Kaj ne nardim v Beogradu, me po?aka tukaj. Zanima me ?e se lahko najdu zavorne cevi sprednje pri levom in desnom kolesu? Mazda 6, 2006, 2.0CD, 89KW. Po tem pa kolk stane z zamenjavo?
Hvala!
Simonu zdajle po?ljem tvoje vpra?anje in bo v roku 24 ur ?e tudi njegov odgovor.
A je to cena velikega servisa samo za mazdo ali ravno tako cena tam nekje varira za ostale dizelase istega ranga ? Me zanima za sodelovko k ima opel astro 2012 1.9 tdi ce se ne motim. Drgac pa hvala za odgovor
Pomoje bo isto tam nekje, par 10 eur gor ali pa dol, material je verjetno za Opla cenej?i kot za Mazdo (predvidevam).
Kaksni so bili pa simptomi-rozljanje zmeraj ali samo ?ez luknje in le?e?e policaje? Scr3am hvala za linke:)
Nejbolj se spomnim dotrajanega nosilca pri menjalniku, ko mi je vsako speljevanje in prestavljanje bilo obupno, ful nekih vibracij in povsem odve?ni zvok pri tem.
Hjoj zgleda je 2016 tapravo leto za moj avto kok je krizna situacija, rozlja mi ze kaksno leto, sicer samo na kaksnih udrtinah in lezecih? @zmaj cena pri Peletu? se zmeraj upam da je samo kak "sraufek" odpadel
Ti preveri to?no za katero zadevo gre in ga povpra?am
(sem premenju 3nosilce motorja na moji 6-ki 1.generacije in so bili v razponu od 80 do 170?, ?e nisem ?e ?esa pome?al).
Preve? tega mazanja bo izjemno slabo vplivalo na katalizator in morda ?e kak?en drug del. Za elektronski sistem mazanja/hlajenja sem sicer sli?al ?e precej kritik.
Bom zalepil sporocilo tule, da morda se drugi kaj pogruntajo in pa zdajle posljem mojstru Pelku;
Pozdravljen. Imam vpra?anje in sicer, gre za Mazdo 6 l.2004 2,0 136cd. Kar naenkrat je izgubila mo? pri nizkih vrtljajih, to se pravi pod 22000 nevle?e kot bi morala. Nad temi vrtljaji pa vle?e kot mora. Kaj vse bi lahko bilo? Hvala za odgovor. LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ze poslano dr. Pelku, macku za Mazdurine
(sem dans urgiral mojstru Pelku za odgovor, ker ga ?e zmeraj ?akam in je o?itno fuul zaseden).
Popravljeno od Z M A JLepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani