Skoči na vsebino
Ventilacija ne dela
Napisano

samo ob mrazu al vedno?

pa si probal z notranjim krozenjem - je isto?

pa predvidevam da je avtomatska - ko govoris v ro?nem na?ini?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kompresor za klimo mazda 6
Napisano

2 kandidata prodajata dizel zbite M6 na avto.net, ta prva je totalka

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gori lu?ka za motor
Napisano

Pozdravljeni

V?eraj se mi je pri?gala rumena lu?ka za motor (upam da veste katera lu?ka je to). Motor ?isto normalno dela in ni opaziti nobene spremembe.

Kaj bi lahko bilo narobe?

check engine.....daj na tester za zacetek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 se ugasa
Napisano

kar se ti?e elektrike dvomim ker ko padejo obrati iz 1000 al 800 za kako sekundo na 600 webasto po?epne in potem se zacne kaditi iz njega. Tako da use mislim da je povezava z vebastom. Lansko leto se je samo u?asih malo zakadilo to zimo se pa kadi orng skoraj zmeri pa tud zaceu ugasati ko laufa u leru zju3 pa ko se vklopi vebasto.

?e en visokotlacni ventil????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kontrolna lu?ka "Check engine + DSC"
Napisano

Evo, v?eraj problem kon?no re?ili na AS v Velenju. Po navedbah ?efa je bil problem v elektri?ni sponki ( klemi) v katero pride vklopljen senzor. Ob?asno je ?el ?trom skozi v?asih ne. Glede na to, da so se kar lep ?as zezali in ugotavljali kaj bi lahko bilo je bil ra?un (100e) sprejemljiv. :danzoman:

P.s.

Hvala vsem za ponujeno pomo? in da ste ugibali z menoj. ;)

cool - torej je res na strom vezan....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

Za ziher mam kable v prtla?niku. :D

jest tud.

po tistih vukojebinah k se vozim mam vse tud vle?no vrv.

v naslednjih mesecih me caka

bukaresta

budimpesta

Var?ava

Praga

:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

Ti jur?ek, meni na 50 Ah akumulator dela bp, tudi po celo uro in ve? (pri -15)je bil zalaufan pa je avto ?e vedno kresnil s prve. :ne vem:

Je pa star natako 4 leta in 3 mesece, je pa tudi res da se mi je spraznil na dopustu lani ko je stal 14 dni, samo smo mu dali en elektro?ok in ?e vedno dela bp.

ziher je ziher :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

Jaz sem sel na Petrol za mazdo 5, Xedos in sedaj za cx7....vse gre not :)

iz 48ah (ja to so dali v CX7) sem sel na 74ah - ne gre ravno v nosilec akomulatorja (podenj) gre pa nanj in se ga da pritrdit se vedno :)

P.S preden me skurcate da ?rem akomulatorje:

mazda 5 - 2x skurili otroc z lu?ko in 1x fotr s tubo v prtljazniku (remote je dajal stalno signal na tubo, ne vem kako)

Xedos - po 17 letih sem ji privo??il nov bypass

CX-7 kot veste sem ga s testiranjem webasta o?vohnel, in ker ne ?param na kriti?nih zadevah sem ?el na 74ko da mirno kurim pe?ko zjutraj in s pe?ko v?gem pri -20....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

koda barve
Napisano

a mogo?e kdo ve kje na karoseriji je nalepljena koda barve avtomobila, imam mazdo 5

hvala java script:emoticon(':D',%20'smid_4').

lp

na voznikovih vratih (karoserijski del) - ?rna nalepka z ?tevilko ?asije (vsaj moja je mela) tam so vsi podatki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servisiranje doma....
Napisano

npr... konkretno za Mazdo 6 dizl... tule set za menjavo zobatega jermena... sitnica... 200 EUR

http://cgi.ebay.de/Zahnriemensatz-Mazda-6-...=item3c9cfa6b32

http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=mazda+6+za...t=0&bkBtn=1

ampak, koga bo? dr?al, ?e kaj ne pa?e ? na koga se bo? obrnil, ?e ti recimo znotraj prvega leta ftrga jermen (ni pogosto, se pa zgodi) ?

nepoobla??eni servis, pa ?eprav je avtomehani?na delavnica, ti da garancijo na delo (?!?!) na kose, ki jih nabavi v bli?nji avtotrgovini pa ne... in potem, ?e gre kaj narobe... je pa ?talain potem si kot stranka samo ping-pong ?ogica med servisom in trgovino... :P

garancija za vra?ilo - ebay je eden najbolj varnih nakupov, tudi ce ti prodajalec ne ugodi si varovan - vrnejo ti denar in se spravijo na prodajalca.

Believe me!

se popravljam - en mesec za vra?ilo ali nov nakup v isti vrednosti.

Sie k?nnen Ihre Vertragserkl?rung innerhalb von einem Monat ohne Angabe von Gr?nden in Textform (z. B. Brief, Fax, E-Mail) oder - wenn Ihnen die Sache vor Fristablauf ?berlassen wird - durch R?cksendung der Sache widerrufen. Die Frist beginnt nach Erhalt dieser Belehrung in Textform, jedoch nicht vor Eingang der Ware beim Empf?nger (bei der wiederkehrenden Lieferung gleichartiger Waren nicht vor Eingang der ersten Teillieferung) und auch nicht vor Erf?llung unserer Informationspflichten gem?ß § 312c Abs. 2 BGB in Verbindung mit § 1 Abs. 1, 2 und 4 BGB-InfoV sowie unserer Pflichten gem?ß § 312e Abs. 1 Satz 1 BGB in Verbindung mit § 3 BGB-InfoV. Zur Wahrung der Widerrufsfrist gen?gt die rechtzeitige Absendung des Widerrufs oder der Sache.

