Skoči na vsebino
M 323f Poraba goriva
Napisano

Meni ?re od 7.5 do 10 litrov. :bravo: 7.5 mi je ?rlo na za?etku, ko sem ga "ogreval". :P Zdaj pa tako okoli 9 pozimi mi kar po?re, da ne re?em ve?. Imam pa 13km do doma, 3 km 50 km/h potem imam 9 km teranja pa 500m klanca za veliki finale. Mislim, da bi ob zmerni vo?nji porabil pod 7.5 litrov. Ampak se ne izide, da bi cel tank vozil penzionersko. Sploh glede na to, da sem vozil avto z board computerom pa sem ugotovil, da postanem kar ?iv?en, ?e imam vklopljeno trenutno porabo. :D Enostavno nikamor ne gre avto, ?e bi vozil nonstop var?no...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hm...to pomeni da ?e skuj?am 50 kg bom imel 5 KM ve?...??? :vesel::jupiii::hohoho:

Ne! To pomeni, da bo? ?kripnil od lakote. :hohoho:

Jah tako pravi dirka?ka teorija... Avto la?je potegne (sploh je to va?no na dirkah, ko te avto vle?e iz ovinka in je to bistvenega pomena. (poleg tega, da ovinek lepo zvozi? in se ne razkanta? :D )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

service manual za mazde
Napisano

V svojih 23 letih "?raufanja", sem do?ivel marsikaj

Kmalu si za?el ?raufati! ?zmeden?

OK zdaj pa resno. Da ne bom odpiral nove teme bom uporabil tole, ker ima li?en naslov, to?en tak?en kakr?nega bi napisal jaz. :lol:

Torej: Rabim service manual za mojo Mazdico. To je 323 C BA generacija. Tudi za F bo OK. Saj pomoje sta to v isti knjigi. Mogo?e celo kdo najde za Ford Laserja (isti avto z druga?no zna?ko).

I??e se Service manual for Mazda 323 BA

Kakr?nikoli namigi bi mi prav pri?li. Sam tole i??em ?e kar nekaj ?asa pa ni nikjer za najdt. ?e ima kdo kaj tak?nega ali pa ve kje najti dobi na sre?anju (oz. ko se prvi? vidimo) za :pepsi:

Imam pa za MX-3 service manual. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali ste imeli kdaj te?ave z gorivom?
Napisano

Jah saj sem ?e velikokrat napisal ampak vseeno...

Voda v bencinu! :angry: Pa je ?la pumpa k vragu! Pa filter. In od takrat naprej mi je avto cukal na desnih ovinkih. Zakaj je temu tako sem sli?al ?e 100+1 razlago ampak se ne obremenjujem ve? s to te?avo. ?e novi lastnik se ne. Aja to je bilo pri prej?njem avtu jasno... :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kaksne fantascienze ala odcitavanje parametrov z motorja pa mislim, da se ne da delat... :P

Mogo?e bi se dalo kaj s?arati. ?e ima? kak?en OBD standard ?e. Nissani vem, da so ga imeli ?e v za?etku 90ih. :cheers: OBD2 pa je bil standard od leta 96. :( Pozanimaj se. ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ampak ko?en ma? ti woofer? A ne bo to malo majhna konzola. Druga?e jaz bi ga dal med zadnja zica nekako. No ali pa le?ati pa v sredino avta (med prednjima in zadnjima zicoma). To bi bilo kar lepo.

