Skoči na vsebino
Nekaj tuli
Napisano

Najprej daj gume na novo centrirat, bo najceneje. Lahko da pride v resonanco z menjalnikom ali diferencjalom in zato tuli in potem neha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Sm v?eraj to naredila...ampak nevem, ?e mi je ratalo. Kar sem se malo peljala se mi je zdelo bolj?e. ?eprav mo? pravi, da enkrat je ok, drugi? ne...

So osnovni servisi narejeni? olje, filter goriva? Cuka lahko tudi zaradi slabega pretoka goriva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo
Napisano

Obvezna je guma ali ekvivalent za ?tukanje gume, to je ?e res. Ko pa v praksi proba? ?tukarijo za gume pa zelo pogre?a? rezervno kolo, ker je tista guma ki si jo ?tukal samo ?e za v kanto. Je ceneje poklicat avtovleko.

?e je bila 15 col original v avtu, potem gre preko ?eljusti. Dvomim da je veliko junakov ki bi menjali pol podvozja da bi spravili ve?je ?eljusti in diske gor zaradi ve?jih felten sploh pa ne zaradi razlike 1 cole velikosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervno kolo
Napisano

Tud ?e ima? 16 col na avtu, je 15 rezerva uporabna, ?e ti guma po?i v neki vukojebini. Poleg tega pa je obvezna oprema avta.

Ekvivalent za ?tukanje gume ti pa glih ne pomaga ?e jo na robniku preseka?, guma ti pomaga ;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.