Skoči na vsebino
Hladilna teko?ina
Napisano

Je treba gretje dat do konca in anluftat hladilnik, zgleda da je nekje zra?ni ?ep.

Lahko je pa tud termostat slab-stalno odprt.

Meni se voda po treh kilometrih zgreje do delavne temperature, bolj pritisnem ga pa ?ele po 10 kilometrih, ko je tud olje ?e fajn toplo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IAT senzor
Napisano

Sva se oba nekaj novega nau?ila :-)

Sem vesel, da si na?el napako.

Zdi se mi pa, da bi bil hladilnik tud za namo?it s tisto teko?ino, ki sem ti jo omenil, zgleda ?e kar zrel zanjo ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstopanje laka na plati??ih
Napisano

Tr?ni in?pektorat jih lahko po zdravju vpra?a...

Isto trese ce se menjajo naprej nazaj.

Problem je da so tolikokrat menjavali, da so tudi sama platisca opticno poskodovali. Tako da ko se bodo platisca ponovno menjala in ce ne bo ok imam plan k vulkanizerju it.

To bi ?el lahko ?e takoj. Pove? jim da trese in da bo? pri vulkanizerju probal centrirat preden bo? mel sfukan cel avto. Seveda bojo stro?ke oni krili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plehki pri plo??icah
Napisano

Sem menjal plo??ice 3000km nazaj, je ?koda zdaj plo??ice sam zarad tega menjat...

Sem jih danes naro?il kar pri mo?niku, me pridejo 15e in jutri jih bo imel na lagerju. :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX3 Ventilator hladilnika
Napisano

Ucirej cez dan (zunan blo toplo) pa se ventilator ni vzgal. A ima to kaj v vezi z gretjem kabine, ko je motor se hladen? Namrec prodajalec ni tocno znal obrazloziti kako deluje, naj bi pa bilo nekaj v vezi z neko kemicno reakcijo.

Ma kak?na kemi?na reakcija? :-o

Vklopi? gretje in greje ko je motor dovolj topel.

Hladi ko vklopi? klimo...

Ventilator hladilnika dela pa ko ima motor potrebo ali pa ko lavfa klima.

Brez panike, ti sam vozi in spremljaj cagarje in preverjaj vitalne teko?ine vsakih 500km zdaj na za?etku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.