Ze veckrat se mi je zgodilo tole, ko zmanjsam hitrost avto full pocukava ko presalta, ko pospesim full casa drzi obrate na 2.5krpm,sele nato presalta pa isto pocuka, lucka i-stop utripa... Ko avto ugasnem in nazaj prizgem je spet vse uredu...
Ja če ti šoba ne gre lepo ven si že prepozen in daj raje nekomu delati ki in orodje in znanje. Lahko jo namreč zlomiš potem te pa pride 200-300 € da ti vzamejo zvrtajo ven pa še novo šobo rabiš.
Če pa jih vzameš ven ko še tesnila niso suščala pa ni težav.
ampak mi je nekako pol ratalo, malo namastil pustil par urc pa je nekako šlo
Za 1.6 bencin motor pred 15 leti vem da so ga vgrajeval v Focusa in M3, čigav je pa bil pojma nimam. Sigurno obstajajo kaki podatki! Jaz bi rekel, da so Skayactiv motorji Mazdini, saj jih tako reklamirajo!
Skyactiv je 100% mazdin motor, so se pa neki dogovarjali, da bi jih naj vgrajevali še v nekatere Toyote, če je potem prišlo do realizacije tega pa nimam pojma.
Tisti 1.6 bencinski motor pa mislim, da je bil od General Motors in se je vgrajeval tudi v nekatere Ople
To ne vem ampak vem,da so iz navadnih traktorjev na common rail sistem šli čisto zadnji in tudi potem imeli problem s šobami in obrabo določenih cilindrov! To je utrpela celotna vw skupina razen Škode,ker so zadnji šli na nov sistem in so težave s tem bile že odpravljene. 🥴Italijani so pa tako bili prvi s common rail sistemom !
Glej ,res grdo od tebe,sprašuješ in mi ti svetujemo pol se pa zajebavaš in norce delaš to je res podlo od enga,ki je gost tukaj. Drugače pa le poglej kaj je še poleg olja v Mazdi ,da boš videl kak se odlični bencinar nardi,ker vw zna nardit sam traktorski motor pa še to so se nekaj časa od Italijanov učil.💩
Kr dost casa so mel se za ucit od Italijanov, sej so VAGu za par let prepovedal vgradnjo common rail sistema v njihove motorje 😂
Omenjali so tudi, da so nekatere verzije bolj kritične za posodobit in lahko gre kaj narobe..
Ampak meni so posodobili, ko sem jim razložil, da je originalna verzija pri predvajanju glasbe tako slaba da groza (ko si ugasnil avto naslednjič ni znal nadaljevat pesmi iz USB, mislim, da so bile tudi težave z nakljuučnim predvajanjem).
Sicer pa se mi zdi, da sem nekje zasledil, da je postopek kar dolgotrajen, vmes pa ti NE sme zmanjkati baterije (akumulatorja).
Možno, ker že sam Music database update traja 15min da nardi proces
Glede avtomatskega menjalnika in menjave na 200000km vama lahko samo zazelim veliko srece. Odlocitev je vajina. V servisnih intervalih sploh ni predvidena menjava olja, osnova menjalnika je Aisinova in ima predvideno menjavo na 100000km. Podobna zgodba kot pri 6hp zf menjalniku ki je v bmwjih. Bmw predvideva da menjava ni potrebna, na šolanju pri zf so nam zabicali da se olje menjava med 80000 in 100000km. Pokazali so nam tudi olje in siber menjalnika po 200000km, verjemita olje prezgano siber pa poln obrabljenega materiala sklopk, 100000km je zgornja meja menjave, odlocitev je pa lastnikova. Jaz bi na 60000km menjal olje in filter v menjalniku, pa sem miren. Ce si z stajerske si lahko sam kupis material in ti jaz menjam olje, pa ves da imas menjano in si brez skrbi kaj bo.
jaz bi jo pa ?el pogledat.......?e vse ?tima, odtrani? DPF pa ?e blindira? EGR pa ima? mir glede tega. ?e so servisi res delani kot treba (?e so narejeni na uradnem ?e toliko bolj?e glede sledljivosti mo?nih napak) Tudi sam sem kupil ne za dosti dra?je enak letnik pod 130kkm in za 1x po 25kkm prevo?enih vse ?tima razen seveda zavor ki jih moram menjat . Peljeta se na uradni servis naj ga preverijo potem pa naprej.
Kdaj bi ga ?el pogledat sishi?
Zanimivo in po svoje kar neverjetno je dejstvo, da pri nas obstajajo podjetja, ki svojim strankam uradno ponujajo tudi odstranitev filtra trdnih delcev iz izpu?nega sistema. Ve?ina ponudnikov to storitev sicer zavije v ?namene preizkusa delovanja motorja pred vgrad-njo novega filtra trdih delcev? ali ?za namene motorsporta?, a dejstvo je, da se po na?ih cestah vozi precej avtomobilov z dizelskimi motorji, ki v izpu?nem sistemu nimajo ve? filtra trdnih delcev.
Najve? krivde za to zagotovo nosi nepopolna zakonodaja na podro?ju tehni?nih pregledov in tudi nepopoln nadzor; pri meritvah izpu?nih plinov na tehni?nem pregledu sicer izmerijo ?dimljenost? dizelskih motorjev, ne pa tudi natan?ne vsebnosti oziroma koli?ine trd-nih delcev v izpuhu.
O?itno tak?en tehni?ni pregled opravijo tudi avtomobili brez filtra trdnih delcev ? ali pa jim pregledniki na tehni?nem pregledu pogledajo skozi prste, kar glede na pretekle izku?nje ne bi bilo ni? presenetljivega.
V prihodnosti naj tak?ne okoljevarstvene goljufije ne bi bile ve? mogo?e, saj se ?e pripravljajo zakonske osnove za temeljitej?e merjenje vsebnosti trdnih delcev v izpuhu ? najprej na evropski ravni, potem tudi pri nas. Kdaj natan?no in kako naj bi to merili, v tem trenutku ?e ni znano.
Vir: AMZS
po?asi bo res nastal problem okrog tega, sploh ?e ma? zavedeno, da je motor EUR 6
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aha, to ko sem ze itak mel preventivno namen scistit 😁 hvala! 😊
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani