Philipsove so notri... je pa tako, da je ena starej?a od druge in zato svetita vsaka z malo druga?no barvo - ena bolj na belo, druga pa je malo bolj zeleno modra.
In katera ti je osebno bolj v?e??
Ker sem nekje prebral,da ?e so preve? bele je slab?i efekt(na?e o?i niso navajene na preve? belo svetlobo).
Kolko °kelvina bo? dal noter in kolko pride stat ena?
ECU pri M6 je na notranji strani pozarne stene-levo zgoraj (ene 5 cm pod robom stekla in ca 25cm od levega A-stebra proti notranjosti). Ce bi clovek imel rentgenski vid, bi, ko bi sedel za volanom gledal skozi levi stevec in mimo nosilca armaturke pa bi ga zagledal.
Ce kdo rabi kpl. Manual za M6 naj javi. (PDF format ca 2000 strani => 40MB)
Meni se pa pri?iga samo lu?ka za DSC in ?e to samo takrat, ko je zunaj mrzlo (slabih 7 stopinj ali manj). Ko se ogreje, lu?ka ugasne, seveda je potrebno pred tem avto ugasniti.
Ali bi lahko malo ve? povedal o tej cev?ici in kje jo najdem?
lp
Ta pa mi je nova...?e nisem zasledil pri nikomer kaj podobnega.
A je do ?ivega ranjeno al se da spolirat in je samo vdrtina?
Jaz sem ?kodo od to?e dal rihtat fantom podjetja Top Finish in moram re?i, da so zadevo zelo dobro naredili.
Zadeva je popolnoma ravna in niti sledu ni da bi bilo kadaj karkoli po?kodovano.
V bistvu barva ni po?kodovana je samo vdrtina.
Kolko ?asa pa traja to popravilo?Kaj mora? pustit avto pr njih kak dan al to re?ijo takoj?
Sem sli?al za njih(top finish),da so res ?pica za popravila od to?e.Tudi sam sem imel izredno dobre izku?nje z njimi,ko sem potreboval razne paste za poliranje.
Danes,ko sem pred Postonjsko jamo pri?el na parkiri??u do moje mazdice,sem ?e od dale? vidu,da
mi je eden malo "polep?al" zadnja vrata.Avto sem parkiral tako,da ko sem od?el ni blo v radiusu 50 m nobenega avta...in ko sem se vrnil,je bil edini avto tam okoli parkiran zraven mojega.
In na moje veselje,je ta isti p...on ?e vedno imel parkiran svoj kme?ki voz(beri mercedes)zdraven mojega.
Takoj sem ugotovil,da je bil ta majster on,ker je pustu plavo barvo na mojih vratih.Jasna stvar je,da je bil to lahko samo ?pagetar (iz Bologne).
Njim se itak fu?ka za druge avte...
Kaj se je zgodilo pol z njegovim avtom je druga zgodbica :hudicek: .
Zanima me,?e se da kako take zadeve popravit brez barvanja in kje,ker imam tudi na zadnji havbi eno vdrtinico ?e od prej,ko sem ga kupu.
Kako sem alergi?en in mi grejo na k...c taki brezobrazni tipi. Sam vedno pazim na druge avte,najsi bodo to
huh... ej, eno vpra?anje... a se je tebi tazgornja lu?ka kdaj pri?igala ? npr. ko si pospe?il z mesta ?
ali to ni to ?
kako sploh ve?, da DSC dela... pojmanimam...kaj se dogaja, ko ga izklopi? ?
V bistvu DSC deluje le v ekstremnih primerih(ko ?e malo pretirava?).Tudi na mokri cesti in v snegu ti pomaga.
Kakor je ?e Poky omenu,ve?,kdaj deluje, ker se ti lu?ka pri?ge,kadar ti kolesa spodrsavajo pri ?tartu, v ovinku, na mokri podlagi al pa na snegu..Ampak to je le momentalno,nikakor pa ne sme goret stalno,kakor pri meni.Kadar ga izklopi?,ti pi?e pri strani DSC-off.Takrat gre? lahko bo?no v ovinke.
Kako se vozi mazdo 6 brez tega,ti bo razlo?u Labi.On to obvlada,he,he.
Serbinek MB z logisticno pomocjo unga bifeja poleg.
Sem danes zjutraj pustil avto pred vrati servisa, kljuce pa za sankom bifeja, zvecer pa avto pobral na istem mestu (kakor tudi kljuce), vse ostalo pa se zmenli po telefonu.
V glavnem ze drugic letos so se usluge Serbinekovih fantov izkazale kot nadstandardne v primerjavi z ostalimi servisi.
Aja, se cena: zrihtali brezpla?no.
Super,me veseli,da so ?e taki prijazni servisi in da si stvar zrihtal.
aha, zdaj mi je pa ?e bolj jasno zakaj nekateri kljub koloni na AC drvijo mimo po odstavnem pasu. ?istijo filter
Ko sem stal v nekajkilometrski koloni ?ez v Italiji,so tudi vozili po odstavnem pasu....
In kdo je bil to?
Sami na?i frajerji-(iz Slo),kateri so se delali kao pametne...Malo naprej pa so stali signori carabinieri (policaji po na?e,samo "malo"bolj hudi,ker te ustavijo z mitraljezom),in so,kakor mi je povedal pozneje eden od ustavljenih,lepo kasirali od vsakega "pametnjakovi?a" po 900 ojrov...
Po mojem jim ni takrat na kraj pameti pri?lo,da bi kako podobno izustili... mislim to,o ?i??enju filtra....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo,pa se je ponovilo.In to skoraj na istem mestu kot zadnji?,ko smo ?li na kopanje.
Spet me ?aka servis in prepri?evanje okrog garancije...
Sem ?e alergi?en na te lu?ke.Zdej bom zahteval,da dokler zadeve ne zrihtajo,naj me ne niti kli?ejo.
V glavnem,nisem preve? zadovoljen.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani