Skoči na vsebino
M6 webasto ne deluje
Napisano

Za moj avto lahko povem, da ima omejeno stevilo praznih vzigov. Imam avtomatsko varjanto dogrevanja motorja in uro, da ogrejem motor in kabino pred vzigom... Ce vebasto ne dela, na primer crkne grelna svecka, ga s preveliko vzigi zaklenes in ga lahko zbudis samo tako, da se priklopi na racunalnik od WEBASTA.

Sem pa se akumulator zamenjal in to je to...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 webasto ne deluje
Napisano

Ja, na glavo sem padu, kot vedno...

Wbasto (ja, moja mazda ima webasto) se mi je zaklenil.

Sedaj pa pac iscem pomoc za odklep le tega.

Ce bi na glavo padu, verjetno nebi na tem forumu spraseval, ampak na BMW forumu...

Saj ce tu nima nihce, bom moral pac na original mazda servis ali pa na original webasto servis...me saj za glavobol ne bojo sprasevali...

Lp Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gretje m6 2004 dizel
Napisano

Oj.

Ni? se ne kadi...samo ob pritisku na v?ig na uri, za?ne ventilator v kabini delat...vse skupaj cca 30 sekund, potem pa se vse izklopi...

?e je montirana ura za vebasto, dela samo na uro, ali se tudi vklaplja sam, ko je hladno zunaj? Na mazdi5 se mi je sam vklapljal...

LP Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gretje m6 2004 dizel
Napisano

Pozdravljeni.

Da ne odpiram nove teme...

Mazda 6 letnik 04.Webasto ne dela. Imam uro in na njej pri?gem ogenj?ek, pa se pri?ge ventilacija v avtu, malo brni in po cca 30 sekundah ugasne vse skupaj. Kaj je lahko narobe, da webasto ne zalaufa?

LP Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo
Napisano

Ce dovolite, bom kar tu napisal...

Sam bi kupil dve ALU platisci 16 col original od mazde, da si jih dam za rezervo v dva avta. V enem imam kompresor in kit za flikanje, v drugi pa zasilno rezervo. Vem za 4 plati??a, pa rabim se kupca za dve platisci...

Ce je kdo za skupni nakup, se priporocam...potem pa prodam zasilno rezervo...

Lp Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

Imam za prodajo obe rabljene cevi...za 50?...toliko sem jih sam pla?al...

Naro?il po po?ti, po?ta ni pri?la, kupil druge, jih zamenjal, ?el na morje in med dopustom  pri?el ?e drug paket...

Kaj naj z njimi...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 (2009) crknil radio
Napisano

Te dni mi je kr naenkrat crknil radio, tudi tempomat ne dela, parkrat se mi pri v?igu ni takoj ugasnila kontrolna lu?ka za sistem proti zdrsavanju in celoten display se ne vklopi takoj ob zagonu ampak rabi kake dobre pol minute. Jaz ?e speljem display pa prazen....potem pa se vklopi prikazovalnik od klime, tisti od radia pa ni?...je ?e kdo sli?al za tak problem kaj bi blo? Varovalke AUDIO so cele! Sicer ga nameravam peljat na servis, ampak prej vpra?am ?e tule, morda je ?e kdo imel kaj takega. ?e je ?el radio po gobe bom verjetno odprl novo temo, kje kupit nov radio screen touch z navigacijo, saj je na netu ogromno kitajskih ponudnikov, vendar nebi ravno testiral nek kr?....bi raje preizku?eno robo....LP

Preglej VSE varovalke...pa ?e tudi mogo?e zavorne lu?i ne delajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Narejen servis
Napisano

Pri 107700km naredil servis... -_- ...menjava sve?k z originalnimi, takimi, kot je bila prva vgradnja... :prstgor: ...menjava olja, menjava oljnega filtra in ?i??enje in obnova zadnje desne zavorne ?eljusti... ;) ...in menjava zdnjih zavornih plo??ic... :vesel: ...200? z delom... :bravo: ...kar se mi zdi ugodno... :jupiii: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.