Alex 17.001 Napisano 17. december, 2005 MAZDA 6 PO GARANCIJI Napisano 17. december, 2005 Sam kako je z garancijo ?e zamenja? plo??ice ki niso original od mazde??? ....ko smo ?e pri garanciji za Mazde...a ve kdo,kako je z garancijo za uvo?ene avte?... ...?e recimo uvozi? 2 leti star avto,kateri je ?e eno leto pod garancijo a velja ta garancija tudi pri nas?.. LP ALEX Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex 17.001 Napisano 15. december, 2005 MAZDA 6 PO GARANCIJI Napisano 15. december, 2005 ...to cenim Komar!!! ...tudi ?e si imel probleme z vijakom v cilindru,si ostal zvest Mazda-?... ...je pa tvoje mnenje zanimivo,ker tudi sam i??em doma in v tujini M6,136KM-rabljeno... ...in ponavadi imajo avti iz druge roke precej prevo?enih kilometrov...vsaj za denar,s katerim razpolagam... : bravo: LP ALEX Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex 17.001 Napisano 15. december, 2005 MAZDA 6 PO GARANCIJI Napisano 15. december, 2005 Verjamete al ne, meni svetijo v nebesa ...po pisanju sode? izgleda,da se M6 kar pogosto kvarijo??...kje pa se je zgubila kvaliteta???... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex 17.001 Napisano 22. november, 2005 M6 "crkne" v prostem teku? Napisano 22. november, 2005 ne ne...tole s pumpo je redka izjema ( v bistvu jaz sem bil edini, tko je rekel tudi tehnicni direktor MMS-a)..tko da ti kr kup mazdo nafta v sloveniji je pa res slaba ...uf,LabiGT,si me pa res potola?u...mi je M6-diesel tako v?e?,da ne vem kaj bi kupudrugega...je pa tole z na?o nafto res nekaj narobe...kolega,ki dela ?ez(vItaliji),tanka nafto samo ?e tam...je res dra?ja,ampak pravi da ni primerjave......upam,da bom na?el ta pravo 6-ko.... LP ALEX. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex 17.001 Napisano 22. november, 2005 M6 "crkne" v prostem teku? Napisano 22. november, 2005 ...ups...prav zdej sem za?el gledati po oglasih za "second hand"M6,pa me s to rubriko rahlo stra?ite...kaj se res pumpe tolko kvarijo???... ...kaj ni M6 bla progla?ena za najzanesljivej?i avto??...kaj je pa pol pri ostalih...?e upo?tevamo koliko se v SLO kupi M6-diesel,je pa to zgleda kar pogost pojav...in ?e nima? ?e garancije,si v r..i. ...kaj je kriva na?a nafta ali pa mogp?e slab material-izdelava?... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
...?e recimo uvozi? 2 leti star avto,kateri je ?e eno leto pod garancijo a velja ta garancija tudi pri nas?..
LP ALEX
Povezava za deljenje
Deli na druge strani