?e da? pa ?e podalj?ke, pa cel avto pre?trihat bo pa sploh bomba! Rispekt, ?lovek! :rispekt: Upam, da bo? dal kak?no special metalic barvo. Nekaj bolj izstopajo?ega... :bravo:

Potem bo? pa ahtej avto. Ga bo? imel ?e dolgo ?asa, ker ga bo ?koda prodajati. ;)

?e enkrat: HUDO! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako skinuti rucku menjaca od Mazde6?
Napisano

ja kuzim skoro sve na slovenskom (ipak Kanal A i POP TV se stalno vrte :D ), a kod pisanja i govra malo stekam, tako da kdaj nekaj vem na slovenscini to tudi napisem, a kad neznam bolje ne jer bi to bilo kr? i lom od gramatike!! :ph34r:

Te popolnoma razumem. Tut jaz malo razumem vasa ampak ravno v Hrva??ini pa ne bi govoril/pisal ker bi vse napisal narobe... :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hankook?
Napisano

:hohoho::hohoho:

se mi prav smili? :D:D

Pa ti ne razume?. Pa ti da jurja in si prakti?no dol?an jo potem voziti okoli dohtarjev, trgovino (no?na mora, ker vsak artikel pregleda pa debatira s prodajalci kje imajo kaj). Pa misli, da sem tak socialc pa ?eprav ji dopovedujem, da imam itak bolj?o pla?o kot ona penzijo, pa da nisem otrok. No saj, da ne boste mislili koliko mi je dala k avtu. Ene 15% k temu in 25% k 106ki. Bolje kot ni? je. :bravo:

Mater smo zavili s teme... Postajam floodar? :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hankook?
Napisano

Aha,samo toti cajti so pri nas ?e zdavnaj minli.... :whatever:

Tule moram pa ?e jaz pojamrati... Moj tut ni dal ni? zraven. Ne prej ne zdaj. ?krtuh. :mi pijemoo: :bravo:

?e dobro, da imam staro mamo, saj veste kak?ne znajo biti. Nadle?ne in zate?ene ampak penzijo pa tako rade talajo, da mi je ?e nadle?no. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hankook?
Napisano

te?ka noga ??

Po drugi strani pa je lahko mehka guma. Kar je tudi dobro za lego. :bravo:

Namig: Toyo se tut zelo hitro obrablja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne vzmeti
Napisano

Ja zgodil se je kak?no slabo uro nazaj, sva ?la z Symonom jest na horsa in ko prideva na rondo tam ena ?rna 323c po?ez stoji in ?e nekaj avtomobilov, po litkah sva spoznala da gre za na?ega kolega in tudi on je sedel na ograji in se dr?al za glavo, res upam da ni bilo kaj huj?ega.

Se pridru?ujem so?alju. Res nisva vedela ali naj greva delat tja gu?vo ali ne. :( Grega, upam, da je s tabo vse v redu. Avto pa. :(

Prosim javi se nam. :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne vzmeti
Napisano

drugace pa moj kolega napise racun za menjavo vmeti ma delavnico doma je mehanik,ce mene vprasas je vsak mehanik pooblascena oseba drugace pa tak nebi smeli nic sraufat in ki je tu logika!!! <_<

Tut moj bratranec je mehanik (in ima prijavljeno popoldansko obrt al kako je ?e) in bi mi lahko brez problema montiral napisal ra?un. Optika? Hja saj to bi ?el delati.

?eprav sem nekaj razmi?ljal, da ?e bi bilo vse ostalo OK morda do tehni?nega ne bi niti :policaj: opazili, da je avto spu??en. Saj je serijsko kar preve? visok...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata glede servisov in strank
Napisano

Wildcat te popolnoma razumem. Ko sem pral avte pri Chryslerju se je na?ela ena stranka, ki je lutala po delavnici in prefirbcala VSE! Mehanikarji so bili pa pod pritiskom in ?iv?ni. Najraje bi ga brcnili ven.

Steklo med delavnico in sprejemno pisarno pa je velik plus saj lahko stranka firbca pa ?e mehanikarji nemoteno ?raufajo. To sem opazil tudi pri ?kerjancu (?koda servis) v Dom?alah. Skratka steklo v vsako delavnico! :bravo:

Apcih a ste slu?ajno zadnji? ?raufali Tosaminega Landinija? Kuplingo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.