Hajlo!
Imam te?avo. Za Mazdo Premacy l.2002 imam samo en klju?. Rad bi seveda imel 2, v primeru, da enega izgubim. Sli?al sem, da obi?ajna izdelava ne pride v po?tev, saj naj bi bil klju? nekako zakodiran. Pomagajte:)!
LP
Mislim ,da ima? prav.Vsaj pri 6-ki je tako.Imeti mora? ?tevilko(dobi? jo zdraven klu?ev),in na
bazi te ?tevilke(kode)ti izdelajo nov klu?.
In to mislim da ne pri nas.
LP Alex.
sem bil v ?panu, kjer so mi povedal da bi me obnova felten ko?tala okoli 300 eur. Nove jeklene feltne me pridejo z monta?o 200 eur - torej, ker rabim oboje me pride skupaj 500 eur - ja valda, pa sej nisem norc.
bom raj tako naredil - kupil bom tele feltne http://b2c.span.si/?p=a&i=200000412599...p;ord=&orv=
ki me skupaj z mota?o ko?tajo 400 eur, stare feltne pa bom mel za zimo.
Sam imam na M6 ?e original diske in plo??ice(58 tiso? km),in s tem cviljenjem nimam problemov.
Glede diskov pa je bilo ?e kar nekaj napisanega,mislim ,da je Labi v tem pravi strokovnjak.
Glede aftermarket prednjih diskov pridejo od bolj?ih v po?tev :
-(cene v italiji)-
-Brembo,made in italy --120 EUR(par),
-Zimmerman(uporablja jih marcedes in BMW),made in germany--84 EUR(par),
-Remsa,made in u.s.a,z luknjami,--140 EUR(par),
Tar-ox,made in italy,narezani,--220 EUR(par).
Verjetno,da obstajajo ?e kak?ni,ampak jaz sem ti na?tel bolj znane.
Nekatere od teh se da dobiti tudi pri nas,cen pa ne vem.
So pa zgoraj na?teti vsi zelo kvalitetni.
LP Alex.
Pozdrav,
na svoji mazdici sem dobil originalne mazdine alu feltne, samo so od soli in kak?nega robnika po?kodovane. Zdaj jih bom dal peskat in kromirat. Za zimo bi si rad nabavil navadne jeklene feltne, da bi te alu mal ?uval.
Zanima me kje bi se dal alu feltne po ugodni ceni zrihtat in po ugodni ceni kupit nove jeklene feltne??
Ja je odvisno kake. Ali 14" al 15"?.Jest sem jih dobil --15"(prav od Xedos,pa pa?ejo na Mazdo 6 )pri
enemu vulkanizerjo za 80 EUR vse ?tiri.
Malo se pozanimaj okoli.
LP Alex.
Napisano
Hm,ja.Probaj pre?ivet brez bluetooth-a.
Meni je v redu,tko kot je original.Da? not 6 cd-jev in je.
Ko se jih naveli?a?,menja? celo serijo cd-jev v changerju pa je.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani