imam ob?utek, da je treba raj ?e en ele notri vtaknt, k bo uga?al lu?i, ker o?itno so skos prpaljene. ?e je v em fora pol mora bit en rele vezan na kontakt, ki samo parkirne pripali in ugasne glavne lu?i :ne vem:
sem ugotovil, da imajo parkirne tudi svoj rele.....tako da gre za 2 lo?eni veji.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ali kdo ve kje ima mazda vgrajen modul za dnevne lu?i?
To si zelim ven vrzti zelo, pa ga ne najdem, sumim da je v ro?ki oz, volanskem delu.
CX-7 ima celo posebej varovalko za DRL (Daylight Running lights) za Kanado in EU, je v navodilih, a ne pomaga ce vzames varovalko ven, se pravi da je to nek direkten modul....
?e kdo ve kje se nahaja, oziroma je to ze delal naj sporo?i - to ho?em dat ven!!!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Samo res ste eni idioti, da javno pi?ete kje vas spu??ajo ?ez. Ko bodo enkrat to odkrili boste pa lahko ?li vsi v jok pa na drevo. Od prijatelja fotr dela na homologaciji in je ?e rekel, da je samo vpra?anje ?asa kdaj bodo spet kak?ne tehni?ne poj****i in, da so ?e nabavili kombije, ki bodo prirejeni za tehni?ni pregled na terenu.
nismo idioti v kranju so razumevajo?i ne podkupljeni....
Ledice se se vedno lahko zamenjajo za tehnicnega - pa ?e enkrat pravilna uporaba je pomembna, jaz jih vgrajujem izklju?no zaradi uporabe podnevi da ne matram ksenona, ki ga ugasnem 4x na poti do sluzbe na 5km razdalji, vrtec, posta itd...
evo megla se dviga, se malo...pa bo razgled do smarne gore
ampak samo LEDice SMD5050 s svetilnostjo minimum 4500K (tu ni nobenih podatkov)
meglenke H11
6000K
dolge HB3
5000K
parkirne - superflux
Vse me bo ko?talo 40? + 11? po?tnine
Upam da bo dovolj da mi ?ez dan in pri v?igu ni treba vklapljat xenonke, ?e ne bom dodal ?e dayligts LED. In to na na?in da te ugasnejo ko zve?er Xenonke prizges.
Te dnevne lu?i ob v?igu na mazdi so ubijalske za xenon....vzigam s parkirnimi sam se velikokrat na dan ustavljam in so skoz on off na kratkih poteh
Jaz sem tud ?e kr na letnih pa sem bil v soboto pri Boj?u na zasne?eni Rakitni - se opro??am M+S vernikom, ?e sem koga u?alil s tem mojim dejanjem, obljubim, da ne bom ve?
Ko bo? letu s ceste ti bomo rekli, kamor je ?u bk, nej gre pa ?e ?trk...
Zdravo vsem skupaj! Tole je moj prvi post tukaj, ?eprav sem lastnik mazde ?e 7 let (323f prej BG, zdaj BA). Dosti pogosto berem forum, kjer najdem marsikak koristen nasvet. Al pa si samo malo cedim sline
V glavnem, rabim enega zanesljivega mehanika, da mi malo po?raufa mojo mrcino. Pije nenormalno veliko olja, pa ?e kaj bi se na?lo...
Torej, lepo prosim, ?e mi lahko kdo napopa telefonsko ali naslov od kakega dobrega mehanika. Najraje bi videl tistega majstra iz Senice pri Medvodah. Sode? po va?em pisanju je zanesljiv in poceni. Ali koga drugega v bli?ini Ljubljane. ?e no?ete napisat tukaj, pa lahko na ZS ali na damndyd@gmail.com
Hvala in LP
Damjan
Avto Pelko 041 667 335 - Senica, ne vidim zakaj ne bi tu napisal....vse je legalno
Mene tud zanima kje se kupi in kako se pravilno re?e. Al kr Bond Gold al kaj, ker tu uporabljate za isto stvar ve? izrazov kot bi si jih topori?i? bil sposoben izmislit
www.metabond.si
aka sirius - ni reklama, clovek je vprasal a ne.
Pred kratkim sem nabavim Xedos6 1.6. Vse OK, za anteno sem vedel da je v okvari, saj je bila stalno zunaj, in tudi priklju?ek je bil okdklopljen. Ker se bli?a zima, in mi avta v tem hladu ni prat na roke, v avtopralnico pa z rastegnjeno anteno nemores, sem se odlo?il, da to porihtam. Pri zastopniku za Mazdo, v Mariboru brez te?av naro?im nov teleskop, dva dni in me obvestijo da je pri njih. Za info, cena 40? in nekaj drobi?a.
Danes sem se spravil menjat teleskop, in za?uda je ?lo vse lepo narazen.
Trgovec me je prijazno opozoril, da zna delat te?ave zelo tanko vodilo teleskopa, ki ponavadi prime slednjega tako, da ga je nemogo?e dobit dol. Tukaj pri meni je ?el lepo, kasneje sem ga malo o?istil, kapljica finega olja in ni? ve?. Sestavim po obratnem vrstnem redu, in antena je pripravljena za test.
Ven OK, noter OK, vendar je kaksnih 10cm ostane zunaj!? Poskusim ve?krat, in vedno je enako, ne gre do konca noter
Se je kateri ?e ukvarjal z ?em podobnim?
?koda da nisem malo poslikal, ampak imam ob?utek, da bom ?e enkrat razdiral, pa bom zgleda takrat .. he he
Ko je bila sestavljena je bila cela? a pa si probal z roko ce gre al je blokirana?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ni panike za tisto. ti kar poklic - upam samo da ne bo pihalo kot danes, 5 min pa roke trde
Povezava za deljenje
Deli na druge strani