Preden smo ?li v Mursko soboto sem tankal 100 oktanski bencin in se kr pozna na porabi, naredu sem 450 km (ne preve? "lepe" vo?nje) in mi ?ele za?enja svetit lu?ka za bencin.
Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!!
Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo:
o pla?ilu za uporabo cest (cestnina) ne bi bil ?isto sigurn, ker kakor sem jaz seznanjen pri wanklu zara?unajo 2x prostornina (se pravi 2616ccm) tako, da si z RX-8 v najvi?ji kategoriji preko 2.5L, kar pa je precej drago - se pravi 46 jurjev i kusur..
Hm??!!! Zakaj pa to?? Sicer pa useeno mislim da kdor kupi RX8 lih ne gleda kolk ga bo cestna taksa+zavarovanje stalo.....da ne govorimo o porabi.....
To je statusni simbol ki za mnoge nima cene......in to je BISTVO tega avta........
Fuj, zdaj i??em pravega smajlija pa ga ni. Ajd, mogo?e ta: Avto mam ?ele malo ve? kot 1 mesec, torej je to od biv?ega lastnika. Bljak, bljak, bljak... Idi nekam komar, od zdaj naprej bom bolj malo ?altal
Ampak resno: po mojem je to feler, ki bi ga Mazda morala priznati v garanciji. A je tvoj kolega to ?e probal?
Ne ni ... bom mu predlagal ... pa mislim, da ne bo, ker njega to ne moti!?! :ne vem:
P.S.: Ti si iz MB-ja ne? Mogo?e bi lahko kdaj pri kak?ni kafici podebatirala o "napakicah"? Pa MaloMazdo bova zraven povabila na Panache!
O ti baraba.....mene pa kar izklju?i? ven....ok sej nisi penzionist tomi......
Sicer pa ima ta isti problem tudi mazda 3...sam pri meni ni ?e ni? poznat.....
Sicer pa u garancijo tega ne bojo dali ker je to potro?ni materjal.......shit happens..... :mi pijemoo:
Pri meni je tudi vse ql...sma zdej, ko ne ropotajo vec ventili so pa tesnila kolektorja sla v klinac...hehe....torej imam ze naslednji poseg pripravljen, sam pri wildcat moram se kose narocit
No...se da povem....po priporocilu yavarye sem tankal 100okt. benz...hmmm...zanimivo, da sem ze prisparal nekaj tolarckov, prav tako kot je rekel yavarye, da se bo zgodilo (sem ze cez 250km pa se niti do pol tanka nisem prisel)...hvala hvala hvala
Hm.....jah o?itno je poznat da teh 100 oktanov....sam kaj ki tako lepo vle?e pal ga pa ?e bolj priganjam...... :ne vem: Pa smo s porabo spet tam!
Prva stvar ko sem zamenjal plati??a mi je gumar dal stare vijake in mi dobesedno ukazal nej jih v rezervno gumo spravim......in sem to res naredu.....ki ?e ti guma pokne nastane tak problem........
Zanimivo, da imam jaz original prestavno ro?ico in se sveti ?e ve? kot 100 k km; ima pa kolega 6-ko enako staro kot jaz 60 k km in prestavno ro?ico tak?no kot ti???
Preve? ma?ete roke z agresivnimi kremami?
Jah peha potu je malo druga?en kot pri tebi tomi......oziroma ti najbr? z desno roko dr?i? ?eno za nogo....pa sam po potrebi menjalnik...pagat pa kot smo ugotovili je ?portnik po du?i ki ga rad ti??i....in pri usem spro??enem adrenalinu se bolj poti, ve? menjuje bla bla bla.....pagat ALUMINIJ kupi!!!!!
ma lej...samo pridi noter zoprn un PM...pa delaj se, da ti je vse odvec...pismo...no glej...pojdi na avtoplus v kp pa poglej kako se obnasajo tam s strankami, pol pa se ti tko obnasaj z njimi...hihi...
Jaz sem se delal zivcnega, sem tipa nazjal...ma sem ga tudi imel za kaj, ki me je neki drkal...pol je blo vse ql.
Tole z oslom...vecx preverjeno in preizkuseno na zalost
Ej bom proval....sicer ne vem kako mi bo to uspelo....sam bom proval....drugi teden ga bom na Gamo peljal.....pa da vidmo kaj bo!!
Ma ti samo o?tro nastopi...ce je kaksen glup serviser...bodi zajebana stranka...ce pa bo lusna deklica...no sej tukaj pa mislim, da ti ne bom dajal predlogov...hihi...znas ze sam zadosti dobro
Se bom proval dr?at tega....sam je klinc ki ne znam bit zajebana stranka......
Uni rek dr?i -----kdor je dober je oslu podoben.......
Evo hvala za info....torej GAMA...ti si moj next servis.....))
Ej kako pa je na mazdi....kaj je delo tudi usteto v garancijo...???
LP daVid
Lahko ti ?e jaz podam izku?nje, ?e pet let vozimo mazdo na Gmmo in so res mega...nikoli nobenih problemov, hitri-ugodni-kakovostni...?e ve?, da v 5-ih letih in pri 260 000km, ni bilo nikoli nobene okvare
lp
Dosti obetaven in ob?udujo? podatek....torej ?e ena plus to?ka za Gamo.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja meni so rekli da se verjetno neki zavorne ?eljusti premikajo...pa klink nardi..... :ne vem:
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani