Dodali so RVM, tipko za start motorja, keyless go, mislim da je to to... pa js imam 2.0 CD140 imam prevozenih 210 000 nobenih problemov do zdej kr se tice dpf, egr, ?ob itd... skratka ne upam menjat avto ker nevem kaj bo dobil .
La lep dan
Kratke relacije naredijo posledi?no ?kodo dizel motorjem. Moram potrkat po lesu, da zaenkrat nimam teh te?av. Delam nekje cca. 1Kkm na mesec.
Aha so tud pred FL ?e 2,2 motorji. Sem mislil, da so samo 2,0d. Kaj je tudi notranjost kaj druga?na pri FL. Nisem opazil ravno nekih razlik. Mogo?e samo barva armature pri radiu in volanu. Taka piano ?rna je si mi zdi.
Potem je na?eloma od letnika 2011 za kupit 6-ko? Kake so pa kaj cene rezervnih delov (potro?ni material)?
Avto se mi dopade in sem odlo?en da vzamem prav mazdo 6. Gledam tudi accorde vendar so bolj starej?i letniki (2008-2010). Pa nekak se mi mazda bolj dopade.
Sem pa opazil, da je izbira karavanov teh letnikov bolj boga. Koliko je naj?vohnej?i motor v FL?
Lep pozdrav vsem foruma?em in vsem mazda driverjem. Sem nov na forumu in v oko mi je padla mazda 6 sport combi razli?ica karoserije.
Ker sem nov v svetu mazd sem se prijavil na forum, da izvem ?imve? o avtu.
Bom kar to temo izkoristil,, da ne odpiram nove.
Torej zanimam se za nakup mazde 6 spor combi dizel motor in letnik nekje od 2009-2012. Pa me zanima kako se ti mazde obnesejo in kateri motor izbrati (vem da osbstaja 2,0l in 2,2l dizel), kak?ne so kaj hibe (?e jih ima) motorja ali avta nasploh. Torej rabil bi ?im ve? informacij od lastnikov iz prve roke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Js ga pa pogre?am. Pozimi zebe v rit. Sploh pa ?e so leder sede?i.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani