Update: Evo, na servisu zadevo pogledali in dejansko je ?el le?aj, avto pa se ni sre?al z nobenim robnikom. Lahko torej samo sklepam, da sem imel smolo s slabim le?ajem. Upam, da se ne bo kmalu ponovilo, ker hudi? ni ravno poceni (?ez 100 EUR + delo). Mogo?e pa se dobi kje tudi ceneje. Zato naj poznavalci napi?ejo, kje se da zadevo ?e uredit - za potencialne nove ?rtve
Imam 2,5 leta staro ?estico in mi je ravno pred kratkim nehala delat klima. Na servisu so napolnili plin in ga obarvali, ?ez par dni pa sem ?el na kontrolo in so pregledal cel sistem klime. Na?li niso ni?, bi blo pa lahko mo?no, da so v fabriki nalil premalo (spodnja meja) plina . Zaenkrat dela b.p. sem pa ?e malo skepti?en, ?e je to taprav vzrok .
Ja,saj to je vedno najslab?e,?e se ne odkrije napake.Lahko,da je res ?e tovarni?ka napaka,ali pa se ti bo ponovila ravno takrat,ko to najmanj rabi?-poleti v kaki koloni
Bolje bi bilo po mojem mnenju,da ?e je ?e kaka napaka v sistemu,da se odkrije pred poletjem.
Danes mi je cel dan "?pilalo" O.K....je pa bilo res zanimivo,ker ko mi ni hotelo ?pilat,sem pritisnu mo?no tam nekje pri gumbu za volume in je spet normalno delalo ..pa tudi,ko je bila kak?na ve?ja luknja,mi je za?elo delat samo od sebe :ne vem:
?e me bo spet ?ivciralo s tem: dela---ne dela---dela,bo treba verjetno odpreti drobovje(sredinsko konzolo).
V?eraj zve?er,ko sem lepo ?akal v nekaj kilometrski koloni za prestop Ital.-Slo. meje,sem kot ponavadi na veliko veselje otrok nabijal Van Halen .
Sin se je nekaj bunil,da zmanj?am volume,ker da ho?e spati...Jaz malo uti?am-in leva stran Bose-ja neha igrati .
Opa...ugasnem "sistem" in ponovno pri?gem--DELA
Samo,da dela si mislim in v tistem spet neha delat ...s pestjo "rahlo" udarim po armaturni(kot v starih dobrih ?asih) in glej zlomka-spet je delala leva stran
Ko mi je to po?asi ?lo ?e na ?ivce,sem pre?altal na radio in le-ta je normalno igral...zdaj pa mi ni blo ve? ni? jasno..
Kaj mogo?e kdo ve,kako je zadaj na radiju vezano na Bose?
A je mogo?e radijo posebej in CD posebej??...ker ?e je tako,pol je verjetno samo slab stik na konektorju od CD-ja:bravo:
Nikar se tolk matrat z me?anjem barv. Enostavno gre? na servis, kjer vtiokajo ?tevilko ?asije in dobijo kodo barve. Nakar ti samo naro?ijo korekturni komplet v katerem je to?no taka barva, ki jo rabi? vklju?no s tubico laka, da zadevo utrdi?.
cena - sitnica
Aha,to bo res najbolj?e...Thank,Boss,nisem niti pomislu na to varianto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, meni na sre?o ?e vedno ?pila.Tako da
Povezava za deljenje
Deli na druge strani