Skoči na vsebino
Zlomljena antena
Napisano

kaj bo pa tam kjer je sedaj antena? To bi bilo pa potrebno pokitat in pobarvat verjetno. Jest sem razmi?ljal da bi jo kar na isto mesto dal ?e bi ?la, sej ne bi tako slabo zgledal? Ali bi? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zlomljena antena
Napisano

hmm...bom ?el povpra?at na gamo, samo raje bi imel malo (?e bi le ?lo), ker ko gre cela ven je res dolga 2 metra, to pa mi ni preve? v?e?. Gre pa za f-ko ja. Zato me zanima ?e ima kdo izku?nje z monta?o druge antene.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zlomljena antena
Napisano

No pa se je zgodilo <_< ...pijan kolega je neki po anteni ?aru in je vse skupaj polomu :( Jo je pa tako ali tako ?e pralnica razmajala ker ni ?la notri. Zdej me pa zanima kako je z monta?o druge antene. Ker original najraje nebi iskal in jo gor montiral. Kdo od na?ih ima montirano drugo anteno, ker me zanima kak?en je kaj postopek, katera najlep?e pa?e in ?e so kak?ne te?ave z monta?o.

lp, Grega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filter kabine
Napisano

Mogo?e mal glupo vpra?anje ampak zanima me ali imajo ta filter samo avti s klimo ali tudi tisti, ki nimajo klime?? oz. zanima me ?e 323f ima ta filter? Ker ko dam ventilator na 3,4 za?ne ven letet sva svinjarija :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ri?ki v anteni
Napisano

moja je za?tekana, tako da gre samo cca. 1/4 ven. Sedaj je tudi ?e ?isto razmajana (ne vem ali tak?na tudi mora biti), lahko pa da jo je avtopralnica razmajala. No sej fantje v avtopralnici me vedno upozorijo da je antena zunaj, samo kaj ?em ?e ne gre noter :huh: ..najraje bi jo zamenjal s kak?no drugo tamalo, samo ne vem katera pa?e, mislim da jo eden od na?ih ?e ima samo sem pozabil kdo :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KATERO OLJE V NA?O LJUBICO
Napisano

Sicer pa je vpra?anje "Katero olje v va?o ljubico ?", js v svojo samo binglovo olje tankam, ker je biolo?ko razgradljivo, vedno sve?e povrh vsega pa ga imam vedno sabo. :hohoho::vesel:

..in glede na to, da mazdice ni? olj?ka ne papajo bi bilo eno polnjenje ?ist zadost za 10-15k km :bravo: ...?e dobr da nima? Fiata, ker potem bi pa kar dolival :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dolge lu?i - 323f
Napisano

samo mi je ?udno da bi zbledela parabola na dolgih? No sam kaj ?em, bom pogledal v ?em je fora ?e bom kaj videl. No sej zdej je z dolgimi tako kot pri kolegu s ksenonkami, kot da bi meglenke pri?gal, malce se tla pred avtom osvetlijo in to je to :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dolge lu?i - 323f
Napisano

hmmm...moram pogledat kako se jih nastavi, ker kratke nastavljam iz notranjosti avtomobila. Upam da nima to ni? veze z dolgimi. Svetijo dobro ampak svetloba je usmerjena v tla. Bom danes malo odprl lu?i pa da vidim ?e bom znal porihtati zadevo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dolge lu?i - 323f
Napisano

Fantje povejte mi a vam tudi dolge tako slabo svetjo da zgleda kot da jih ne bi pri?gal....oz. ko jih pri?gem zgleda tako kot da bi meglenke imel, v glavnem spredaj se osvetli, v daljavo pa sveti enako kot kratke?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoalarm - novi daljinec
Napisano

dobu sem ga zraven avta, je pa Spal, in samo en dalinc ker drugi naj bi bil zgubljen. No sej zdej sem se nekaj igral z daljin?kom in dela, me je pa strah ?e crkne, potem lahko samo gledam avto in to je to. Kje je bil pa montiran pa nimam pojma. Kdo je uvoznik vem, oz. ?e sploh je uradni uvoznik, imam ob?utek da jih samo prodaja v Slo in to je to. ?e se pa motim pa toliko bolje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoalarm - novi daljinec
Napisano

No za?ele so se te?ave z daljincem :angry: , v glavnem padel mi je iz rok in nato je za?el nekaj ?trajkat :angry: odlepa in zaklepa avto kadar se mu za?eli. Najve?ji problem ki me pa matra je pa tale da imam samo en daljinc, kar je seveda tvegano glede na to da ?e ga zgubim se mrzu k ?pricer. Zanima me ?e mogo?e kdo ve ali obstaja mo?nost da nabavim druge daljince in se jih potem preprogramira za moj alarm? Al se men samo preve? zdi da bi se to dalo?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpusni sistem 323f BJ
Napisano

...jest sem imel zadnji ?portni lonec od Lau?a...pri?el je pa cca. 25k z monta?o, glih prov glasen in ni izstopal. Je pa res da je bil ?rne barve in bi znal sitnart na tehni?nem....razmi?ljam da bi spet kaj takega gor dal in jim povedal naj ga na srebrno se ?trihnejo. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

OK, zdaj pa ?e jaz:

Mazda sux, KIA rules - hehehe - pa da vidim kolik jih bo zdele pokonc sko?ilo?

..KIS sux, ne bi rad videl tiste claruske k se je v mojo ex mazdico zaletela....ji je ?el cel make up skoraj do volana dol, pa ?e umrla je, ni ve? zadihala. Mazdico je pa ritka zapekla, srce je pa ?e delu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.