da na M6 ne dela regulacija vi?ine snopa lu?i pa me zanima kaj bi lahko tu crknilo.Je to kak motor?ek,ki je ?el k vragu ali kaj drugega ?
Hmm,ni? dobrega ne bo...?e ima? ?e garancijo pol urno na servis,kjer ti bodo ugotovili,al je crknil motor?ek za regulacijo xenonk ali pa "samo" modul.Meni je ?el modul in so mi pol oba zamenjali v garanciji(dali so mi od face liftane,kjer so to zadevo z moduli re?ili...recimo).To je pri starej?ih M6 kar pogost pojav.
Sicer pa,kot sem nekje ?e napisal,to ?isto z lahkoto sam izproba?.Pri?gi kratke lu?i in se nasloni na blatnik pri lu?i(na rahlo,da ne bo? naredil kake bu?e v blatniku )Pritisni proti tlom in sli?ati more? motor?ek,ki se oglasi vsaki?,ko pritisne? in spusti? blatnik.?e ga ne sli?i?,je mo?no,da je ?el.
ko ste rekl varovalka sm se spovno ko na enem mercedesu ni delal ?ibedah, kupjo nov motor?ek, pa ni delal, napelejo napeljavo, ni delal,... pol pa edn po butastem opaz da ni varovalke
Tako je,kot so napisali kolegi nad mano.Probaj ga nabaviti(motor?ek) bilo kje drugje,samo na servis pojdi ?isto na koncu,ko ?e obupa? in ne zrihta? druga?e.Obstaja kar nekaj variant za zadevo zrihtat...samo znajti se mora? malo...
sicer mi je pa prav vseeno ,itak avto menjamo spomladi
?e koga zanima m6 d136 90 000 km.?
in ker gre osel dvakrat na led ,bo to nova 6ka.. ?akam na kombi sevede..
in ker bo spet med prvimi ...bo rjavel..?
mislim, da krepko dr?i pravilo, da se ne kupuje novega modela ,ki je ravno pri?el na trg...
ko ga par let delajo,ozdravijo o?pice in ostale otro?ke bolesti...pol pa ?e..
Se popolnoma strinjam z Boss-om,da je smrt za avto,?e ga parkiramo mokrega v gara?o.Jest imam en avto ?e 14 let vedno zunaj in ko ga spoliram,je kot da bi pravkar pri?el iz tovarne-anzi ?e lep?i.Na nobenem mojem avtu do sedaj ?e nisem imel pikice rje...kaj pa ?e je to zato,ker ni bil nikoli nobeden v gara?i?
@jernic...in glih ga ozdravijo vseh bolezni,?e je nov model na trgu...in tako naprej...
Buo,?udana stvar...moja 6-ka je tudi stara 3 leta in o kaki rji ni ne duha ne sluha.Tudi na tujih forumih nisem zasledil,da bi se ful prito?evali nad rjo. ?e ste kupili avte iz druge roke je mo?no,da so bili blatniki zamenjani in slabo pripravljeni-kak manj?i karambol?ek prej?... :ne vem:
Ja,kot je napisal Boss bi bilo zanimivo videti,kako ta rja izgleda od blizu(kaka fotka in to).
Mislim, ?e pri mazdi ne znajo naredit avta, ki nebi po treh letih za?el rjavet, potem naj proizvodnjo raje prodajo fiatu .
Saj ne, da bi kakorkoli razmi?ljal o zamenjavi, ampak to, da naj bi bila Mazda 6 po nevemkaterih?e raziskavah najbolj zanesljiv avto v svojem razredu, to naj komu drugemu govorijo.
Edini pameten na?in danes je, da ?e avto dela kot urca, potem ga vozi?, pa tud ?e je 12 let star .
Saj niso napisali,da je mazda 6 najbolj?i avto.6-ka je pa? najbolj zanesljiva in se najmanj kvari.To pomeni,da se drugi kvarijo ?e ve?,ker danes v vsej elektroniki na avtih ga ni avta,ki se nebi kvaril.Tako pa? je. :ne vem:
Saj bo? s sprejem barval ne s ?opi?em - pazi edino, da ne zate?e.
To z sprejem se ponavadi ne obnese najbolje tam,kjer je raba ve?ja.To pa zato,ker je barva ali lak iz spreja premehek-ni trdilca in se tudi pozneje pozna vse rise gor.
Malo preve? komplicirate, xenon je ena stvar avtomatska nastavitev vi?ine pa druga, povezani sta samo tako, ?e li?i niso pri?gane tudi nastavitev vi?ine ne dela, pomeni da ?e pa? ?arnica ne sevti, klub temu da je pri?gana, nastavitev vi?ine ?e vedno dela.
Meni so zamenjali oba modula v garanciji (ne vem to?no katera in ?emu slu?ita,mislim pa,da sta za regulacijo vi?ine +?),ker se ena lu? ni dvigovala-v?asih, in taista mi je tudi utripala in se ob?asno sploh ni pri?gala.Po menjavi modulov(vgradili so mi face lift varianto)pa vse deluje brezhibno.?e so kakorkoli povezani ne vem,vem pa,da so mi ju zamenjali,ker je to bila baje pri starej?ih modelih kar pogosta napaka.
Pred 2 mescoma se kupil mazdo 6 sport C.. letnik 2004. Na armaturni plo??i se mi, ko dam kontakt nari?e nek ?uden znak, katerega sem kasneje na?el v navodilih. Pi?e da je voda v filtru za nafto. Filter sem menjal na servisu in to ne na servisu MAZDA temve? na servisu PEUGEOT-HYUNDAI v Se?ani servis se imenuje NOVA OLIMPIJA. La re?em, da je bilo delo opravljeno z ?isto petico in zelo poceni. Kot informacija menjava naftnega filtra, filtra klime ter delo je bilo 75 EUR. Nazaj na moje vpra?anje. ?e tudi sem filter za nafto menjal se mi vsaki? ko dam kontakt znova pri?ge ta ista lu?ka. Zanima me ali je to zato ker mi niso mogli na tem servisu resetirat servisnega intervala, ali pa je kaj drugega.
Lep pozdrav Uro?.
Ne,na servisu ti ne resetirajo ni?esar,le na uradnem servisu ti vpi?ejo servis v ra?unalnik,ki je potem vpisan v
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj si mislil kupit lu? iz druge roke?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani