Skoraj vsi proizvajalci avtomatskih menjalnikov zatrjujejo, da olje ni potrebno menjavati ker je zaprt sistem. Jaz v svojem avtomatu (Aisin TF-80 SC) menjam na 60Kkm. Tako so delali prej na poobla??enem servisu in tako bom delal naprej. Ker tole, da se olja ne menjava pri meni ne pije vode.
Uglavnem kupovala se bo letnik 2011 sport combi (pogojno 2010 ?e se ne dobi oemenjene) 2,2d 129 vrancev pod havbo in xenon obvezno. Barva na?eloma vsaka dobra razen ?rne se izogibam nekak. Ampak vse je enkrat prvi?
Kdaj? Ne vem ?e. Treba mal penezov ?e nakrpat na kup in spomladi v akcijo, ?e bo vse po planu. Se ne mudi ni?
?e se pa kaj prej najde zanimivega pa seveda akcija
Jaz osebno ne vidim smisla v ?ibedahu...ampak pustmo to. Kolikor vem ima moja GTA Mazda vso opremo, kar se jo je dalo imet. Se pozna to tudi pri zavarovanju:)
Jaz pa ravno to i??em (ampak vidim, da spet ne bo realizacije), ker v?asih je ravno toliko toplo da ne rabi? klime in mal odpre? stre?nik. Pa mal zrak kro?i.
Bom pa pre?ivel na?eloma brez ?ibedaha in gretja sede?ev zgleda
Xenon in gretje sede?ev je prioriteta. Ne rabi biti gta oprema. Lahko so tud 16" becikli gor. Feltne bom ?e kupil za poleti 17".
Pri FL se mi armatura dopade, ker je ?e ?rne barve okoli radia. ?e bi imela pa ?e ?ibedah bi bila to zmaga. Pa avtomatska klima (ki jo ima ve?ina). Drugega ne rabim.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na tiso?e avt se vozi po cestah z dpf in egr delete. Nih?e ne meri izpusta trdih delcev pri nas n atehni?nih pregledih. Meri se samo izpust co2.
Ko ga pa bodo za?eli merit pa pa? bomo dali nazaj vso to nepotrebno navlako.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani