Skoči na vsebino
Odstopanje laka na plati??ih
Napisano

Pojma nimam, sem vmes govoril tudi z bivsim vodjo servisa in mi je rekel da so vsa 4 bila se 1x narocena, ker masina na nobenem platiscu ni nic pokazala. Tako da kaj mislijo sedaj merit bom jutri videl.

Merit tvoje / va?e potrpljenje verjetno, ker tole je pa KATASTROFA, kar se ti?e odzivnosti in ignorantskega ping-ponga!  <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iskanje duplikata homologacije
Napisano

Pa ?e moja izku?nja z viola Mx6 V6, pa ko se ravno omenja UE Izola :)

Tudi ta je bila tam prvi? registrirana in sem jih moral pisno kontaktirati ter poslati zaprosilo za duplikat carinske listine ali ftc. zapisnika prvega tehni?nega tega vozila v Sloveniji, zraven seveda ftc. prometnega dovoljenja vozila in mojega osebnega dokumenta.

So mi precej hitro odgovorili in odpisali neko B002030340 (ne vem ve? cifre na pamet) in da bom v nadaljevanju pridobil duplikat izjave o ustreznosti na LPP v ?i?ki.

Tako je tudi bilo. Pred tem me je ravno LPP sploh napotil na UE Izola, saj je iz njihove evidence izhajalo, da je bil tam prvi? opravljen TP in vozilo registrirano.  :zvizga:

Je pa bilo nekih 40? izdaja duplikata, ?e se ne motim, medtem ko na UE Izola me niso terjali za ni? cekinov.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomoč pri nakupu Mazde 6
Napisano

Pa je bilo zadnjih serij 2. gen. tako malo prodanih ali se ne prodajajo rabljene? Tud na cestah jih ne videvam veliko.

Takrat je bil Jen ful precenjen in cena Mazde precej visoka napram konkurenci in temu primerna nizja prodaja GH serije. Tako so mi obrazlozili pri Mazda distributerju. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hladilna teko?ina
Napisano

Pozdravljeni,

pred nekaj tedni je moja punca kupila Mazdo 2 1,3 CE, letnik 2010 (bencinar). V?eraj je opazila, da ji npr. zjutraj sveti modra lu?ka za hladilno teko?ino (to naj bi pomenilo, da ni dovolj segret motor), preveril sem nivo hladilne teko?ine in je ok. Danes se je zadeva zjutraj ponovila in je svetila celo vo?njo (10 km), medtem ko ji v popoldanskih urah (predvidevam, da zaradi vi?je zunanje temparature) ne sveti. Ima mogo?e kdo kak?en nasvet oziroma idejo ali je to ?isto normalno ali to ka?e na kak?no drugo okvaro? 

Lp

Enako ima fotrov H Getz, l.2007 (nima klasi?nega kazal?ka za temperaturo hladilne teko?ine) in ta kar hitro potem ugasne. ?e je svetila 10km, je to presneto dolgo.  <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tule je v prvi fazi dilema ali po?timati aktualni odbija? ali vzeti drugega, ker bi bilo potrebno primerjati stro?ke enega in drugega. V nadaljevanju pa priporo?am oba mojstra, s katerima sem imel sedaj Mazda?kega opravka; Lak Tom d.o.o. (Pelkov sosed) in pa AC Tomc iz bli?ine Vrhnike.  :bravo:

Lu? pa SILUX, kjer imamo ?lani Mazdaklub.si konkreten popust.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano (urejeno)

Kaj ne nardim v Beogradu, me po?aka tukaj.  sramezljiv  Zanima me ?e se lahko najdu zavorne cevi sprednje pri levom in desnom kolesu? Mazda 6, 2006, 2.0CD, 89KW. Po tem pa kolk stane z zamenjavo?

Hvala!

Simonu zdajle po?ljem tvoje vpra?anje in bo v roku 24 ur ?e tudi njegov odgovor.  :P

ODGOVOR;

vse skupaj pride 60 eur
lp

simon

Popravljeno od Z M A J

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

A je to cena velikega servisa samo za mazdo ali ravno tako cena tam nekje varira za ostale dizelase istega ranga ? Me zanima za sodelovko k ima opel astro 2012 1.9 tdi ce se ne motim. Drgac pa hvala za odgovor ;)

Pomoje bo isto tam nekje, par 10 eur gor ali pa dol, material je verjetno za Opla cenej?i kot za Mazdo (predvidevam).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.