Skoči na vsebino
Katero olje v 6-diesel
Napisano

Mene pa zanima(ker bom imel kmalu servis),katero olje je bolj?e za mojo mazdico 6 diesel power?:

-Mobil 1,full sintetic, 5W/ 50 ali

-Mobil 1,full sintetic, 0W/40 ??

V ?em je razlika in katero bi bilo zame primernej?e? :whatever: Je pa oboje zelo drago,ampak,baje zelo dobro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GARANCIJA NA XENON LU?I
Napisano

?e je avto iz Italije in je ?e v garanciji(3 leta in ne 5 kot pri njih ;) )se bo? mogoo?e kaj spogajal za uveljavitev garancije-bodo klicali v Avstrijo pa nazaj pa spet gor...in mogooo?e ti bodo ustregli,pa ful tarnali.da je avto uvo?en,pa da ne vedo to?no njegove zgodovine(?eprav ima? original izpolnjeno knjigo),bla,bla...

?e pa ga nima? ve? v garanciji ali pa nima? izpolnjene knji?ice,pol bo pa hudi?. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

?e se velik vozi? po AC in po hitrej?ih cestah je zadeva zelo priporo?ljiva, ker takrat sploh ne rabi? brisalcev. Pri nizkih hitrostih pa brez brisalcev ne gre tako, da v takem primeru od rain-x ni kaj dosti koristi.

Sem sli?al tudi,da ko rosi se precej razma?e ?ipa z brisalci(z rain x-om),A je to res?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

Hojla mafija!

Imam eno vpra?anje. Ali je potrebno na M6 karavan menjati zadnji brisalec z originalnim ali ne. Kolikor sem videl, zadnji brisalec ni navaden, ampak ima nekaj ?ir?o plastiko, ki se ujame v enoten izgled z ro?ico.

Kdo kaj ve o tem? :ne vem:

Ja,na ?alost mora? uzet originalnega,al pa zamenja? samo gumico(za brisalce,se razume :P ),kot ti je predlagal Labi.

Najbr? ne stane ne vem koliko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pritisk v gumah
Napisano

eeeee - WRONG ANSWER

zimske se na ve? filajo samo ob suhem, ko je pa sneg pa na manj, saj se tako lamele lep?e odpirajo in ?istijo :)

E,to je blo v?asih,ko so bile zimske gume ?e "kramparce"za traktorje.

Danes pa ne ve?,ker lamele primejo po snegu v vsakem primeru.Bolj je pomembna ?irina gume. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Webasto pri Mazdi 6...
Napisano

?eprav vem,da se je o tem ?e nekaj debatiralo,mi ?e vedno ni vse jasno... :whatever:

Namre?,pred nekaj dnevi se mi je webasto vklopil pri 12 °C,danes pri 7°C,pa ne.Gledal sem par dni,kako naj bi to

?udo delovalo,pa nikakor ne morem pogruntat... :ne vem:

Klical sem na Gamo in prijazno so mi razlo?ili,da je ve? faktorjev-zunanja temperatura,vlaga,temperatura v samem motorju in ?e nekaj spremenljivk.

Mislil sem namre?,da mi ne dela,kot se spodobi.Kako pa vam deluje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cev za klimo M6
Napisano

No tko sedaj pa vem kaj je blo :(

skozi masko je v hladilnik priletel en prav grd kamen in mi prebil hladilnik. Tko da ni?ta od garancije pa? pa hladilnik in 1,5 ure dela za predvidoma 420?. Vsaj ?lepanje mi je pokrila od mazde asistenca :huh:

Po mojem je verjetnost da tako prileti kamen v hladilnik manj?a kukr zadeti na lotu, a ne?

Mislim...to pa prvi? sli?im,da bi se komu zgodilo.Kaj pa kasko?A ga ne more? uveljavit(proti tretji osebi)? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne bere kopij
Napisano

tko ka?e - je pa mo?no, da zato, ker ?pilam samo MP3-je in sploh ?e nisem sprobal klasi?nega zvokovnega zapisa CD-ja :ne vem:

Ha,se pravi,da sploh ?e nisi sli?al,kako mora kak komad prav zvenet? :P

MP3=skompresirani podatki=manjkajo?i deli posnetka,manj informacij...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne bere kopij
Napisano

se pravi zadeva je ?isto po sistemu try & error - meni recimo lepo bere Verbatime, eproformance in neke 90minutne noname "?ude?e"

Se pravi,da tvoj CD player ni tak pedantne? kot ostali in "poje" vse ?udne firme. :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne bere kopij
Napisano

Edina in najbolj enostavna re?itev-menjaj firmo praznih CDjev. ;) Meni tudi ni bralo ?e sn posnel na Verbatimove medije,pol pa sn ugotovil,da muj pa?ejo Sony mediji,pa zaj stalno snemam na njih.No se potegne tudi Iomega,pa Smartbuy,pa ?e kerga,ampak vseeno snemam na Sonyjeve. :bravo:

Pri meni pa samo TDK pride v po?tev. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cev za klimo M6
Napisano

Kazalec za temperaturo je vedno na sredini, in tudi v?eraj je bil...saj to je ?udno ker bi pri?akoval, da bo naraslo. Se mi pa vedno bolj zdi, da sem imel velikansko sre?o in mi je cev za?ela popu??at ene par ovinkov pred hi?o (sem ?el opazovat kaplice po cesti) in da je glavnina iztekla na dvori??u (imam res ogromno lu?o).

In ?e to, (pono?i je vsaka krava ?rna), v?eraj ko je bla no? se mi je zdelo, da je teko?ina brezbarvna, sedaj pa sem opazil, da je lu?a temno flouresten?no zelene barve.

No,pol je pa 100% hladilna teko?ina.To barvilo dodajo prav zaradi tega,da ugotovijo katera teko?ina kaplja. ;)

Kaj ne more? sam natakniti cevi in stisniti objemko?Doda? hladilno teko?ino,kolikor jo manjka in je.

Upam,da ni kak drug vzrok kriv za to,da se ti je snela ta cev. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cev za klimo M6
Napisano

Ja klima verjetno res ni (plin pa to), mislim pa da, bo hladilna teko?ina. Sem tudi jaz pomislil na telo?ino za ?i??enje stekel, vendar ima ta teko?ina vonj (po limoni ali pa? nekaj takega). Ta ki je meni ven stekla pa je brez vonja. Pa kot sem opazil se je staknila (bolj verjetno po?ila) ena precej debela gumijasta cev, ki je speljana diagonalno na zadnji strani hladilnika. Pa ?e to, med vo?njo, je kar naenkrat avto za?el vpihovati mrzel zrak v kabino namesto vro?ega.

Pa ?e zadnja malenkost...ponavadi ko avto stoji na mestu se mi zelo hitro vklju?i ventilator na hladilniku (se vklaplja in izklapnja)...v?eraj pa ko je avto stal ene pet minut pa nisem sli?al, da bi se ventilator vklju?il.

Pa tudi temperatura v motorju je bila ves ?as konstanta (na sredini).

No ja v petek gre na servis pa bomo vidli? Vas obvestim.

To,da ti vpihuje vsako toliko hladen zrak(?e ima? vpaljeno avtomatsko klimo),je normalno,ker regulira s tem

temperaturo v kabini.

Tudi kazalec za temperaturo v motorju mora bit vedno na sredini.Kako pa ti je kazal prej?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.