Ne ne....tako porabo imam ?e od za?etka.....pa sem mislu da je kul dokler se nisem z ostalimi lastniki pogovarjal..... Sicer pa gume niso n? pove?ale porabe....
Danes sem ga kon?no na gamo peljal......malo podmazali polosovine...zaradi tistega metalnega klinkanja, in nalo?ili nov software....zaradi previsoke poraba.....
Kaj bo pa naprej bomo pa vidli.....sicer sem pa ostal zelo prijetno presene?en na ustre?ljivost uslu?bencev na gami, ?e posebej G. Bunderla...
Mislim da je Zhuki v svojem opisu dovolj povedal....
Kolesarjenje (gorsko kolo, lezi-kolo), elektronika (razne prakti?ne re?itve), ra?unalni?ke igrice (bolj malo, beda na policah zadnje dve leti), potapljanje na dih.
Prvemu pa zadnjemu se ti pa rade volje pridru?im.....
Recimo Forda ki sem imel tudi v peti ni hotel it nad temi obrati....pa? tako prestavno razmerje ima....kot ti je labi povedal.....tako da ni n? narobe....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne ne....tako porabo imam ?e od za?etka.....pa sem mislu da je kul dokler se nisem z ostalimi lastniki pogovarjal..... Sicer pa gume niso n? pove?ale porabe....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani