Skoči na vsebino
mazda 6 diesel ne gre
Napisano

No,jest imam isti motor,pa sem jo z lahkoto "pognal" na 205 km/uro.

Nekateri ?printerji tu na forumu pa tudi preko 220.

Res ne vem,kaj bi bil lahko vzrok za to,da tvoja ne gre ve?:whatever:

Ma kaj je to gas do daske?Da nima? mogo?e kakega tepiha zvitega,pa ne gre pedalka za plin do konca?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bremze
Napisano

EBC = velik ???

jaffa cakes imajo v Leclercu v akciji in munchmalov tudi, za druge vem da so mal pod 50 centov ?katlica

Velik EUR=veliko muzike. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo v 323F
Napisano

Haha! Za suzzy ne morm re?t, da je cipa, ker jo vozim samo js...je pa ke?pi?ka!!! ?e ne dam, ne dobim!

Sicer je pa ?isto kul!

Danes sledi pranje, pol pa v prestolnico ?tejerske!!!

Allyssa, ?ene ?e dolgo ne bo, pupe pa tko ne mislim me?at v take stvari.

No, v to ne more? nikoli bit 100% prepri?an--to s pupo in ?eno. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Anti-insekt
Napisano

Jest sem pa mojega fajn spoliral,pa ?ez dvakrat nanesel liquid-glass in sedaj,ko imam

gor insekte gredo dol samo z vodo. ;):bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stelex
Napisano

Jest tudi dajam noter razred?en stelex al pa tudi ni? (solo ?ista voda) :bravo:

Na drugem avteku to uporabljam ?e 15 let,pa nisem ?e opazu kakih sprememb na barvi-metalni.

Mislim,da na metalno barvo ne bi smelo vplivat.Drugo pa je,?e ima? folijo na ?ipah.

Tam verjetno ne bi najbolje delovalo.Ne vem no,ker jest jih nimam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ozvo?enje BOSE ga"lomi"
Napisano

?e vedno nobenega odgovora s servisa,oni ?akajo odgovor iz Avstrije.Tudi meni zdaj ?pila kot je treba vendar manj uporabljam povezavo bluetooth.Po moje je to razlog vendar mi na servisu tega niso upali 100% potrditi.Upam da bo naprej delalo kot mora. B)

Hm,ja.Probaj pre?ivet brez bluetooth-a. ;)

Meni je v redu,tko kot je original.Da? not 6 cd-jev in je. :danzoman:

Ko se jih naveli?a?,menja? celo serijo cd-jev v changerju pa je. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ozvo?enje BOSE ga"lomi"
Napisano

Bil na servisu in niso ugotovili vzroka.So vpra?ali v Avstriji in do 31.5. mi sporo?ijo kaj in kako naprej.Se mi pa ?edalje bolj zdi,da mi ozvo?enje nagaja zaradi bluetooth povezave radio-gsm(parrot bluetooth).Bomo videli v ?etrtek.

Zna bit tudi to. :whatever:

Meni od takrat ?pila brez problemov. :bravo:

Upam,da je to za mano.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klju?
Napisano

Hajlo!

Imam te?avo. Za Mazdo Premacy l.2002 imam samo en klju?. Rad bi seveda imel 2, v primeru, da enega izgubim. Sli?al sem, da obi?ajna izdelava ne pride v po?tev, saj naj bi bil klju? nekako zakodiran. Pomagajte:)!

LP

Mislim ,da ima? prav.Vsaj pri 6-ki je tako.Imeti mora? ?tevilko(dobi? jo zdraven klu?ev),in na

bazi te ?tevilke(kode)ti izdelajo nov klu?.

In to mislim da ne pri nas.

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cviljenje zavor M6
Napisano

Moja prej?nja 6-ka (ima jo sedaj sosed) ima 138.000 km pa ?e vse original diske, plo??ice pa so zamenjane in montirane so originalne ....cviljenja ni bilo in ga ?e vedno ni, edino malo tresejo (pri veliki hitrosti in mo?nem zaviranju) :bravo:

Se vidi da jo je vozu maher,he,he.Kdor zna,zna. :bravo::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

feltne
Napisano

sem bil v ?panu, kjer so mi povedal da bi me obnova felten ko?tala okoli 300 eur. Nove jeklene feltne me pridejo z monta?o 200 eur - torej, ker rabim oboje me pride skupaj 500 eur - ja valda, pa sej nisem norc.

bom raj tako naredil - kupil bom tele feltne http://b2c.span.si/?p=a&i=200000412599...p;ord=&orv=

ki me skupaj z mota?o ko?tajo 400 eur, stare feltne pa bom mel za zimo. :bravo::bravo::bravo:

Bravo.Tko se dela :bravo:

.Vidi?,da najde?,?e i??e?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatska klima - Mazda 3/2007
Napisano

mnja,..tole z avtomatsko klimo gre tud men na ?ivce,..piha na ful in direkt vame,..pol pa apcih in tako dalje,...js jo pr?gem sam ?e je res za popizdit vro?e, tok da se shladi al pa ?e mam mt u avtu k je te?na, da ji je vro?e :hohoho:

Ja,pa sej zato so narejene loputice na zra?nikih. :P

Usmeri? zrak v sprednjo ?ipo,pol pa gre po strehi nazaj in ti ne ?iba mrzlega zraka v fris. ;)

Jap,tudi pri 6-ici piha najprej na ful in samo zgoraj.To je po mojem zato,ker si poleti obut v sandale

in bi se prehladil druga?e v noge. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cviljenje zavor M6
Napisano

Sam imam na M6 ?e original diske in plo??ice(58 tiso? km),in s tem cviljenjem nimam problemov.

Glede diskov pa je bilo ?e kar nekaj napisanega,mislim ,da je Labi v tem pravi strokovnjak.

Glede aftermarket prednjih diskov pridejo od bolj?ih v po?tev :

-(cene v italiji)-

-Brembo,made in italy --120 EUR(par),

-Zimmerman(uporablja jih marcedes in BMW),made in germany--84 EUR(par),

-Remsa,made in u.s.a,z luknjami,--140 EUR(par),

Tar-ox,made in italy,narezani,--220 EUR(par).

Verjetno,da obstajajo ?e kak?ni,ampak jaz sem ti na?tel bolj znane.

Nekatere od teh se da dobiti tudi pri nas,cen pa ne vem.

So pa zgoraj na?teti vsi zelo kvalitetni.

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

feltne
Napisano

Pozdrav,

na svoji mazdici sem dobil originalne mazdine alu feltne, samo so od soli in kak?nega robnika po?kodovane. Zdaj jih bom dal peskat in kromirat. Za zimo bi si rad nabavil navadne jeklene feltne, da bi te alu mal ?uval.

Zanima me kje bi se dal alu feltne po ugodni ceni zrihtat in po ugodni ceni kupit nove jeklene feltne??

Ja je odvisno kake. Ali 14" al 15"?.Jest sem jih dobil --15"(prav od Xedos,pa pa?ejo na Mazdo 6 :bravo: )pri

enemu vulkanizerjo za 80 EUR vse ?tiri. :bravo:

Malo se pozanimaj okoli.

LP Alex.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.