Skoči na vsebino
?uden zvok
Napisano

Ja meni so rekli da se verjetno neki zavorne ?eljusti premikajo...pa klink nardi..... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tevec hitrosti la?e ! :(
Napisano

Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!!

Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo:

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hahahaha, aha - in jaz tega nisem vedel - misli????? :hohoho: Sem imel Mazda-dilerko v familiji... :bravo: tak, da kar dobro poznam wankela v Mazdi... :jupiii:

Mazda dilerko???'? ?zmeden? Tvoja ?ena ex mazda?ica???? ?zmeden?

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

o pla?ilu za uporabo cest (cestnina) ne bi bil ?isto sigurn, ker kakor sem jaz seznanjen pri wanklu zara?unajo 2x prostornina (se pravi 2616ccm) tako, da si z RX-8 v najvi?ji kategoriji preko 2.5L, kar pa je precej drago - se pravi 46 jurjev i kusur..

Hm??!!! ?zmeden? Zakaj pa to?? Sicer pa useeno mislim da kdor kupi RX8 lih ne gleda kolk ga bo cestna taksa+zavarovanje stalo.....da ne govorimo o porabi.....

To je statusni simbol ki za mnoge nima cene......in to je BISTVO tega avta........

Ala ?in :cheers:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj mi zna kdo mogo?e povedat:

original gume 175/70 R 13

peljem se 50 (po ?tevcu) pa bi naj bla to dejanska hitrost

zdaj mam pa gume 195/55 R15

kolko se peljem ko mi ?tevec ka?e 50? :huh:

Torej ?tevec ti pri hitrosti 50km/h odstopa za 1.75km/h.....s temi gumami ma? 3.5% odstopanja....

To je to

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

khm... odstopanja je po dimenzijah samo "glej priponko"

Uf zanimivo..........jah KAAlman.....bo treba na V8 pre?altat.....pol bo pa ?lo pol!!!! :vesel:

?in ?in :mi pijemoo:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - ro?ica menjalnika
Napisano

Fuj, zdaj i??em pravega smajlija pa ga ni. Ajd, mogo?e ta: :wacko: Avto mam ?ele malo ve? kot 1 mesec, torej je to od biv?ega lastnika. Bljak, bljak, bljak... Idi nekam komar, od zdaj naprej bom bolj malo ?altal  :P

Ampak resno: po mojem je to feler, ki bi ga Mazda morala priznati v garanciji. A je tvoj kolega to ?e probal?

Ne ni ... bom mu predlagal ... pa mislim, da ne bo, ker njega to ne moti!?! :ne vem:

P.S.: Ti si iz MB-ja ne? Mogo?e bi lahko kdaj pri kak?ni kafici podebatirala o "napakicah"? Pa MaloMazdo bova zraven povabila na Panache! :ljubezen:

O ti baraba.....mene pa kar izklju?i? ven....ok sej nisi penzionist tomi...... :vesel:

Sicer pa ima ta isti problem tudi mazda 3...sam pri meni ni ?e ni? poznat..... :danzoman:

Sicer pa u garancijo tega ne bojo dali ker je to potro?ni materjal.......shit happens..... :mi pijemoo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PTFE dodatki, izku?nje in kaj svetujete?
Napisano

ooo..super super.... :D

Pri meni je tudi vse ql...sma zdej, ko ne ropotajo vec ventili so pa tesnila kolektorja sla v klinac...hehe....torej imam ze naslednji poseg pripravljen, sam pri wildcat moram se kose narocit :)

No...se da povem....po priporocilu yavarye sem tankal 100okt. benz...hmmm...zanimivo, da sem ze prisparal nekaj tolarckov, prav tako kot je rekel yavarye, da se bo zgodilo (sem ze cez 250km pa se niti do pol tanka nisem prisel)...hvala hvala hvala :D

Hm.....jah o?itno je poznat da teh 100 oktanov....sam kaj ki tako lepo vle?e pal ga pa ?e bolj priganjam...... :ne vem: Pa smo s porabo spet tam! :angry:

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervna guma - POZOR!
Napisano

Prva stvar ko sem zamenjal plati??a mi je gumar dal stare vijake in mi dobesedno ukazal nej jih v rezervno gumo spravim......in sem to res naredu.....ki ?e ti guma pokne nastane tak problem........

Torej drugi? dejte prej pregledat......

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - ro?ica menjalnika
Napisano

Zanimivo, da imam jaz original prestavno ro?ico in se sveti ?e ve? kot 100 k km; ima pa kolega 6-ko enako staro kot jaz 60 k km in prestavno ro?ico tak?no kot ti??? ?zmeden?

Preve? ma?ete roke z agresivnimi kremami? :whatever:

Jah peha potu je malo druga?en kot pri tebi tomi......oziroma ti najbr? z desno roko dr?i? ?eno za nogo....pa sam po potrebi menjalnik...pagat pa kot smo ugotovili je ?portnik po du?i ki ga rad ti??i....in pri usem spro??enem adrenalinu se bolj poti, ve? menjuje bla bla bla.....pagat ALUMINIJ kupi!!!!!

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

... za cocktail :whatever:

pa kako open air latino fe?to.....

bi se dalo razmislit :D

uuu stari sam ti pa si zahteven.....kr open air latino fe?to.....hihihi Jah ok...to te povabim lahko useeno... :D

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

pa vzami poleg Kyussa - on bo ?e na poti tja jezen - kako bo ?ele ko pride tja (ko ma tak rahle ?ivce)!

No sicer pa se jaz tud hitro....

tak da nisem ni? kaj bolj?i <_<

hihihi kaj pol nej tebe uzamem???? :D:D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Ok to pomeni da si....???  :ne vem:

LP daVid

Dobra du?ica, premehek, se ne znam "razjezit" ko je to treba, .... :angry:
ok pol nate ne morem ra?unat......sem isti..porko dijo!!! :angry: To ni fajn o?itno!!

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Gre? z mano....??  Ta use tam s pravili potol?e???  :D

Mislim, da bi na Gamo moral LabijaGT vzet B) ... ?koda, da ga ne bo v SLO :blink:
Gre? ti z mano?? :D

Lp daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Ej bom proval....sicer ne vem kako mi bo to uspelo....sam bom proval....drugi teden ga bom na Gamo peljal.....pa da vidmo kaj bo!!  :D

Gre? z mano....??  Ta use tam s pravili potol?e???  :D

LP daVid

David...ti kr samozavestno, bo vse OK ne skrbi...hihi :D

LoL....a da prideva dva zajebana gor...hihi....rajsi ne, kaj ces, da ne spijo se cel mesec ;):whatever:

AHAHA

hihihi ja to nebi blo fajn....mi ziher ka?ne kable o bremz pocvikajo.... :D:D

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

ma lej...samo pridi noter zoprn un PM...pa delaj se, da ti je vse odvec...pismo...no glej...pojdi na avtoplus v kp pa poglej kako se obnasajo tam s strankami, pol pa se ti tko obnasaj z njimi...hihi...

Jaz sem se delal zivcnega, sem tipa nazjal...ma sem ga tudi imel za kaj, ki me je neki drkal...pol je blo vse ql.

Tole z oslom...vecx preverjeno in preizkuseno na zalost :(

Ej bom proval....sicer ne vem kako mi bo to uspelo....sam bom proval....drugi teden ga bom na Gamo peljal.....pa da vidmo kaj bo!! :D

Gre? z mano....?? Ta use tam s pravili potol?e??? :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Ma ti samo o?tro nastopi...ce je kaksen glup serviser...bodi zajebana stranka...ce pa bo lusna deklica...no sej tukaj pa mislim, da ti ne bom dajal predlogov...hihi...znas ze sam zadosti dobro ;)

Se bom proval dr?at tega....sam je klinc ki ne znam bit zajebana stranka......

Uni rek dr?i -----kdor je dober je oslu podoben....... <_<

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Ej kako pa je na mazdi....kaj je delo tudi usteto v garancijo...???

LP daVid

?e je garancijsko popravilo je v?teto tudi delo!
na vsak servis je vsteta garancija....

tudi ce ti odpravljajo izredno napako/okvaro, ki je garancija ne zajema, imas se vedno garancijo na opravljeno storitev in dele.

Ej hvala za info......?e bodo pa sitnarli pa sam tebe pokli?em...... :D

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Evo hvala za info....torej GAMA...ti si moj next servis.....:)))

Ej kako pa je na mazdi....kaj je delo tudi usteto v garancijo...???

LP daVid

Lahko ti ?e jaz podam izku?nje, ?e pet let vozimo mazdo na Gmmo in so res mega...nikoli nobenih problemov, hitri-ugodni-kakovostni...?e ve?, da v 5-ih letih in pri 260 000km, ni bilo nikoli nobene okvare :rolleyes:

lp

Dosti obetaven in ob?udujo? podatek....torej ?e ena plus to?ka za Gamo..... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Tudi meni para ?ivce en "klink" v desnih vratih - ko speljem, pa ko zabremzam, pa ko speljem,... - baje je zaklep na vratih - ?akam novega? mogo?e... :angry:

Eh, pa kaj - glavno da afto leti prek 200 :lol:

Omejitev je pa 130 km/h.......te bojo cajoti za levo rebro obesli..... :D

Pa kaj so ti na servisu povedali kaj je narobe???

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.