Skoči na vsebino
zimske gume, plati??a
Napisano

No danes sem bil na Gami in so mi kon?no nalo?ili "the latest software".....upam da bo kej delalo ok!!! :blink:

Mary.....kako porabo ima? pa ti.....

Javi na PM da spet ne popackamo foruma.... :jupiii:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume, plati??a
Napisano

Lojze...na tem forumu nas je kar nekaj ?e zadovoljnih lastnikov mazde 3.....

Iz prve roke ti lahko povem da je avto super...sam imam benzinarja, lega na cesti je super, oprema tudi, skratka....use je dobro razen porabe ki jo imam o?itno samo jez tako visoko, pa ?e vedno ni kriti?no!

Vpra?aj za mnenje ?e uporabnika Pokycar.... , pa mary, pa ?e jih je nekaj.....

LP david

P.S. Vsekakor pa ne more? zgre?it z nakupom tega avta.... :rispekt:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short Shifter
Napisano

Porko dijo....! :angry: Ma sej ne vem kaj sem se spravu....evo od zdej naprej smo mi 3 prjatli.... in bomo postali TRIO PORKODIJO!!!! :hohoho: Pol bom pa lahko volan na mestu obra?al..... :vesel::vesel:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem?ek
Napisano

LAbson kaj pa tolko KM dela?....porko dijo....pa treba delat 2 servisa na leto....hm...ajajaja...sej jih bom mogu tudi sam... :hohoho:

Ah no?em niti ra?unat ki dobim migreno takoj....

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem?ek
Napisano

Mary...definitivno pelji na servis... Glej na 1000 km je servis....oziroma samo pregled obvezen! Po je pa tvoja odlo?itev ?e ti naj ?e filtre in olje zamenjajo....in to pride 15000 sit..... usaj na A Cosmosu sem tolko pla?al!

Spla?a se ti pa zaradi tega ker je avto ?e nov....in zato je mo?nost da ti v motorju ostanejo kak?ni "opilki" in je zelo dobro in priporo?ljivo zamenjat filtre in olje....

Sam nisem preve? obotavljal okoli tega...navsezadnje je avto ?e nov...in je dobro nardit use kar MMS "zahteva" in priporo?a!

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short Shifter
Napisano

Ma kaj je to zarota proti meni...Niti ti niti mister Vukson mi ne dovolita volana vrtet.... locooooo

LP david

@David, sproba? lahko kdaj se ti bo za?elelo, samo v Mariboru pa brez vrtenja volana....,

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short Shifter
Napisano

Kako bi pa to pri moji zgledalo...??? Hm....malo me ?e zanima...m323..kdaj gremo to sprovat da ?e jast vidim...:)

Evo imam predlog...pobere? vuksona pa komarja in prletite dol do mene.... :jupiii::jupiii::jupiii:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - servis 40.000
Napisano

Torej Boss...?e enkrat lahko potrdimo da A_Cosmos pa? ni to kar bi moglo bit....

Sam da ti pa re?e da ne po lu?ah vozit....HALOOO==!!??!!?? :ne vem:

No ja....tipka za hovercraft je pod volanom skrita..... :jupiii:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short Shifter
Napisano

Verjame? al ne se spravljam h temu ?e precej ?asa....pa vedno neki pride.... Dejstvo pa je da bom definitivno sko?u na kozarc :pepsi: ....... Pa Tomsou sem dol?an ?e pija?o.....torej ?ćastim ?e tebi vukson...: :ouje:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short Shifter
Napisano

Ja Vuk....ka pa vem kaj se ti po glavi plete.....mene ?e vedno malo strah....tako da sem ?e vedno v mojih najhitrej?ih supergah obut....

Evo ro?ico zate..... :rozico::vesel:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short Shifter
Napisano

Ej a obstaja kak?na podobna varjanta za mojo mazdo?? Vuk...ti si maher....povej?? :ouje:

Ti bom pol la?je be?al....hihihih

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji blatniki mx-3 KJE dobit?
Napisano

Jah s kleparijo je tako....?e ti bo eden dobro po?timal...torej spucal, skital in pobarva kot je treba...nebi smel imet problemov za nadalnja 3 leta.....?e je pa slabo narejeno je pa ?e ena zima dovolj da gre use spet v aramengo....

Torej na tvojem mestu bi enga dobrega avtoli?arja poiskal.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Torej simons....o?itno je bil proiblem isti kot pri meni..... in meni so mogli samo podmazat malo...in zdej je kul...je pa res da se meni ni dogajalo to pri ?altanju s 4. v 3. prestavo....

No sicer pa tudi sam ne peljem avta ve? na A-cosmos kjer sem ga tudi sam kupil....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Evo kon?no klinkanja ni ve?.....bil je pa problem nekje pri polosovini....samo podmazat je bilo treba.....in to se dogaja pri dosti 3kah..... ni pa ni? nevarnega...edino mote?e...vsaj zame ki sem bil pozoren na to!

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.