Skoči na vsebino
nova mazda 3
Napisano

pri petki ne ko so plasti?ni ve?inoma :hohoho: pa zadnja vrata tut plasti?na :D na servisu rekl da so s tem prihranili na te?i B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e je pa ?katla je pa druga pesm :bravo:

dans me je en tip v A do ? hoto nafukat, mu re?em ene kvalitetne slu?alke za mp3 pa potegne nekga denverja vn za 170? :blink:?zmeden? grem pa v ?par pa kupim za 7? slu?alke (une ko jih majo sony ericssoni ko gre v uho not sam da so canyon) pa ?pila prev? dober :danzoman: bassi so majka :rispekt:

sam tta 6ka na sliki je pa pol malo neprakti?na :ne vem: vsaj mre?ico bi lahko dal ?ez :unsure:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej bom mogo?e naredu kej takega.Samo mora? vle?t vse nove kable(za + in zvo?nike),ker ta sistem Bose dela na 2 ohm.Kabli original so izreeeeedno tanki in ne pridejo v po?tev za nadgradnjo.?e se bom lotu,bom zamenjal komplet -oja?evalec in zvo?nike - 4 ohm.(verjetno rainbow in ground zero,kot jih imam v drugem avtu :rispekt: ).V po?tev bi pri?la tudi vgradnja custom 12" subwooferja v prtlja?no dno,kjer je guma(rezervno kolo odpade in mora? imet pol bombolco za krpanje gum).Nekateri so tako re?ili in je v redu re?itev.

Bomo videli...

ne vem ?e je res ampak to v prostor za gumo so ?e nekje posku?ali pa pri?li do odmevanja pa ?udnih zvokov (brez te plastike ki jo ima BOSE) :ne vem: se mi zdi da sem nekje na avtoakustiki prebral :ne vem: men se ?e najbolj? zdi v stranico prtlja?nega prostora na eno stran :bravo:

a kabli so pa ja najla?je za napeljat :unsure: nalota? novga na starga pa starga vle?e? vn pa se ti nov na?tima :D nwm kok je pri mazdah, pri cliotu je to ?lo ko je eden v ulici za sub napeljeval :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepo to zgleda.Sam rabim na ?alost prtlja?nik in si ne morem omisliti take ma?ine.

Kaj ima? ti Bose ozvo?enje ali navadno?

zakaj pa nebi poskusil tak ko sem enkrat videl bmw 5ko na stropu kuferama na?timan vse? pa ma prtlja?nik za speaker box :ne vem: al pa na stranske stene kuferama tk ko audi a3 :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nagradno vpra?anje
Napisano

tako ..kon?no imam kon?nik...

dober teden je trajalo , ker ga ni bilo na zalogi..

vzrok vse kolobocije pa je bil nesporazum med fantom ,ki ?raufa v delavnici in onim ,ki ?raufa papirje v sprejemni pisarni..

prvi je napisal na nalog, da ga nima na zalogi, drugi pa menda ni dobro pogledal kaj pi?e in meni rekel ,da so ga zamenjali..

no ,v opravi?ilo in znak dobre volje ,so ga sedaj na?raufali gratis....

pohvaljeni..

ti bi se lahko ubil :D drga? pa pohvalno da so spoznali napako in jo gratis odpravili :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jutranji problemi pri M6 dizel
Napisano

Daj razlo?i mu ti,ker smo opazili,da si stru?ko na vseh podro?jih. ;):P

hja bi rekel ja :lol: kar se ti?e skuterjev, mopedov,... i'm the guy, ampak ko pa zadeva avte, sem pa ice cube :hohoho:

nimam pojma ka bi lahko blo narobe ko ne poznam kak?nih primerov in njihovih re?itev pa ?e izku?enj nimam z avti :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626 2.0 DiTD let 02
Napisano

Vklopna pu?a tretje prestave. Pelji do kaksnega mehanika, ki je sposoben razdret in sestavit cel menjalnik, na servisu pa narocis tisti del, ki se je pokvaril.

pe, ti s pa pametn dec :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rx-8 zalilo motor
Napisano

Nekje sem sli?al, da so na enem servisu kar z B2500 vlekli po obvoznici RX-8ko, dokler ni zaverglala. :blink: Ve? raje ne povem.... :ph34r:

?zmeden? pol sm jz tut prov sli?al :P je pa baje to ful tko ne glih pogosto sam rado se zgodi ?e vergla? premal cajta <_< bolj? prev? ko pa premal, moj starata ma ?e cajt da ma?ino zagreje na delovno temp. predn se odpele :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klju?avnica za Premacy
Napisano

zasledil da se prodaja na avto.net neka razbita premacy ko ma odzad totalko pa prodaja po delih :ne vem: vredno mal pre?ekirat :P

v www.avto.net vnes mazda pa daj karambolirano. ma kar nekaj modelov enake mehanizme :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda noče vžgat
Napisano

DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :danzoman::danzoman::danzoman:

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :ouje::ouje::ouje:

Nisem mogel ?akat do jutri. Zvrtal, priklopil in v?gal.

Mitja hvala :rispekt:

a si ji dal kick ?tart :hohoho: odli?no glavno da te mia okol zdej vozla bo :bravo: :mi pijemoo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

problem z mazdo 5
Napisano

pr nam pa ni n? problema z "light ?ovom" :P filter trdih delcev se sam puca :bravo: gre? na avtocesto pa dr?i? konstantno hitrost in obrate dok lu?ka ne ugasne :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

turbina mazda 6 136 cd
Napisano

to je pa hecn ker turbina dela na full al pa crkne :blink: razn ?e ma? lopatice za luft al pa za izpuh zvite al pa kje kaj zapacane :ne vem: nwm no sam mi je ful hecn ?zmeden?

ka pa kaj intercooler pravi? :ph34r:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.