?e je avto iz Italije in je ?e v garanciji(3 leta in ne 5 kot pri njih )se bo? mogoo?e kaj spogajal za uveljavitev garancije-bodo klicali v Avstrijo pa nazaj pa spet gor...in mogooo?e ti bodo ustregli,pa ful tarnali.da je avto uvo?en,pa da ne vedo to?no njegove zgodovine(?eprav ima? original izpolnjeno knjigo),bla,bla...
?e pa ga nima? ve? v garanciji ali pa nima? izpolnjene knji?ice,pol bo pa hudi?.
?e se velik vozi? po AC in po hitrej?ih cestah je zadeva zelo priporo?ljiva, ker takrat sploh ne rabi? brisalcev. Pri nizkih hitrostih pa brez brisalcev ne gre tako, da v takem primeru od rain-x ni kaj dosti koristi.
Sem sli?al tudi,da ko rosi se precej razma?e ?ipa z brisalci(z rain x-om),A je to res?.
Imam eno vpra?anje. Ali je potrebno na M6 karavan menjati zadnji brisalec z originalnim ali ne. Kolikor sem videl, zadnji brisalec ni navaden, ampak ima nekaj ?ir?o plastiko, ki se ujame v enoten izgled z ro?ico.
Kdo kaj ve o tem? :ne vem:
Ja,na ?alost mora? uzet originalnega,al pa zamenja? samo gumico(za brisalce,se razume ),kot ti je predlagal Labi.
skozi masko je v hladilnik priletel en prav grd kamen in mi prebil hladilnik. Tko da ni?ta od garancije pa? pa hladilnik in 1,5 ure dela za predvidoma 420?. Vsaj ?lepanje mi je pokrila od mazde asistenca
Po mojem je verjetnost da tako prileti kamen v hladilnik manj?a kukr zadeti na lotu, a ne?
Mislim...to pa prvi? sli?im,da bi se komu zgodilo.Kaj pa kasko?A ga ne more? uveljavit(proti tretji osebi)?
Edina in najbolj enostavna re?itev-menjaj firmo praznih CDjev. Meni tudi ni bralo ?e sn posnel na Verbatimove medije,pol pa sn ugotovil,da muj pa?ejo Sony mediji,pa zaj stalno snemam na njih.No se potegne tudi Iomega,pa Smartbuy,pa ?e kerga,ampak vseeno snemam na Sonyjeve.
Kazalec za temperaturo je vedno na sredini, in tudi v?eraj je bil...saj to je ?udno ker bi pri?akoval, da bo naraslo. Se mi pa vedno bolj zdi, da sem imel velikansko sre?o in mi je cev za?ela popu??at ene par ovinkov pred hi?o (sem ?el opazovat kaplice po cesti) in da je glavnina iztekla na dvori??u (imam res ogromno lu?o).
In ?e to, (pono?i je vsaka krava ?rna), v?eraj ko je bla no? se mi je zdelo, da je teko?ina brezbarvna, sedaj pa sem opazil, da je lu?a temno flouresten?no zelene barve.
No,pol je pa 100% hladilna teko?ina.To barvilo dodajo prav zaradi tega,da ugotovijo katera teko?ina kaplja.
Kaj ne more? sam natakniti cevi in stisniti objemko?Doda? hladilno teko?ino,kolikor jo manjka in je.
Upam,da ni kak drug vzrok kriv za to,da se ti je snela ta cev.
Ja klima verjetno res ni (plin pa to), mislim pa da, bo hladilna teko?ina. Sem tudi jaz pomislil na telo?ino za ?i??enje stekel, vendar ima ta teko?ina vonj (po limoni ali pa? nekaj takega). Ta ki je meni ven stekla pa je brez vonja. Pa kot sem opazil se je staknila (bolj verjetno po?ila) ena precej debela gumijasta cev, ki je speljana diagonalno na zadnji strani hladilnika. Pa ?e to, med vo?njo, je kar naenkrat avto za?el vpihovati mrzel zrak v kabino namesto vro?ega.
Pa ?e zadnja malenkost...ponavadi ko avto stoji na mestu se mi zelo hitro vklju?i ventilator na hladilniku (se vklaplja in izklapnja)...v?eraj pa ko je avto stal ene pet minut pa nisem sli?al, da bi se ventilator vklju?il.
Pa tudi temperatura v motorju je bila ves ?as konstanta (na sredini).
No ja v petek gre na servis pa bomo vidli? Vas obvestim.
To,da ti vpihuje vsako toliko hladen zrak(?e ima? vpaljeno avtomatsko klimo),je normalno,ker regulira s tem
temperaturo v kabini.
Tudi kazalec za temperaturo v motorju mora bit vedno na sredini.Kako pa ti je kazal prej?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A so se ti pri?gale te obe lu?ke?:
http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...ost&id=5859
Povezava za deljenje
Deli na druge strani