Za moj avto lahko povem, da ima omejeno stevilo praznih vzigov. Imam avtomatsko varjanto dogrevanja motorja in uro, da ogrejem motor in kabino pred vzigom... Ce vebasto ne dela, na primer crkne grelna svecka, ga s preveliko vzigi zaklenes in ga lahko zbudis samo tako, da se priklopi na racunalnik od WEBASTA.
Sedaj pa webasto dela. Ozivel ga je priklop na webastov tester, pa se pumpa za vodo je nova...prej pa vse ostalo zamenjano...samo elektronika je se stara...
Mazda 6 letnik 04.Webasto ne dela. Imam uro in na njej pri?gem ogenj?ek, pa se pri?ge ventilacija v avtu, malo brni in po cca 30 sekundah ugasne vse skupaj. Kaj je lahko narobe, da webasto ne zalaufa?
Sam bi kupil dve ALU platisci 16 col original od mazde, da si jih dam za rezervo v dva avta. V enem imam kompresor in kit za flikanje, v drugi pa zasilno rezervo. Vem za 4 plati??a, pa rabim se kupca za dve platisci...
Ce je kdo za skupni nakup, se priporocam...potem pa prodam zasilno rezervo...
Te dni mi je kr naenkrat crknil radio, tudi tempomat ne dela, parkrat se mi pri v?igu ni takoj ugasnila kontrolna lu?ka za sistem proti zdrsavanju in celoten display se ne vklopi takoj ob zagonu ampak rabi kake dobre pol minute. Jaz ?e speljem display pa prazen....potem pa se vklopi prikazovalnik od klime, tisti od radia pa ni?...je ?e kdo sli?al za tak problem kaj bi blo? Varovalke AUDIO so cele! Sicer ga nameravam peljat na servis, ampak prej vpra?am ?e tule, morda je ?e kdo imel kaj takega. ?e je ?el radio po gobe bom verjetno odprl novo temo, kje kupit nov radio screen touch z navigacijo, saj je na netu ogromno kitajskih ponudnikov, vendar nebi ravno testiral nek kr?....bi raje preizku?eno robo....LP
Preglej VSE varovalke...pa ?e tudi mogo?e zavorne lu?i ne delajo...
Pri 107700km naredil servis... ...menjava sve?k z originalnimi, takimi, kot je bila prva vgradnja... ...menjava olja, menjava oljnega filtra in ?i??enje in obnova zadnje desne zavorne ?eljusti... ...in menjava zdnjih zavornih plo??ic... ...200? z delom... ...kar se mi zdi ugodno... ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za moj avto lahko povem, da ima omejeno stevilo praznih vzigov. Imam avtomatsko varjanto dogrevanja motorja in uro, da ogrejem motor in kabino pred vzigom... Ce vebasto ne dela, na primer crkne grelna svecka, ga s preveliko vzigi zaklenes in ga lahko zbudis samo tako, da se priklopi na racunalnik od WEBASTA.
Sem pa se akumulator zamenjal in to je to...
Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani