mam jih 59tisoc km..mislim da so za menjat ker sem mi je pojavu en zvok..ni cvilec zvok je pa tak kot da bi kovina od kovini drgala...mislim da je cas da jih menjam...kok stanejo ploscice z delom vse skupaj..
Pozdravljeni imam mazdo 6 l2005 po menjavi sprednjih ?arnic sem opazil da imam v lu?eh prosto mesto verjetno je za meglenko, zanima me kje se da dobiti ali ?e ima kdo ta nastavek za lu? + stikalo za v?ig ker trenuto imam samo pokrove gor. Aja pa ?arnica je H1 sode? po konnektoru
kaj je cvijo zgleda da prevec saras po mazdi?
kdaj bova naredila midva en mazda meet v kranju? prit kj naokoli..ajde
meni se je ta lucka prizgala v makedonij in mi je par dni utripalo pa to..interval utripanja je bil tko da je prvic 2x utripalo potem pa mal nehalo in naslednjo je 3x utripalo..seveda lucki nisem dal prevec pozornosti in je po kaken tednu nehalo utripati...tko da vcasih kr vrjamem da se mazde same popravljajo...ze s tastaro mazdo sem imel podobne izkusnje..
a bi lahko recimo nekdo napisal katere dimenzije lahko homologiram pri mazdi 6 nov model zanima me 18 col..ker ta k jo imam zdej 225/45/18 je kr draga guma,pa tudi ena cudna dimenzija je..
skor sm s stola padu ko sm tole bral... bom za en cajt kr izklopu avto.net in nehal cedit sline naokol...
?elim ti da zadevo ustezno re?i?!!!
ko je brat kupil avto,se je zaljubu v golfa 5 dizel ful oprema itd...potem mu je zacelo zmankovat hladilne tekocine,peljali smo ga na servis kjer so ugotovili da ima avto poceno glavo motorja,turbina je bila mastna ventili in cilindri so imeli luft avto je bil razbit z vseh koncev,avto naj bi imel 140.000km ko smo ga kupli,serviser je nam reku da ima avto najmanj 300.000km..tko da smo potem avto vrnili in dobili ves dnar nazaj se od servisa vse kar je blo....
imel sem podoben primer proti koncu decembra,ponoci je bilo ful mraz js zjtraj zalaufam avto in po par sekundah avto crnil,verglal sem ga kot norec dokler nisem spraznil akumulator pa ni bilo nic, potem avto pustil na soncu z odprto havbo in dolil notri nek aditiv za nafto in ene 2 litra benza potem probal s kabli vzgat in avto je vzgal... problem naj bi bila zmrznjena nafta..
Imam problem rad bi zamenjal zarnice v notranjosti in sicer na strehi pa ne znam razdret da bi prisel do zarnic imam karavansko izcedbo tako da moram zamenjati 6 zarnic! Kaki nasvrti in slike bi bile zelo zazeljene
ja to sem tudi sli?al da bo lih to problem no za v meglenko pa bi ble res super! samo so res drage! ker trenutno s takimi ?arnicami v meglenkah ne vidim ne?!! bo treba malo razmislit!
glej ce mas 323f ki ima lece v luci potem pa najbolj da montiras ksenon spodaj pa montiras te z led diodam in mas reseno zadevo..ker js sem imel isti problem pri moji presnji mazdi 323f letnik 97..dokler nisem montiral ksenon in potem zadeva je svetla tako kot mora...
vglavnem baje da svetijo zelo dobro! sicer nevem kak?ne ?arnice mam v meglenkah ampak svetijo pa obupno slabo!!! sicer pa sem hotel tele ?arnice h4 led dati v lu?! pa? dolgo in kratko!! zanima me kako svetijo in ?e je kdo ?e to mel v lu?i?
za v luc ti jih ne bi priporocal,ker vsaka ledica sveti pod drugacnim kotom in s tem se mi zdi da bos izgubil parabolo..js sem jih dal v maglenke in ne sveti tako kot navadna zarnica..ampak je svetilnost bolj razprsena..
evo tako nekek zgledajo led v maglenkah,ceprav je slikano z mobitelom je mal slabsa slika ampak se vidi da je svetilnost skoraj enaka ksenonkam..imam pa tudi v pozicijske led diode..
sirius kje lahko narocim zlatkota?ali zlatko gre v olje notri ali drugam?se nekej se pravi ko naredim servis oni dolivajo olje notri ane?js pa potem dodatno zlatkota al kako ze?mal mi razlozi,ker do zdej nisem uporabljal raznih dodatkov..
Za tistih 1500km k bos viska naredu ne bo konec sveta js mislim.. servis ki bi ga moral js naredit pri 20,000 km ,sem naredu pri 23,000km..pa nihce ni nc tezil al na servisu al kjerkoli..
P.S.
To je moje misljenje,in ne prevzamem odgovornost...
ja kam naj potem vozim avto na servis?kako pa je potem z garancijo ali lahko tudi drugam jo uveljavim?aja pa se nekej da uprasam ceprav bom mal off topic na voznikovem sedezu se mi je leder ze znucal tako da videt ze tkanino spodaj ali lahko uveljavim garancijo ali mi jo bodo sprejeli?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mam jih 59tisoc km..mislim da so za menjat ker sem mi je pojavu en zvok..ni cvilec zvok je pa tak kot da bi kovina od kovini drgala...mislim da je cas da jih menjam...kok stanejo ploscice z delom vse skupaj..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani