?e ga bo? gnal, da pride? v 4 urah stavim na 11-12 litrov/100km
in ta masina naj bi bla kao ful sparovcek..ma ja ..seveda sam zato k je VW...sej se autobild ne berem vec ker v njihovih testi je itak sam nemec oh in sploh ostalo pa ni za nikamor...
ma da se tudi z kolesom v 5h..sam mores biti prvezan za avto..hahahaha.. moj rekord je 8h od makedonije do trzica..sam ni bilo nobene guzve na meji,cesta prazna pa poletje je bilo..
do bg-ja v manj kot 4 urah pa je poraba ze kar bliz 10
ce ne bo guzve bo v 5h,ker z 1-2 mlin?kom tezko da bo zdrzal velik napor..js sem sel spomladi za 4 ure..sam sem porabu skoraj cel tank nafte..mislim da je bla poraba okoli 10l...bom pa zdej vidu ko grem dol v petek kaksna bo poraba..
in ja dizel mam da ga vozim mam rad navor..da me mal pritisne na sedez..
ej zdaj pa ste me dokonca prepri?ali da mazde dizlara sigurno NE bom kupil ?e posebej ne 6-ke ker me po branju te?av na forumu zelo skrbi kaj je narobe z tem avtom...ali je kaj narobe z lastniki?? :ne vem: :ne vem: ??
js z mojo mazdo nimam nobenih tezav..js bi prej reku da je nekej narobe z lastniki k vozijo dizel kot da grejo na nedeljsko voznjo..js mojo vozim dokaj pod obrati,pustim da se navija,ne menjam v visjo prestav ce nimam vsaj 3000rpm..pa ni krivo nafta ali karkoli sam pac dizel rabi da se kdaj spuca..
probajte s slamco.. mal heca..nevem kaj tok komplicirate..kaksen 1,5m dolg slauf in vn potegnit tako kot je sirius reku...nc posebnega pac..js sem vcasih benz,nafto vse tko sem naredu..seveda od svojim oz. domacih avtih da ne bo pomote..
Ja sorry, sem ?e uvodoma pozabil napisat, da me zanima bolj podro?je ?tajerske oz. prekmurja. Nevem, premi?ljeval sem tudi o opciji, da bi se pozanimal na Hrva?kem ali pa na Mad?arskem glede servisa in cen. V Avstrijo ne grem ker je servis veliko, veliko dra?ji tako, da odpade. Ker do vseh treh mej nimam nevem kako dale? me vseeno zanima, kak?ne so razlike v cenah samega servisa. Druga?e pa bom v nasprotnem primeru servis opravil pri AC Lepo?a v M. Soboti ali pa ?erbinek v Mariboru, nevem... Ravno zato me zanimajo va?a mnenja in izku?nje.
sej je eden reku da je ravno v avstrij cenejo kot pri nas servis ne bom se spomnil kdo..reku je da je dal za tavelik servis 610e..js nisem mogu vrjet..poglej mal po forumu,mogoce se bo tudi sam javil..
JAo tam gor pa ne vem to?no o kakem dobrem, LJ je pa? pohvaljen, sam sem Mazdo 5 servisiral na Interclassu Ljubljana - tudi zelo zadovoljen - korektne cene (moja je bila DPF - drago olje)
sori sem spregledal.. sem navajen da vecina skriva to..
najprej poves iz kerka konca si da vemo da ti svetujemo,js servisiram pri mo?niku kranj eni ga grajajo, js osebno nimam slabih izku?enj..najbolj pa mislim da pohvalijo Gama servis BTC...
uh js sem v moji 323f nalival vse zivo..najvec pa petrolovo olje.. in to sploh ne vem kaj sem dolival notri od olja za skuterje,kosilnice,dizle..skratka vse zivo..in je delal ko urca do nedavnega..
js nimam teh tezv s cukanjem..ko pospesim,pospesim odlocno to se pravi gas do konca in gremo..ne vozim se kot dedek..ce sem na avtocesti ko se mi ne da glih vozit dam na tempomat pri 130km/h..to je to..z dizlom se pospesuje od 2000 rpm do 4000 rpm...to je moje osebno mnenje..
evo, akumulator zamenjan. Zdej pa kresne... Vzel sem pa Fiaam 100Ah. Vem da ni bogvekaj ampak druzga ni blo za dobit razn Moll, ki pa je kar nekaj dra?ji. Ni bilo potrebno sukat volana, ker se ni pri?gala nobena lu?ka, samo ?ipo je bilo treba nau?iti.
Torej ga moram ven vzet(predal)? al je kak?na druga varianta, filter zamenjat?
mislim da ce hoces menjat filter mores prvo staregaa dat vn pa novega notri,predal pa das prej kot v 30s..sam zgornje robove mal skupaj stisnes in potegnes dol predal..viola...
ce je tako potem pa ni problema k poznam par ljudi v beljaku eden je celo sosed od mazde..tko da bom preveru in sporocim..takoj ko bom lahko..ze ko sem kupoval avto so mi v avstrij ponujal par procentov popust,mislim da ene 5%..potem sem si premislu in sem kupu tukaj pri nas..
ja so mi! ej 1x ali pa ?e ve?krat ceneje je kot pa pri nas!
npr. velik servis (jermeni pa olje pa vse)sem dal 610? pa ma? potem tudi MES garancijo, pri nas mi je v Veleju dal predra?un okroglih 1200?!!!!!!!, ?erbinek pa je rekel okrog 1000, kar pomeni pol pa ?e to pa ono pa...sma na 1200 spet!!!
a to na uradni servis?a so take cene po ceniku ali kaksna poznanstva?
sej res vcasih mal cudno zgleda ko se ti kadi iz sprednjih bremz..meni se je vcerej na semaforju kadilo pa folk me je zacel gladat,sem ze mislu da bo kdo gasilce poklical...
Kaj pa glede gretja stekla to me bolj moti. Rele mi dela ker se sli?i ko preklopi ampak lu?ka v gumbu za gretje se pa ne pri?ge tako kot se naprimer za meglenke. kontakti so vredu tiste ?rte pa tudi niso nikjer prekinjene. Kaj bi ?e lahko bil vzrok da ne dela?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani