?e vedno nobenega odgovora s servisa,oni ?akajo odgovor iz Avstrije.Tudi meni zdaj ?pila kot je treba vendar manj uporabljam povezavo bluetooth.Po moje je to razlog vendar mi na servisu tega niso upali 100% potrditi.Upam da bo naprej delalo kot mora.
Hm,ja.Probaj pre?ivet brez bluetooth-a.
Meni je v redu,tko kot je original.Da? not 6 cd-jev in je.
Ko se jih naveli?a?,menja? celo serijo cd-jev v changerju pa je.
Bil na servisu in niso ugotovili vzroka.So vpra?ali v Avstriji in do 31.5. mi sporo?ijo kaj in kako naprej.Se mi pa ?edalje bolj zdi,da mi ozvo?enje nagaja zaradi bluetooth povezave radio-gsm(parrot bluetooth).Bomo videli v ?etrtek.
Imam te?avo. Za Mazdo Premacy l.2002 imam samo en klju?. Rad bi seveda imel 2, v primeru, da enega izgubim. Sli?al sem, da obi?ajna izdelava ne pride v po?tev, saj naj bi bil klju? nekako zakodiran. Pomagajte:)!
LP
Mislim ,da ima? prav.Vsaj pri 6-ki je tako.Imeti mora? ?tevilko(dobi? jo zdraven klu?ev),in na
Moja prej?nja 6-ka (ima jo sedaj sosed) ima 138.000 km pa ?e vse original diske, plo??ice pa so zamenjane in montirane so originalne ....cviljenja ni bilo in ga ?e vedno ni, edino malo tresejo (pri veliki hitrosti in mo?nem zaviranju)
sem bil v ?panu, kjer so mi povedal da bi me obnova felten ko?tala okoli 300 eur. Nove jeklene feltne me pridejo z monta?o 200 eur - torej, ker rabim oboje me pride skupaj 500 eur - ja valda, pa sej nisem norc.
mnja,..tole z avtomatsko klimo gre tud men na ?ivce,..piha na ful in direkt vame,..pol pa apcih in tako dalje,...js jo pr?gem sam ?e je res za popizdit vro?e, tok da se shladi al pa ?e mam mt u avtu k je te?na, da ji je vro?e
Ja,pa sej zato so narejene loputice na zra?nikih.
Usmeri? zrak v sprednjo ?ipo,pol pa gre po strehi nazaj in ti ne ?iba mrzlega zraka v fris.
Jap,tudi pri 6-ici piha najprej na ful in samo zgoraj.To je po mojem zato,ker si poleti obut v sandale
na svoji mazdici sem dobil originalne mazdine alu feltne, samo so od soli in kak?nega robnika po?kodovane. Zdaj jih bom dal peskat in kromirat. Za zimo bi si rad nabavil navadne jeklene feltne, da bi te alu mal ?uval.
Zanima me kje bi se dal alu feltne po ugodni ceni zrihtat in po ugodni ceni kupit nove jeklene feltne??
Ja je odvisno kake. Ali 14" al 15"?.Jest sem jih dobil --15"(prav od Xedos,pa pa?ejo na Mazdo 6 )pri
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No,jest imam isti motor,pa sem jo z lahkoto "pognal" na 205 km/uro.
Nekateri ?printerji tu na forumu pa tudi preko 220.
Res ne vem,kaj bi bil lahko vzrok za to,da tvoja ne gre ve?
Ma kaj je to gas do daske?Da nima? mogo?e kakega tepiha zvitega,pa ne gre pedalka za plin do konca?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani