Za?ne svetit oran?na lu?ka za sovoznikov airbag, nato za?ne utripat rde?a lu?ka za airbag (4 X po?asno nato 7 X hitro), pomeni, da je zani? senzor na sovoznikovem sede?u (v autodata koda 47). V kolikor se napaka ne odpravi, se pri morebitnem trku zgodi, da se ne aktivira noben airbag. Cena senzorja= 438? (Selmar). To so moje izku?nje pri Premacy, senzorja ?e nisem menjal, ker i??em najcenej?o varianto.
LP, mm
Meni ni ni? utripalo,samo enih 10 sekund se je pri?gala rde?a za airbag(kako ve?,za katerega se je pri?gala?)
No,po tistem se ni ve? javila.Upam,da je imela samo vremenske motnje.
Tole s podalj?kom full zale?e pri meni ?e posebej saj avto ogrevam s timerjem ali pa daljincem in ?e ni ?isto ni? vetra mi dim vle?e v kabino. Zdaj je pa prakti?no konec tega saj se je situacija ob?utno izbolj?ala in v 14 dneh se mi je samo 1x zazdelo, da bi to lahko bil smrad iz mojega avta. Toplo priporo?am vsem.
Slikce - hja ko pride avto od li?arja... ?e bo vse po sre?i v petek oziroma ?ele v petek
Hja,va?no je,da ti ga u?timajo kot se ?ika-predvsem kvalitetno. sej bo kmalu petek tu.
Sicer sva govorila ?e po ZS ampak na najdem ra?una. Kot ka?e je v avtu, ki pa je trenutno na ?trihanju.
Cena je bila 833?, menjane pa olje, olje v menjalniku!, napanjalec, pogonski jermen, pa standardne zadeve, ki se delajo ob vsakem servisu vklju?no z vsemi filtri. Poleg tega so mi dodali ?e podalj?ek izpuha za Webasto.
Takoj ko najdem ra?un ga poskeniram in prilepim.
A bi prilepu gor pozneje kdaj slikce od podalj?ka za webasto?To moram obvezno naredit,ker v?asih,ko ugasnem mazdo se mi izpod prednjih vrat kadi kot iz dimnika.?e posebno zdej,ko je ful mraz,mi v?asih kdo hiti kazat,kako se dimi nekaj spodaj...
Pri meni je tko zgledalo: se je prizgala lucka in utripala (tista oranzna na konzoli kot tudi rdeca) potem sem ugasnil avto pa spet prizgal pa se je ugasnila...
Cez en cas spet isto in tko naprej..in potem sem sel na servis in so zamenjali senzor (pa pol sedeza razdrli) v garanciji...
Potem se je prizgala se enkrat in to je blo tudi zadnjic
Meni pa ni ni? utripala,samo svetila je kot ena mona(isto kot na za?etku,ko da? kontakt in se pozneje ugasne).
Danes se je tudi meni enkrat med vo?njo pri?gala lu?ka od airbaga in nato po petih,desetih sekundah ugasnila. Tako,da nisem uspel niti dobro preklet,?e je ugasnilo vse skupaj.Upam,da ni tudi meni ?el kak senzor?? Labi?
aha... od karambola sem nakanadno ugotovil, da je na notranji strani malce po?ilo steklo. Od zunaj se ne vidi in verjetno bo dovolj, da dam mal prozornega silikona gor, da ne bi voda notri tekla. Me je pa zanimalo zato, ker lahko dobim lepo ohranjen rabljen ?aromet za 60-80?. Ampak ?al so vsi navadni.
Probaj z silikonom,?e bo v redu bo,?e ne pa re?uje? pozneje.Silikon dela ?ude?e.
?e ni? takega, meni la?e za 1,5 litra na 100 km. Najbolj ziher je na roko zracunat na crplaki pol pa se soo?i? z dejstvom da pa? avto z 136 konji ne more tro?it 6 litrov.
Kako,da ne?Vpra?aj Boss-a,da je to mo?no.Moji ?eni zadnja dva rezervoarja M6(136 konjev) pila 5.65l/100. Kako ji to uspe,ve le ona.V glavnem se da tudi pod 6.
Pomoje ni problem v vezavi, ampak v tem, da originalni avtoradii nimajo dodatnih izhodov za oja?evalce - ?in?e
Ne spoznam se ravno na oja?evalce samo vem, pa da naj bi obstajali oja?evalci, ki za signal lahko priklopimo izhod za zvo?nike in ne nujno ?in?e. Samo vpra?ljiva je potem kvaliteta.
To ni vse skupaj ni?.?e ho?ete dobro glasbo in nekaj konkretnega,obvezno menjat avtoradio(z izhodom najmanj 2V,?e bolj?e pa je ?e je 4V).En dober fer?terker in kvalitetni zvo?niki-original(vklju?no z kartonastimi bose-ji )so vsi tako-tako.Vse ostalo pa je kompromis in nima veze z Hi-fi-jem v avtu.
Pa sej, poglej varovalke pa poglej ce je katera skurjena ali ne. najlazje
Drugace, ce hoces, da ti povem natancno moras se mal pocakat, da pridem do njih...kaka ura ali dve
Aja,sej ti Labi ima? isto te lu?i.Vzami vse varovalke ven in pol bo? lahko ugotovil,katera je prava,tako da jih bo? vra?al nazaj. ...he,he,sem se samo hecal.
No druga?e jaz nimam xenonk in imam v avtu samo tisto regulacijo,kjer ro?no regulira? vi?ino snopa od 0 do 4 samo od sebe pa zadeva ni? ne regulira.
Aha,to je pa druga zadev??ina.Pol pa je mogo?e ?la samo kak?na varovalka...ali pa kak?en modul.Ker ne verjamem,da bi ti crknila oba motor?ka naenkrat.Sicer pa ne vem to?no,kako deluje ta "drugi" sistem z ro?no reg.lu?i.
No zadnji? sem opazil,da na M6 ne dela regulacija vi?ine snopa lu?i pa me zanima kaj bi lahko tu crknilo.Je to kak motor?ek,ki je ?el k vragu ali kaj drugega ?
Hmm,ni? dobrega ne bo...?e ima? ?e garancijo pol urno na servis,kjer ti bodo ugotovili,al je crknil motor?ek za regulacijo xenonk ali pa "samo" modul.Meni je ?el modul in so mi pol oba zamenjali v garanciji(dali so mi od face liftane,kjer so to zadevo z moduli re?ili...recimo).To je pri starej?ih M6 kar pogost pojav.
Sicer pa,kot sem nekje ?e napisal,to ?isto z lahkoto sam izproba?.Pri?gi kratke lu?i in se nasloni na blatnik pri lu?i(na rahlo,da ne bo? naredil kake bu?e v blatniku )Pritisni proti tlom in sli?ati more? motor?ek,ki se oglasi vsaki?,ko pritisne? in spusti? blatnik.?e ga ne sli?i?,je mo?no,da je ?el.
ko ste rekl varovalka sm se spovno ko na enem mercedesu ni delal ?ibedah, kupjo nov motor?ek, pa ni delal, napelejo napeljavo, ni delal,... pol pa edn po butastem opaz da ni varovalke
Tako je,kot so napisali kolegi nad mano.Probaj ga nabaviti(motor?ek) bilo kje drugje,samo na servis pojdi ?isto na koncu,ko ?e obupa? in ne zrihta? druga?e.Obstaja kar nekaj variant za zadevo zrihtat...samo znajti se mora? malo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni ni ni? utripalo,samo enih 10 sekund se je pri?gala rde?a za airbag(kako ve?,za katerega se je pri?gala?)
No,po tistem se ni ve? javila.Upam,da je imela samo vremenske motnje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani