Skoči na vsebino
Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano (urejeno)

Kaj ne nardim v Beogradu, me po?aka tukaj.  sramezljiv  Zanima me ?e se lahko najdu zavorne cevi sprednje pri levom in desnom kolesu? Mazda 6, 2006, 2.0CD, 89KW. Po tem pa kolk stane z zamenjavo?

Hvala!

Simonu zdajle po?ljem tvoje vpra?anje in bo v roku 24 ur ?e tudi njegov odgovor.  :P

ODGOVOR;

vse skupaj pride 60 eur
lp

simon

Popravljeno od Z M A J

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A je to cena velikega servisa samo za mazdo ali ravno tako cena tam nekje varira za ostale dizelase istega ranga ? Me zanima za sodelovko k ima opel astro 2012 1.9 tdi ce se ne motim. Drgac pa hvala za odgovor ;)

Pomoje bo isto tam nekje, par 10 eur gor ali pa dol, material je verjetno za Opla cenej?i kot za Mazdo (predvidevam).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Kaksni so bili pa simptomi-rozljanje zmeraj ali samo ?ez luknje in le?e?e policaje? Scr3am hvala za linke:)

Nejbolj se spomnim dotrajanega nosilca pri menjalniku, ko mi je vsako speljevanje in prestavljanje bilo obupno, ful nekih vibracij in povsem odve?ni zvok pri tem.  sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klepar & li?ar
Napisano

Hjoj zgleda je 2016 tapravo leto za moj avto :vskalo:  kok je krizna situacija, rozlja mi ze kaksno leto, sicer samo na kaksnih udrtinah in lezecih? @zmaj cena pri Peletu? se zmeraj upam da je samo kak "sraufek" odpadel

Ti preveri to?no za katero zadevo gre in ga povpra?am  :prstgor:

(sem premenju 3nosilce motorja na moji 6-ki 1.generacije in so bili v razponu od 80 do 170?, ?e nisem ?e ?esa pome?al).  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bom zalepil sporocilo tule, da morda se drugi kaj pogruntajo in pa zdajle posljem mojstru Pelku;

Pozdravljen. Imam vpra?anje in sicer, gre za Mazdo 6 l.2004 2,0 136cd. Kar naenkrat je izgubila mo? pri nizkih vrtljajih, to se pravi pod 22000 nevle?e kot bi morala. Nad temi vrtljaji pa vle?e kot mora. Kaj vse bi lahko bilo? Hvala za odgovor. LP

Matej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

POSREDUJEM ODGOVOR;

Pozdravljeni

Servis na 120.000 km olje+vsi filtri 160  eur
Veriga se menja pri vrednosti 10.2 cena je 400 eur
Podlozke na injektorjih 60 eur
?i??enje oljnega cedila je 50 eur
Vse skupaj    670 eur
LP
Simon Pelko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.