Od katereg dobavitelja in po kaki ceni, aja odlični... 😊
Rave olja d.o.o, 12eur na liter
49 minutes ago, Damijani said:
Izkušnja, 2x, najprej kar denar vračajo. Sem jim komaj vtepel, da želim izdelek ne denar. Ostalih 99,9999999999999999999999999999999% pa vse, samo denarja ne nazaj
bajd'mim, kako si rešil z zavorami?
Zavore sem preložil. Ko mi gredo prednje ploščice menjam komplet vse
Damijan evo to je meni mehanik in prodajalec svetoval in sem polek novega jermena(za alternator) vzel še zraven kolešček napenjalca, sicer piše nekje na forumu da naj bi se pri 150k menjalo cel napenjalec ampak po posvetovanju sploh ni treba.
Ja zna bti da bodo res s kontakti,.. itak pa bom to nabavljal naslednji mesec,.. a mislite da bi bilo smiselno zamenjati tudi vodilca ploščič al kakorkoli se že temu reče
@TiEn, gledam, iščem naokrog in povsod vidim/zasledim, da ni opozorilnih kontaktov. Tudi če na jutjubu pogledaš kako menjavo zavor na 6-ki, nikjer ni kablaže do ploščic
Sej ni opozorila prek računalnika/elektronsko ampak na ploščici sami pride kovinska palčka, ko se ploščica obrabi le ta začne praskat po disku in ta začne civlit/piskat, tako potem veš da je ploščica obrabljena
Na zadnjih ploščicah vem, da je to ker mi je že cvililo in ko sem jih menjal je bila kovinska palčka gor,.. sprednjih nisem tikal od nakupa in nevem ali to obstaja ali ne,.. vsaj pri tistih od zimmermanna jih zgleda ni
Je bil Damijani prijazen pa mi je poiskal dele za mazdo, sedaj pa sledeče vprašanje mogoče ve kdo zakaj pri zimmermannu pri sprednjih ploščicah ni opozorilnega kontakta(vsaj v opisu izdela ne piše da bi bil)
Super potem so mi narobe poslali, ker narocil sem po opisu na spletni atf fz...izpolnim papirje za vracilo oz ce se bo dalo zmenit za zamenjavo izdelka z doplacilom..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Rave olja d.o.o, 12eur na liter
Zavore sem preložil. Ko mi gredo prednje ploščice menjam komplet vse
Povezava za deljenje
Deli na druge strani