Ja zna bti da bodo res s kontakti,.. itak pa bom to nabavljal naslednji mesec,.. a mislite da bi bilo smiselno zamenjati tudi vodilca ploščič al kakorkoli se že temu reče
@TiEn, gledam, iščem naokrog in povsod vidim/zasledim, da ni opozorilnih kontaktov. Tudi če na jutjubu pogledaš kako menjavo zavor na 6-ki, nikjer ni kablaže do ploščic
Sej ni opozorila prek računalnika/elektronsko ampak na ploščici sami pride kovinska palčka, ko se ploščica obrabi le ta začne praskat po disku in ta začne civlit/piskat, tako potem veš da je ploščica obrabljena
Na zadnjih ploščicah vem, da je to ker mi je že cvililo in ko sem jih menjal je bila kovinska palčka gor,.. sprednjih nisem tikal od nakupa in nevem ali to obstaja ali ne,.. vsaj pri tistih od zimmermanna jih zgleda ni
Je bil Damijani prijazen pa mi je poiskal dele za mazdo, sedaj pa sledeče vprašanje mogoče ve kdo zakaj pri zimmermannu pri sprednjih ploščicah ni opozorilnega kontakta(vsaj v opisu izdela ne piše da bi bil)
Super potem so mi narobe poslali, ker narocil sem po opisu na spletni atf fz...izpolnim papirje za vracilo oz ce se bo dalo zmenit za zamenjavo izdelka z doplacilom..
To olje imam trenutno jaz. Je v redu, na začetk, ko je bilo novo so bili krajši intervali regeneracije. Ne pije ga nič. Za letos sem že naročil Ravenoil. 😊
Se ti da zalimat link da vidim ceno? Vem da velja ze eno izmed boljših olj.
Sej jaz če bi stavil bi dal standard diske in ne luknjaste,..samo trenutno tehtam kaj se splača,.. par let nazaj bi rekel ATE samo zdaj sem malo pregledal pa pravijo, da niso to več kar so bili. Se pravi iščem druge opcije.
- Do 270.000 zagonov motorja- V primerjavi z navadnimi avtomobilskimi akumulatorji: - izboljšana zmožnost dinamičnega polnjenja za 170% - izboljšana vzdržljivost za ciklično uporabo za 100%
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja zna bti da bodo res s kontakti,.. itak pa bom to nabavljal naslednji mesec,.. a mislite da bi bilo smiselno zamenjati tudi vodilca ploščič al kakorkoli se že temu reče
Attention Required! | Cloudflare
avto ima sedaj 154k km
Povezava za deljenje
Deli na druge strani