Druga?e pa so tu 4 teme:

1, uradni servis - dol?an to in to....vemo

2. neuradni servis z ra?unom - tudi ta je dol?an popraviti svoje napake po zakonu!!

3. ?alabajzarji at home - urejanje samo preko dobrih kontaktov ali zunanjih ?elavih sodelavcev...:)

4. Sam svoj mojster, kjer sam odgovarjas za vse tudi kupljene dele ker jih vgrajujes sam

ampak zadnja varianta je ponavadi tud bolj ziher kot vse....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servisiranje doma....
Napisano

Tukaj se pa strinjam, samo kaj ko je za kupce ?e vedno zakon poobla??en servis. :ne vem:

Hja, ce je kupec mazda? niti ne.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis mazde 6
Napisano

a se da kako pogledat v elektronsko servisno knjigo tudi samostojno ali mora? na servis iti vpra?at?

Lahko se zgodi da ne ve? kdaj si bil nazadnje na servisu v klasi?ni knjigi ne pi?e kaj pa zdaj

yep jaz ga vedno dobim, lahko pa se zapeljes in zahtevas....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis mazde 6
Napisano

Govorim o izviru - tega se ne da ?muglat, servise se pa da vpisat.....ampak redko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis mazde 6
Napisano

ne vem ?e res... to ni gramofon :harhar:

navadno knji?ico lahko ponaredi vsak kekec, digitalno pa na?eloma ne.

to?no tako, to je se en redkih 'dokazov' o poreklu avta ki ?e drzi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A je to mo?no?
Napisano

Od nekega mehanika sem izvedel,da se mazdini 1.6 motorji (tip:B6) l. 2001 razlikujejo... :blink:

"Baje da se eni vrtijo v eno,drugi v drugo stran!?!? :huh: Kaj takega sem prvi? sli?al...

Je to mo?no??? :ne vem:

mogo?e ?e na akomulatorju zamenjas + pa - :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis v kranju
Napisano

Kako ga pa najdem?? :)

avto pelko al kako ze cifro mas na zs

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnji? sem se izgubil v Italiji in sem potreboval DVD z IT. navigacijo. Pri tem sem preme?al CDje v ?katli pod naslonjalom za roko. Od takrat ne ropota ve? :)

Da povzamem: ?udne zvoke ob speljevanju so povzro?ali cdji v ?katli.

pol nisem bil dale?....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje armature
Napisano

Sej ve?, da ?ivimo v ?asu manipulacij z mediji in potvarjanju in jemanju stvari iz konteksta tako, da sem s tem, ko sem samo eno ?rko zamenjal v bistvu ?e zelo nedol?en... puren - puran, Irak-Iran : what's the difference :ne vem:

:harhar::hohoho:

bullmastif, puran....namen je isti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CD (DPF) motorji - pove?evanje olja
Napisano

to po moje pride v po?tev,?e ne dela? dosti kilometrov na leto in potem pa? zamenja? takrat olje-lahko si naredil recimo samo 10000km. :whatever:

ali 1 leto....tud ce stoji...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis v kranju
Napisano

V tej okolici pojdi do bivsega mazdasa na senici pri Medvodah.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To z gumami ima tudi veze ce bi naprimer bile izven predpisanih dimenzij (vse 4) in bi se odcitaval naroben interval na merilcu hotrosti. Kolega je imel TCS error na golfu s custom valarji....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hmm... zanimivo. Namre? jaz sem ?e spra?eval serviserja, ?e je mo?no,da ima kak?en vpliv slab?i akumulator. Pa pravi , da ne. Ker ?tos je v tem, da mi je poba pred kratkim pustil na zadnjih sede?ih stropno lu? pri?gano. Avto je sicer v?gal bp se je pa na displeju radia videlo, da je bolj ?voh ?troma... Po cca. 40km vo?nje je napolnill akumulator, ker je pri menjavi postaj displaj zopet normalno hitro prikazoval. Tko da akumulator se je zmeril in ka?e 70% napolnjenost. Ali ne bi ob slabi napetosti lu?ka skoz gorela?? Namre? sedaj je tko, da ko jo prime gori potem pa spet za kraj?i ?as ne. :ne vem:

Uff, po?as bomo doktoriral iz te je**ne lu?ke.

Lp L.

Vem da je povezava s stromom. Lahko pa brcam v temo.....

mogoce pa ti bo pomagal reset, da odklopis akomulator za minutko, priklopis, potem pa takoj po vzigu volan levo desno 2x, ugasnt pa przgt.

se prej bi pa z akomulatorjem foro probu

P.S. - moja tema http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=6104

tudi nakljucno - po vzigu, tudi nic na testerju, a zanimivo je kr zginla, odkar sem pa mocnejsi aku not dal (zarad webasta) pa mir :ne vem:

No pa ?e nekaj - noben ni omenil - preveri gume ce nimas kake prazne :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje armature
Napisano

pokvarjenc... a so to kake deviacije neke ?udne spolne prakse al si na purpen mislu? :harhar:

tud puran nisem napisu ti mislis na stuffed turkey... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje armature
Napisano

Nove ?estke tudi in trojke enako. Pri stari je pa bilo res kar pogosto kak ?uden zvok. Hladni dnevi so bili sploh "pokajo?i" in pa 5. vrata pri sport karoserijski razli?ici so znala najedati ?ivce. Re?itev je bila pobrati plastiko dol pa nalimat peno na vseh stikih in voila - ti?ina :D

Pol pa puren v roke, cevko v luknco pa gas :):):):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.