Skoči na vsebino
Mazda 6 - zavore (diski in plo??ice)
Napisano

?udno da ravno za 121...bi prej pri?akoval da za kako mx3 ipd

..baje da so enaki na 121 kot na enem fordu, verjetno kak?ni fiesti tako da samo zato pa?ejo, samo ne vem kdo mi je to povedu, seveda pa itak da niso ?li za 121 delat ?portne diske :blink::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon kit
Napisano

Vidljivost je res noro dobra :bravo: samo mislim da bi moral voznikovo lu? ?e malo dvigniti (tole elektronsko mislim da je premalo) imam ob?utek da ?e vedno malo preve? v tla sveti, ?e jih pa dvignem na maximum pa sopotnikova malo preve? gor sveti. Mi je pa kolega pravil da jih je dal mehankarju potem ?e naknadno nastaviti kljub temu da ima tudi avtomatsko nastavitev. Baje da je potrebno za xenon malo druga?e lu?i nastaviti, kdo ve kaj o tem? Blendu mi pa tudi ?e ni nobeden (kljub temu da imam dvignjene)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodna pumpa
Napisano

mal pod pumpo ima? ?e tipe mazd na katere pa?e, in tvoja bi morala biti tale :D

mazda 323 f coupe 1500i 16V (BA14 Z5 DOHC 1994-05) - ID310 , mal vi?ji pa pi?e da od 1994 letnik naprej.

samo mi ni jasno kaj ta coupe dela zraven :) pa da za c model vodijo pod drugim artiklom motor je pa popolnoma enak :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HOMOLOGACIJA PNEVMATIK
Napisano

aha, no jest sem si sprintal z neta TUV od felten AEZ, na katerem pi?e katere vse dimenzije pa?ejo na 323f oz. 323BA in napisana je tudi dimenzija 195/50/15. Se pravi da grem jest s tem na LPP in se pa? prijavim tako kot je treba in bi moralo izi ?ez, ?eprav imam feltne druge znamke? Samo ?e nekaj me zanima, a se v homolomo vpisuje dimenzija ali tudi znamka felten? Jest bi vsaj dimenzijo notri vrgel, baje da pride 3000sit ?e ?e ima? nov karton?ek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pra?ni filter
Napisano

mene tudi moti ker ga nimam, no sej tudi klime nimam :angry: ampak ko vklopim venitilator na trojko to vse leti ven iz re? kot zme?an. Bom sam en filter na?timal :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

Samo take simptome sem imel tudi jaz na Coupeju, pri f-ki jih pa ni, no je pa res da ima oz. naj bi imela :) f-ka 100k manj prevo?enih. Samo ne vem, motorji so tako ali tako ?isto enaki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon kit
Napisano

Ima? to 6000k oz. 8000k? Jest ?e ?akam na odgovor ?e se bodo dale dobit prek enga kolega, druga?e pa pravijo da ko ima? enkrat xenon ga ima? vedno, ker vidljivost je res zelo bolj?a, tako da jest jih dam tudi gor.

YavarYe X6V6 katere si tole kupil in koliko so te ko?tale? Lahko tudi na pm sporo?i?.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoalarm!
Napisano

Spal je good :P jest ga mam ?e v drugem avtu, sam dalinca moram zamenjat ker mi ta crkava pa samo enega imam, ?e ene 2x nisem mogel avta odpret :angry: pri prej?njem pa nisem imel 2 leti nobenih te?av.

Za ta denar je majka od avtoalarma, ker tist k ti bo hotu avto ukradt mi ga bo pa ?e ga bom mel zraven postle.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

HOMOLOGACIJA PNEVMATIK
Napisano

A ne napi?e dimenzijo gum uvoznik v homolomo? Ok res da prej nisemimel karton?ka, pri novemu sem pa prosil naj mi ?e dimenzijo 195/50/15 vpi?ejo, ko sem pa dobil od njih karton?ek pa ni bilo vpisano :blink: sam se mi pol ni ve? dal te?it ker bi moral verjetno spet kaj pla?ati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon kit
Napisano

sej meni se tudi tako zdi da ?e bi bile plasti?ne da bi se meglilo vse skupaj, ne bi pa rad razdiral da bi videl, zato spra?ujem ?e kdo morda ve :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon kit
Napisano

Tudi kolega jih ima na audiju brez ?prickita in nikoli ?e ni imel problemov s policaji ipd. res pa da na tehni?nega ?e ni ?el ker je avto 2 leti star <_<

YavarYe X6V6 sej se jih da na vsak avto montirat, ali pa? ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon kit
Napisano

David sem nekaj bral o tem da naj bi rabil ?e tale ?pric kit za xenon, ampak nikjer v zakonu naj nebi pisalo tako, prebral sem tudi da so fantje tehni?nega brez problema pri?li, samo da ni kak?en zafu*** star ata v kontroli. Je pa zeeellooo dobro da ima? nastavljivo vi?ino lu?i kar po ve?ini ?e veliko avtov ima, na?tima? jih pa na vi?ino ki sveti ?imbolj k tlom. V homolomo pa naj se tega nebi dalo vpisati, policaji ne te?ijo, samo ne sme? pa imeti ve? kot 8000k ?arnice (kar je ve? je prepovedano). 8000k so modra svetloba, kar je ve? ?e na vijoli?asto sveti. Zelo lepo izpade ?e ima? v lu?eh le?e kar na sre?o f-ka ima :bravo: ...no sej bom ?e malo pre?ekiral zadevo, ker me malo zanima kako je s temi rezervnimi deli ?e kaj crkne. En tip jih zrihta za 60k z monta?o in garacnijo ter rezervnimi deli, dobi se jih tudi v omenjenem oglasu za 45k samo jih mora? sam montirati kako je pa z deli ?e ti kaj crkne pa ne vem. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon kit
Napisano

naj bi bila 8000 ?e modra, kar je ve? pa naj bi vleklo na vijoli?asto, okoli 6000 je ?e kao bela :blink: ..no sej se bom pozanimal ?e bolj natan?no da bo zihr :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.