Lep primer je tudi pri meni v 17 let stari Xedoski (roj dan cez 4 dni) je januarja ob -18 vzgala edina! Kombi Opel Vivaro navor in Volvo T50 D5 pa ne parkirana poleg...
Goldbergerja imam ce v CX7 - druga runda in swiftu, dober deci sem dal pa se v motor.
Noben avto ki stoji zunaj nima problema - tudi pred webastom, in kar je pomembno tudi na morju pred prikolco stojita oba avta na razbeljenem soncu pa ni problemov....
Kako zgleda pa notranjost motorja pa ne morem povedat...
?Dodam lahko samo se da tisti dodoatek za menjalnik definitivno dosegel da se ne zatika vec.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ni bilo ni? na tem... danes so menjali senzor in ra?unalnik ?e kar isto napako javlja...tud lu?ka ?e sveti.
So posku?ali z ponovno ra?. nastavitvijo senzorjev itd. pa ni ni? bolj?. Drugi teden ga bom pustil tam ?ez cel dan, pa da pogledajo ?e je kaj z kablovjem oz. ?tromom.
Pa saj to ne more? verjet......
daj ti za foro priklopi nov akomulator al pa kable od drugega avta, nekateri so zaznavali tudi slabso napetost...
nic te ne stane - loh je pa kej vecjega....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e posebej v zimskem ?asu mi pri M6 nad ?tevcem pod ?ipo tam kjer je nek senzor za sonce al nekaj tacga armatura kar fajn ?kriplje. Se ?e komu to dogaja in kako je to re?il? Mislil sem, da bi pod ?ipo zatla?il kak?no ?rno peno al pa kaj podobnega.
LP
loh je armaturka, al pa tud sipa - sio kdaj menjal? good luck
mokri diski pa ima? prvih par desetink sekunde da ne bremza in bolj prtisne? pol pa plo??ice zdrsajo vodo dol pa fejst prime. Zato ma? ob?utek, da je pedal trd, ker ne zavira takoj, ko bi ?elu.
vceraj sem pral avto z voskom, in to se mi je zgodil ko sem skocil nazaj na glavno....polno adrenalina
Hvala za odgovor! Zgleda da je to res dobra stvar in ?e ti ni odve? (seveda rabim!!!), takoj kupim eno piksno, da se znebim te nadle?ne praske (mi ?ivce para) .
Lp
iz kje pa si? loh prides tud spolirat k mam odprto piksno
No, pred kratkim sem staknil manj?o prasko (zaradi sprehajanja muc po avtu) na pokrovu motorja na moji Mazdi 5. Praska je le povr?inska, ampak se ob son?nem vremenu zelo grdo vidi.
Zanima me, s katerim sredstvom oz. s katero polirno pasto oz. kak?en postopek naj uporabim, da se praska ne bo ve? videla. Prosim za va?a mnenja ali izku?nje s podobnim problemom in kako ste to odpravili?
Hvala!
jaz sem z ebaya enkrat nabavu scratch remover - 2 tubi pa je bolj tko tko, imas pa na mimovrste grobo polirno pasto, ta pa dela ?ude?e:)
Nimajo jo ve?. je od Arexona, samo ce rabis imam se dve piksnice. Sem takrat Xedosko spoliral celo - vse praske so ?le (ima? tako slikano v predstavitvi)
MEN se JE TUT DSC PA ?E ORAN?NA LU?KA ZA OJE(MOTOR) PR?GALA U?ERI, pol sm pa volan levo desno pa je nehal. JA SAM AUTO ?ENSKI POSOD? PA USE ZA?NE SVETET
t ni zarad zenske, akomulator si odklopu
pa se nekaj oranzna lucka je za check engine, ko ti bo pa rdeca za olje se pa zasekiraj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No tu pa moram re?i, da je CX-7 zelo kakovosten - izdelava, materiali.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani