Skoči na vsebino
Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Men je tempomat odpovedal zaradi pregorene zavorne lu?i...

Sem ravno na servis ?el, ko mi je tempomat odpovedal, pa so ga na servisu popravili...sem za vzrok vpra?al, pa so mi rekli, da je pregorela zarnica za zavoro...

Oni la?ejo....jaz la?em...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 webasto ne deluje
Napisano

Mel mazdo5, kjer je bil res glasen dodatni grelec...mislim, da ni webasto bil...na tej mazdi je pa webasto, ga pa res ne sli?im med delovanjem motorja...?e ko je motor ugasnjen, je tak tiho brnenje...

Ko sem v avtu in mi motor ne dela, se samo ventilator od avta sli?i...pa pumpica za gorivo...pk..pk...pk..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 webasto ne deluje
Napisano

Kako vem, simpl. V?gem avto, v?gem webasto, in poslu?am.. ?e ne sli?i? pa haubo odpre? pa je :) ?e bi  pumpa ?la pomoje sploh webasto v?gal ne bi, tko da minutko dela.No pomoje no. Sicer bom pa probal, ?e da? roko na pumpo vidi? a dela al ne.

?e ti vebasto dela, ko ti motor laufa, ga sli?i?, ko avto UGASNE?...

Vebasto gre v pogon ob pritisku na tipko na uri, ?e jo ima?...najprej za?ene ventilator, pa pumpo za vodo, pa pumpo za gorivo, pa grelno sve?ko...

?e ena izmed teh zadev ne deluje, elektronika vr?e webasto na izpih...(kot da bi ga hotel ugasnit)...in zaustavitev...

Sam sem ga moral zamenjat...imam novega not...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.