Takih ?ans je malo, jaz vedno i??em kaj takega, ker itak potem sproti rihta? avto. Pogledal bi samo na tvojem mestu, ali so vsa stekla original, isti letnik (mislim da se to vidi gor) itd, da vidi? ali je bil res samo pobunkan, ali pa so delali ?e kaj, oziroma je blo ve? kot to?a. isto za lu?i - nisem ziher samo kaka letnica se pa vidi
Zanimivo je to, da se sploh prodaja, pa da se to ve...ker ?e bi ga popravli u nulo, so ponavadi tiho.....a je na avto netu? Link?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Si bom sposodil kar to temo. Zanima me va?e mnenje.Klical sem za eno Mazdo 6,letnik 2016,a sem izvedel, da je bila nekoliko po?kodovana od to?e a naj bi bila popravljena v nulo-naj se ne bi poznalo ?isto ni?.Ali bi vi vzeli tak?en avto, ?e je cena ugodna?
Drugo je pa to, da ima gume "spiljene do daske". Koliko pridejo stati 19" kak?na malo bolj "normalna" znamka?
Avtu ne manjkani? ?e je res narejeno kot mora - ?e so vakumsko popravljali. ?e je bilo pa kitano in farbano pa je lahko na dolo?en rok rizi?no, ker je sigurno bilo delano v smislu da se proda naprej.
Pod dobro lu? in pregledati iz vseh kotov, pa merilec laka, da vidi? ali je na vseh predelih enaka debelina. Druga?e pa pleh kot pleh, vsak se popravlja, in to ne vpliva na lastnosti avta. ?e bi ljudje vedeli, da saloni barvajo cca 50% novih avtov pred prodajo.....(pri transportu pride do zelo, zelo veliko po?kodb.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lahko je zaradi elektrike ker je elektricen servio. Prej je alternator, ker med voznjo ta zagotavlja strom. Razen ce je baterija tolk v k...da sesuva vse skupaj.
Drugace preveri kleme, ce so ciste in dosti pritrjene, imel v cx7 lucko akuja samo zaradi tega. Tukaj je tako mocan tok da rabi dober stik (povrsino)
Nepravilna menjava in baterija (mislil sem na i-loop)
Even though the battery is 12 volt, it is specifically designed for use with the i-ELOOP system. It's designated as a Q85 type battery, and is currently only available through Mazda. When replacing an i-ELOOP equipped vehicle's battery, be sure to install the correct Q85 type battery.
Samo za info. Sem za foro klical na mazdo na oddelke za rezerve dele koliko bi bil akomulatir za mazdo 6. Mi je rekel 260?. Sem tudi vpra?al ?e je odvisno kak akumulator more notr zaradi i-eloopa je dejal, da koliko se on spozna ni odvisno. Samo toliko ?e bo kdaj koga zanimalo.
p.s: glede da je 260? predvidevam, da gre za neko standrard start-stop baterijo
Good luck, potem bodo pa spet po?ari....
Malo smo ?e za?li, ampak kako pa to deluje voznikom Audija in BMWja na AC, kjer je ro?na interakcija stalno prisotna?
Zna biti da deluje v kombinaciji z radarskim tempomatom, ko zazna avto ?e blenda :)
No pa brez heca, Citroena moram pohvaliti da je to PRVI avto, ki vklopi lu?i ko senzor za de? vklopi brisalce, in hkrati pograjati ker nima nastavljive ob?utljivosti senzorja za de?.....namre? ima druga?no mnenje o intenziteti padavin kot jaz.....
Meni je ta debata zanimiva, ker primerjam kako vsaka znamka dobesedno po svoje vozi razvoj teh bombon?kov. Nmre? ?e bomo kdaj do?iveli samovoze?e avte to pomeni, da bo imel vsak svoj standard....
Mogo?e ena tema, kjer bi primerjali tempomat, branje znakov itd in take zadeve
Ce hoces dolge rocno prizgat, rocica ne sme biti na AUTO... So pa redki primeri, da bi to rabil... Jaz sem rabil samo, ko sem sel recimo zvecer iz Katarine po gozdni makadamski cesti dol... in je hitrost nizja kot 30km/h... bi pa rad imel,dolge, da prej opazis kaksne srne ...
Je pa tak sistem fajn, ker recimo v tvojem primeru, ko srecas pesce... enostavno rocno premaknes rocico in dolge ugasnejo...
Ja meni prav pride da lahko takoj ugasnem AUTO sam ( ali vrnem nazaj na auto) med voznjo
Brez da bi auto zasencene premikal
To ?e sam na armaturni se mi nobena lu?ka ne pri?ge vsaj sedaj, ko niso pogoji izpolnjeni(se pravi preve? svetlobe da bi sistem sploh deloval), da je aktiviran sistem za prilagodljive ?aromete.
Jaz te ne razumem vec. Kaj bi ti rad al me razumes da rabis temo?
Jest kako potem ti preklopis v navadne dolge - samo zgolj ce v meniju izklopis?
Saj to je logicno ane? Ce imas v polozaju AUTO in ko prizges dolge luci, se vklopi samodejni rezim delovanja ... pri katerem morajo biti izpolnjeni doloceni pogoji, da dolge luci svetijo (gres hitreje od 30 km/h, je dovolj temno in da ni prometa pred vozilom ali nasproti vozecih vozil ... ).
Pri meni je drugace, vse avtomatsko, s tem da imam v meniju auto headlights ON/OFF
Torej ko pade noc se prizgejo kratke luci in famozna lucka A z dolgimi. Sistem deluje takoj. Ce tega ne zelis:
- Med voznjo ko se prizgejo z rocko pac izklopis oz preklopis v rocni nacin (enako nazaj vklopis na auto) - primer noces v naselju hoces pa potem izven
- oz stalno izklopis v meniju
Nekak mi je logicno ce so avtomaticne, da se s senzorjem tudi same vklopijo ko so vsi pogoji prisotni.
3x na teden grem v skofjo loko, in sistem zacne sam delat od rondoja naprej do skl, v naselju ne rabim posredovat.
Je pa sistem zoprn ker zaznava samo luci, ne zazna pa pescev....jih kar konkretno zaslepis (razen ce majo tikico na glav). Pri meni na polju mam kar redno ta problem (v bistvu je problem za pesce)
Pa ta lu?ka na armaturni zasveti takoj, ko je aktivirana ro?ica ali se pri?ge ?ele ko je dovolj temno, da se pri?gejo ?arometi in za?ne sistem delovat ?
verjetno samo takrat ko avtomatika v?ge zasen?ene - torej ko je dovolj temno (tako je pri meni, ni mazda ampak je logi?no a ne), s tem da mora? imeti lu?i na auto, in potem ko preklopi dobi? znak A. aktivira se pa izven mest ko ni nasproti voze?ih ali javne razsvetljave.
?e to ne dela pa probaj v teh razmerah sam vklopiti dolge - mogo?e potem dobi? A, ampak je nelogi?no. Samo pri mazdi je ta AUTO logika druga?na (na za?etku coming home / leaving home ni delala na auto ampak z pri?ganimi lu?mi na ro?ki itd
Jest sem ravno dva dni nazaj kupil nov akumulator. Notri je bila topla 60ah 300A, sedaj je pa notri topla top 66ah 630A. Kupljeno pa seveda v skladiscu TAB
I loop rabi agm baterijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak to je samo 25km ACja....preden se ti avto segreje vse zalavfa, moras kar paziti bos ravno na cilju lahko v poteku...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani