Skoči na vsebino
Vpoklici
Napisano

Ja če je to povezano so meni to že naredili... sprašujem ker meče napako na senzorju tlaka sealnega koletorja... sicer je bil danes pri mehaniku in je spucal kolektor in pravi naj se peljem če bi mogoče še napako vrglo,.. če ne je rekel da naj bi to popravljali na vpoklicu. Bom čene v Koper poklical.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklici
Napisano

Mogoče kdo ve če so bili res vpoklici mislim da za "senzor tlaka sesalnega kolektroja" ? Upam da nism kaj zamešal.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava baterije v kljucu
Napisano
2 hours ago, samSimon said:

Zakaj pa ne nardijo tko, da se baterija fila, ko maš ključ vtaknjen? Eni Bmw-ji majo celo dve bateriji v ključu. Fila pa samo eno, drugo moraš vseen menjat. 😒

Ker nimaš ključa vtaknjenega ?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Da ne odpiram nove teme. Mam težave do mi star&stop pa e-loop ne delujeta. E-loop pride do treh črtic in se ne polni. Je res da avto večinoma časa stoji pred stanovanjem zaradi trenutne situacije. Sumim baterijo pa čeprav mi avto ne izpiše nobenega opozorila (stara 3leta+). Je imel kdo podobne težave?

p.s. mogoče napolnim najprej baterijo?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mogoče nisem zasledil, ob naslednjem servisu sem se odločil da polek olja v AT menjalniku in podložk injektorjev menjam še grelne svečke, kako znamko se splača vzet za mazdo ?

A ravno tako NGK  kot je Scr3am omenil tudi pri dizlu?

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Pa je mene doletela "check en gine light"

motor teče normalno, ni opaznih napak,.. regeneracije se je redno izvajalo, nivo olja šele pri drugi pikci se pravi slaba 2cm od X-a

Any clues ? Jutri že roma k mehaniku sumim na kak senzor

Pa sm danes nardil 90km in se mi je to prižgalo 200m od doma, ne zgleda da bi bil avtomobil v limp mode

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.