Serbinek MB z logisticno pomocjo unga bifeja poleg.
Sem danes zjutraj pustil avto pred vrati servisa, kljuce pa za sankom bifeja, zvecer pa avto pobral na istem mestu (kakor tudi kljuce), vse ostalo pa se zmenli po telefonu.
V glavnem ze drugic letos so se usluge Serbinekovih fantov izkazale kot nadstandardne v primerjavi z ostalimi servisi.
Aja, se cena: zrihtali brezpla?no.
Super,me veseli,da so ?e taki prijazni servisi in da si stvar zrihtal.
aha, zdaj mi je pa ?e bolj jasno zakaj nekateri kljub koloni na AC drvijo mimo po odstavnem pasu. ?istijo filter
Ko sem stal v nekajkilometrski koloni ?ez v Italiji,so tudi vozili po odstavnem pasu....
In kdo je bil to?
Sami na?i frajerji-(iz Slo),kateri so se delali kao pametne...Malo naprej pa so stali signori carabinieri (policaji po na?e,samo "malo"bolj hudi,ker te ustavijo z mitraljezom),in so,kakor mi je povedal pozneje eden od ustavljenih,lepo kasirali od vsakega "pametnjakovi?a" po 900 ojrov...
Po mojem jim ni takrat na kraj pameti pri?lo,da bi kako podobno izustili... mislim to,o ?i??enju filtra....
?e vedno nobenega odgovora s servisa,oni ?akajo odgovor iz Avstrije.Tudi meni zdaj ?pila kot je treba vendar manj uporabljam povezavo bluetooth.Po moje je to razlog vendar mi na servisu tega niso upali 100% potrditi.Upam da bo naprej delalo kot mora.
Hm,ja.Probaj pre?ivet brez bluetooth-a.
Meni je v redu,tko kot je original.Da? not 6 cd-jev in je.
Ko se jih naveli?a?,menja? celo serijo cd-jev v changerju pa je.
Bil na servisu in niso ugotovili vzroka.So vpra?ali v Avstriji in do 31.5. mi sporo?ijo kaj in kako naprej.Se mi pa ?edalje bolj zdi,da mi ozvo?enje nagaja zaradi bluetooth povezave radio-gsm(parrot bluetooth).Bomo videli v ?etrtek.
Imam te?avo. Za Mazdo Premacy l.2002 imam samo en klju?. Rad bi seveda imel 2, v primeru, da enega izgubim. Sli?al sem, da obi?ajna izdelava ne pride v po?tev, saj naj bi bil klju? nekako zakodiran. Pomagajte:)!
LP
Mislim ,da ima? prav.Vsaj pri 6-ki je tako.Imeti mora? ?tevilko(dobi? jo zdraven klu?ev),in na
Moja prej?nja 6-ka (ima jo sedaj sosed) ima 138.000 km pa ?e vse original diske, plo??ice pa so zamenjane in montirane so originalne ....cviljenja ni bilo in ga ?e vedno ni, edino malo tresejo (pri veliki hitrosti in mo?nem zaviranju)
sem bil v ?panu, kjer so mi povedal da bi me obnova felten ko?tala okoli 300 eur. Nove jeklene feltne me pridejo z monta?o 200 eur - torej, ker rabim oboje me pride skupaj 500 eur - ja valda, pa sej nisem norc.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Super,me veseli,da so ?e taki prijazni servisi in da si stvar zrihtal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani