Skoči na vsebino
Mazda 6 "kadi"
Napisano

to je res...

mogoce, ce bo kdo kdaj rabil evo kje se tanka in kje se ne tanka po bivsi YU

hrvaska: + tifon, omv

- ina

srbija: pogojno+ mol, omv

- vse drugo

makedonija, kosovo, crna gora in makedonija: vse zanic, se je treba nekak izogibat, ce ne potem pa MAK v makedoniji

...verjetno ne bom rabil,ampak je pa vseeno dobro vedet,kje je "kao" dobra nafta--razen HRV.zgleda da nikjer.. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis Mazda 6 pri 140.000km
Napisano

ce bi ti vedu, kok tezko se upiram vecjim feltam...jao prava muka...

ce se ne bi peljal tja kamor se peljem bi imel cisto drugacen "set up" podvozja :(

Ampak,baje da ni dobro dat gor samo fedrov,ker z ?asom za?nejo udarjati v vsaki ve?ji luknji. :whatever:

Zmagovalna kombinacija naj bi bila:Eibach+Bil?tein(al kako se ?e napi?e).

Pol je m6 kot gokard.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 "kadi"
Napisano

Ja jaz ve?ino tankam petrol-ker drugih ?rpal okoli nas ni(R50km)....sej mne ne moti, ma tisti odzadi verjetno ful lepo gleda ter govori same lepe besede...:D

Ma to pri nas na mazdah niti ni tako hudo.Poglej kakega VW al pa starej?ega audija kako ?ele oni kadijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jaja..ampak, ce hoces dat 18 col, primerljiva dimenzija je 215/45 18

tako dimenzijo imajo ene 6-ke z neko posebno opremo v nemciji in pa seveda tudi mps ima tako dimenzijo

Pol jih mora? pri nas homologirat,ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 120.000km
Napisano

pri meni je blo tko, da me je vprasal, ce hocem dat noter original dele al pa, da jih sam prinesel...

sem se odlocil, da dajo kar original

prvotni racun je bil cez 800 eur pa so mi dali 100 eur popusta...

po mojem zaradi tega ker jih nekak poznam

Ampak ?e vedno je ful,a?Na sre?o imam do tam ?e kar dosti km(60000). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 pedal od sklopke poka!
Napisano

hehe,..tko k moji mami :D je tud ugotovila da neki poka k da v prvo :ne vem: za?uda men n? ne poka,..no ja,..vsaj sklopka ne :P

Tudi na moji ne poka na sre?o ni?...pokajo mi v?asih edino strune na kitari. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

se mi pada maksimalna hitrost :(

zdaj komi 210km/h...205 se gre potem pa muka

pospeski pa (po obcutku) zelo ok

no ja, kaj ces

Kako to?Sej ?e nima tolko km?Lahko pa ti gume ne ?timajo(prevelik zra?ni upor in to) ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Samo upaj,da ne bo kot pri mojem frendu,ki jo je kupu tam ?ez-(Milano),in je ?akal na papireje od marca,do predv?eraj?njim!!.In ?e to z pomo?jo advokata tam ?ez. :whatever:

Tudi moja je SW, 136/leadher&bose/2004 in iste barve kot tvoja(kakor priblji?no enih75% It.Mazd 6 :D )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problemi z DPF
Napisano

Tudi meni so ta zadnji?,ko sem bil na servisu zaradi mojih "?uvenih"pri?ganih lu?k nekaj telovadli,da kako vozim,da se mi pri?igajo te lu?ke in pol kao ne ugasnejo. :whatever:

Se pravi,da mazde 6 niso za po de?ju,niso za po mestu in lu?ke v ?tevcih se ti za bo?jo voljo nikakor ne smejo pri?igat. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja ja ma? prav je iz IT.No zdaj ne vem je pa servisna kni?ica po?templana tak da....ampak to je kaj lahko ponarediti ne?Kje pa kako lahko preveri? da ima avto realne kilometre?Druga?e se je avto servisiral na Mazda Udine v IT vsaj iz tam so ?templi ki so gor.

Jaz imam tudi iz It.So pa preverli kilometre v Avstriji(ki je mimogrede ?ef tudi za SLO-kar oni odobrijo,to na?i delajo ;) ),ko sem uveljavljal garancijo(in res je imela 52000)Kkm,kot je blo na ?tevcu. :bravo:

Tako,da lahko proba? tudi ti,?e jo ima? ?e v garanciji.Italija ima druga?e 5-letno gaerancijo,ne glede na prevo?ene kilometre,ampak pri nas velja samo tri-letna. :( (?im avto zapusti Italijo).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zivjo,

hvala za tolazbo. ma ja sem verjetno res mal paranoji?en... moram re? da sm druga?e do sedaj z avtom izjemno zadovoljen. cvile?i diski so sicer spremljajo?i orkester ampak je za enkrat se vse v meji normale, aja pae se neki pri motorju pri speljevanju se potiho sli?i... ampak druga?e se vozi res super in tudi glede utrujenost je res... avto je v primerjavi s primerljivimi iz tega razreda res udoben!

?e ne bi bilo problem?kov bi bilo verjetno res dolg?as :D samo da ni problemov!

LP

Ma seveda,ti se samo vozi,poslu?aj dobro muziko in u?ivaj...to je vendar mazda... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam popolnoma z tabo,Labi.?e posebej to zadnje o utrujenosti.

Po 1500 km,pride? iz mazde 6 ?e bolj spo?it,kot kadar si ?tartal.Se pravi,vo?nja z mazdo 6=relaksacija(?e odmislimo razne bumbarje na cesti). :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jebemumater ! OFF TOPIC... in to krepko !

dej, Labson, ti ?im prej sprazni ta rezervoar, da vidimo, ?e dodatek kaj koristi, da potem jaz tudi not vlijem,

mogo?e se ?e nisem na dizla navado, mogo?e pa se meni tudi kaj sli?i ;)

Bol? da ne.Upaj,da ti deluje vse brezkrbno.Lahko pa preventivno vlije? noter. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

bom takoj porocal, ko bo kaksen dez :)

do zdaj sem mel skoraj vse mozne brisalce: original, bosch, valeo in champion, tko da bom kar verodostojna referenca na tem podrocju :)

Aha,super.Ker jaz jih moram tudi zamenjat in sem hotu probat valeo.

Pa bom malo po?akal. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

aja se to sem poazbil:

dal sem noter nov aditiv, tokrat STP Diesel injector cleaner...

pa prask mam cel miljon, najbolj motece je to, da sam ena je moja, druge so pa od drugih :(

pa sprednja hauba cist popikana (ampak to ze vemo)

Kar bogato si se olaj?al na servisu.Kaj ?mo,?e ho?e? na uradnem servisu servisirat...

Kar se ti?e praskic in pikic na sprednjem odbija?u... :whatever: tudi pri meni ne?teto.

Kaj tej aditivi ni? ne ?kodijo ma?ini?Za kaj pravzaprav so?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 alarmna naprava ?
Napisano

delal sam ? ali ti jo je vgradil poobla??enec ?

namre?, poobla??encem ne zaupam, ker ponavadi cel avto razkopljejo, in samo lepijo kable z izolirtrakom :(

V bistvu mi ga je montiral kolega,ki je avtoelektri?ar.

Ni nobenih lepilnih trakov in klo?arije.Tip naredu u nulo. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 alarmna naprava ?
Napisano

em... rad bi zvedel, ?e je kdo nadgradil sistem centralnega zaklepanja z alarmno napravo (mogo?e originalno), ki deluje z original daljincem ?

kje in za koliko ? :D

Jaz sem to naredu dva meseca nazaj.Montiral sem alarmno napravo renomiranega proizvajalca,katero

upravljam z original daljincem.Imam tudi senzorje gibanja v kabini. :bravo:

Cena je pa bla,?e se ne motim okrog 300 EUR.To sem pa montiral tu v KP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ke na mazdi 6
Napisano

Ja isto je bilo pri meni! :P

Prvi? je samo nataknil cev?ico nazaj in resetiral napako,ko pa se je drugi? ponovila,pa so naro?ili novo (1?!), :P

tko da je po tistem mir! :bravo:

?e utegne?, bodi zraven, je zlo zanimivo spremljat odkrivanje napake, moram re?t, da imajo zlo dodelan program odkrivanja , je celo v slo jeziku , na koncu pa je celo fotogfafija, kje je cevka sneta! ?zmeden?

To skori ne verjamem ?zmeden? Men je crknil akumulator po enem letu, pa ni ni? svetilo ala padec napetosti , pa lu?ka od DSC-ja, pa okvara motorja al kaj podobnega, samo eno jutro ni hotu v?gat! :whatever:

Sem danes klical servis in jim omenil to cevko...Je reku frajer,da ?e bi bla cevka kriva,da bi motor slab?e

vleku. ?zmeden?

Kakor koli,dokler ga zdej ne popravijo za prav(in ne samo resetirajo),naj ga imajo tam.

To moram re?it,dokler je v garanciji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.