Kaksni so bili pa simptomi-rozljanje zmeraj ali samo ?ez luknje in le?e?e policaje? Scr3am hvala za linke:)
Nejbolj se spomnim dotrajanega nosilca pri menjalniku, ko mi je vsako speljevanje in prestavljanje bilo obupno, ful nekih vibracij in povsem odve?ni zvok pri tem.
Hjoj zgleda je 2016 tapravo leto za moj avto kok je krizna situacija, rozlja mi ze kaksno leto, sicer samo na kaksnih udrtinah in lezecih? @zmaj cena pri Peletu? se zmeraj upam da je samo kak "sraufek" odpadel
Ti preveri to?no za katero zadevo gre in ga povpra?am
(sem premenju 3nosilce motorja na moji 6-ki 1.generacije in so bili v razponu od 80 do 170?, ?e nisem ?e ?esa pome?al).
Preve? tega mazanja bo izjemno slabo vplivalo na katalizator in morda ?e kak?en drug del. Za elektronski sistem mazanja/hlajenja sem sicer sli?al ?e precej kritik.
Bom zalepil sporocilo tule, da morda se drugi kaj pogruntajo in pa zdajle posljem mojstru Pelku;
Pozdravljen. Imam vpra?anje in sicer, gre za Mazdo 6 l.2004 2,0 136cd. Kar naenkrat je izgubila mo? pri nizkih vrtljajih, to se pravi pod 22000 nevle?e kot bi morala. Nad temi vrtljaji pa vle?e kot mora. Kaj vse bi lahko bilo? Hvala za odgovor. LP
Sandi, sem ravnokar poslal vpra?anje na?emu mojstru - Simonu Pelku in v kratkem posredujem njegov odgovor (ravno danes se je vrnil z dopusta in je verjetno zelo zaposlen).
P.S. Ena izmed stotih ugodnosti, ki so na voljo ?lanom AMD Mazda kluba je tudi pri Avto Pelko d.o.o., ostale so na?tete na spodnji povezavi
Matej, sicer pa 1l te teko?ine naj bi imel ?e se ne motim za cca. 10.000km (?e nisem kaj pome?tral cifre po tolikem ?asu, ko moje ki?te ne rabijo mazanja).
Absolutno priporo?am obisk mojstra Simona Pelka (avto Pelko d.o.o.), ker to res ni dale? do njega in bo vredno. ?e pa ?eli? ?e kaj (pri njem in drugod) privar?evati, pa si poglej tole;
No, brez skrbi, zadeva ni tako grozna, kot je videti na prvi pogled. Ima samo servis na 140.000 (olje, filtri, sve?ke), pa za zamenjat oba sprednja kolesna le?aja, pa za zamenjat oba sprednja zavorna diska. Ter malo pregledat, ?e je ?e kje kaj.
Zdaj me pa zanima, kako je s tisto mo?nostjo, da nekdo pride po avto in ga odpelje na servis ter nato pripelje nazaj?
V?asih je imel Zmaj neko firmo, kako je zdaj s to firmo?
In pa pribli?na ocena stro?kov (da sestra pripravi denar)?
Zmaj je zdej v drugih vodah, ampak bo pa Pelko poslal vajenca in ne bo te?av z dostavo.
Simonu sem zdele poslal glede ocene stro?kov, ti javim na zasebno sporo?ilo.
In vas mogo?e skrbi kako sedaj ?e s samimi rednimi servisi postopati, kaj ?ele v primeru kak?nega ve?jega posega ali okvare.
V tem primeru vam priporo?am mojstra, ki je bil do pred kratkim pogodbenik pri G-1, pred tem pa tudi pri SIGAS, sedaj pa vgrajuje samostojno. ?e sem bolj konkreten, je meni vgradil avtoplin ?e v 3 lastna vozila in ?e nekaj od kolegov, pa z nobenim ni bilo nikakr?nih te?av.
Karkoli boste potrebovali v zvezi z G-1 avtoplinskimi sistemi, vam predlagam da se obrnete na tega mojstra; 051787410 (Avtoplin Vene)
?elim vam sre?no in poceni vo?njo ?e naprej!
(v tej temi seveda lahko zastavite tudi kak?no vpra?anje ali napi?ete mnenje, da se razvije produktivna debata)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nejbolj se spomnim dotrajanega nosilca pri menjalniku, ko mi je vsako speljevanje in prestavljanje bilo obupno, ful nekih vibracij in povsem odve?ni zvok pri tem.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani