Skoči na vsebino
Mazda 6 (2009) crknil radio
Napisano
  dne 17. 8. 2015 ob 13:46 je Deluxe napisal:

Te dni mi je kr naenkrat crknil radio, tudi tempomat ne dela, parkrat se mi pri v?igu ni takoj ugasnila kontrolna lu?ka za sistem proti zdrsavanju in celoten display se ne vklopi takoj ob zagonu ampak rabi kake dobre pol minute. Jaz ?e speljem display pa prazen....potem pa se vklopi prikazovalnik od klime, tisti od radia pa ni?...je ?e kdo sli?al za tak problem kaj bi blo? Varovalke AUDIO so cele! Sicer ga nameravam peljat na servis, ampak prej vpra?am ?e tule, morda je ?e kdo imel kaj takega. ?e je ?el radio po gobe bom verjetno odprl novo temo, kje kupit nov radio screen touch z navigacijo, saj je na netu ogromno kitajskih ponudnikov, vendar nebi ravno testiral nek kr?....bi raje preizku?eno robo....LP

Preglej VSE varovalke...pa ?e tudi mogo?e zavorne lu?i ne delajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Narejen servis
Napisano
  dne 23. 7. 2015 ob 14:21 je Strela napisal:

Ti je zavorna ?eljust blokirala?

Leva blokirala par mesecev nazaj, pa zrihtana, desna pa zdaj preventivno po?timana...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Narejen servis
Napisano

Pri 107700km naredil servis... -_- ...menjava sve?k z originalnimi, takimi, kot je bila prva vgradnja... :prstgor: ...menjava olja, menjava oljnega filtra in ?i??enje in obnova zadnje desne zavorne ?eljusti... ;) ...in menjava zdnjih zavornih plo??ic... :vesel: ...200? z delom... :bravo: ...kar se mi zdi ugodno... :jupiii: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

plati??a ET in ostalo
Napisano
  dne 18. 6. 2015 ob 6:58 je Gustav napisal:

To ima? pa popolnoma prav. Jaz sem to kupil za ?kodo superb. Morda nisem tega eksplicitno omenil za kar se opravi?ujem. Ve?ina jih je pa itak vedla :)

Nikjer ne pi?e, da ste za ?kodo kupovali...sem pa? samo videl, da mazdo vozite...pa na mazda forumu sem...

dne 18. 6. 2015 ob 6:59 je LabiGT napisal:

Dej bejz no!!!!!!!!!????????

A sem mogo?e kaj narobe napisal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

plati??a ET in ostalo
Napisano
  dne 17. 6. 2015 ob 20:45 je Gustav napisal:

16 x 7

5 x 112

ET 42

sredina: 57,1 mm

Feltne so doma, cena bolj?a kot nove jeklene tako da debate ni. Ustrezajo popolnoma vse mere (tudi ?tevilo vijakov) razen ET odstopa za 3 mm (predpis ET45, te so pa ET 42) Upam, da zaradi tega ne bo te?av. ?e ustrezne nalepke kupim, pa akcija.

Bil sem tudi ?e pri vulkanizerju in sva eno nataknila(slika), da sem videl da gre lepo okoli zavorne ?eljusti, vijaki se lepo pokrijejo, prav tako je sredinska luknja ustrezna (57,1mm). Tudi vse 4 je zavrtel na centrirki tako da so lepo ravne. 

Sem pa? zihera?. So pa te feltne iz starega A4. Za zimake bodo super.

Hvala za support. Spet smo se nekaj nau?ili.

5 x 112???!!!???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

Meni delajo spredaj in zadaj samo takrat, ko morajo...enkrat mi je nasprotivoze?i avto mal vode ?pricnu iz 50 odtenkov sive, pa je mal prvi senzor zapisku...umazanijo pa ne zazna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Ne nabavljam preko e-bay...pa?...

Notri je bila philipsova z oznako H11 LL in je zdr?ala, kar imam avto...leto in pol...pa ?e ve? verjetno...

Kar sem spra?eval, so mi rekli, da tiste, ki mo?neje svetijo, imajo pol kraj?o ?ivljensko dobo... Kupil sem navadno GE...pa sveti na oko tako kot stara...na drugi strani...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11
Napisano

Problem.

Sem ?e imel v planu ?arnice na moji ?estici zamenjat, pa sem si mislil, zakaj bi, ?e mi pa delajo....no in danes zjutraj mi je ena crknla...

Sedaj so notri H11...

Zdaj pa re?itev...kaj naredit?

1. Xenon kit montirat

2.Navadne ?arnice not dat

?e je to?ka 1, potem kaj notri dat?

?e je to?ka 2, potm kaj notri dat?

Hvala za priporo?ila in pomo?.

LP Ivan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ABS senzor
Napisano
  dne 20. 1. 2015 ob 14:10 je markym napisal:

www.ebay.de

izvoli link do ebaya pa si sam poi??i kak?nega i??e?...

doma?e naloge pa namesto tebe ne bom delal ;)

Saj ni treba...sam pa ne znam tam iskat in klikat...

dne 20. 1. 2015 ob 15:05 je dpicul napisal:

slika je lahko simboli?na.

Ja, lahko je, lahko pa ni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.