Mogoče neumno vprašanje
dizel : Olje zadnji diferencial --> 150000km , to je mišljeno pri AWD ? Konec meseca me čaka servis in študiram kaj vse narediti pri 153k km. Danes je bil na čiščenju DPF filtra in sesalnega kolektorja.
Ja če je to povezano so meni to že naredili... sprašujem ker meče napako na senzorju tlaka sealnega koletorja... sicer je bil danes pri mehaniku in je spucal kolektor in pravi naj se peljem če bi mogoče še napako vrglo,.. če ne je rekel da naj bi to popravljali na vpoklicu. Bom čene v Koper poklical.
Zakaj pa ne nardijo tko, da se baterija fila, ko maš ključ vtaknjen? Eni Bmw-ji majo celo dve bateriji v ključu. Fila pa samo eno, drugo moraš vseen menjat. 😒
Da ne odpiram nove teme. Mam težave do mi star&stop pa e-loop ne delujeta. E-loop pride do treh črtic in se ne polni. Je res da avto večinoma časa stoji pred stanovanjem zaradi trenutne situacije. Sumim baterijo pa čeprav mi avto ne izpiše nobenega opozorila (stara 3leta+). Je imel kdo podobne težave?
Mogoče nisem zasledil, ob naslednjem servisu sem se odločil da polek olja v AT menjalniku in podložk injektorjev menjam še grelne svečke, kako znamko se splača vzet za mazdo ?
A ravno tako NGK kot je Scr3am omenil tudi pri dizlu?
Evo update,.. lučka danes ni gorela več pri mehaniku je izpisalo napako na sensorju pritiska turbine(p2262 Turbo boost pressure not detected.) Avto deluje normalno, napaka pobrisnana. Sumimo da je kaka saja prišlla na senzor in ga je zbrkljalo. Vozim dalje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja nekaj malega je bil zabit ja .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani