Skoči na vsebino
Generalka - Mazda 6
Napisano

Mislim da te bo generalno predrago pri?lo, kaj v sloveniji ne najde? nobenega dobrega motorja?

Problem pri teh motorjih je v mazanju, ker se v karterju zama?i sito in prepre?i dovod olja v motor...

Koliko kilometrov je imela preden je zaribala in kak?ni so bili znaki pred tem?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem menjalnik MAZDA 6
Napisano

Ja v bistvu pa?e menjalnik, ampak mora? imet obvezno oba avta, ker mora? pre?raufati obe zajle ki grejo iz kabine,obe polosovini, vse nosilce, elektriko malo predelati, skratka pol avta...mislim da se nebi lotil ve? tega podviga :D

Kar se ti?e porabe, sem jo imel ?e zdaj malo ?ez 6 litrov, tako da mislim da ne bo neke razlike, najve?ji plus menjalnika na 6 prestav je da ni ve? tiste luknje v 5 prestavi pri 80 kmh, ko avto ni vlekel...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja kaj ?em se bom mogu navadit, za popravilo pride komplet 600 eurov+delo...se bom verjetno odlo?il za drugi menjalnik, tudi ?e je rizik da se bo pojavil enak problem kot na temu :P

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pomoje da ja, samo ima druga?e narejeno okrog prestav, zajle pa to, ker ima "nem?ki" rikverc.

Pa ?e grem iskat ta menjalnik na 6 prestav, kaj moram vzet ?e zajle in nosilce od menjalnika za vsak slu?aj?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdravo...Imam problem z menjalnikomn na moji MAZDI 6, letnik 2004, 2.0 diesel 100 kw, 180.000 km. Menjalnik mi v peti prestavi v?asih med povspe?evanjem vr?e ven iz prestave v neutralno prestavo, ?e dr?im roko na prestavni ro?ici ne vr?e ven iz prestave, pa tudi nobenega pretiranega tresenja ni zaslediti. razen tega deluje menjalnikj teko?e v vseh prestavah. Zanima me, ?e je lahko slabo olje, problem na zajlah ali je problem v samem menjalniku. Pred 6 meseci smo menjali olje v menjalniku, ampak ga nisem kupil na mazdinem servisu.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.