Skoči na vsebino
Nova Mazda 6 in senzorji tlaka za gume
Napisano

Hmm, 6,83litra/100km. Glede na povpre?je vseh tankanj in na izredno ugodno vreme (ni bilo previsokih temperatur in klima ni bila pod polno obremenitvijo) bi lahko ocenil, da je poraba nekje od cca 4 do 6 deci vi?ja. V bistvu si Labi mel kar prav, da je celo blizu 10% pove?anja.

Tko, da se kar spla?a (?e gledamo samo porabo) imat gume raje malo bolj napumpane kot pa premalo. Premalo napumpane gume so mi "odnesle" malo ve? kot 4? pri tem tanku. V enem letu torej bi bilo to cca 100? samo v gorivu.

Sem imel pa na tank ?teli ?e eno zanimivost - pa? preve? ?asa in prazna pumpa - pa bom raje odprl novo temo, da ne bomo po tele ?e naprej svinjali.

[/quot

oni so mi rekli da morem druge senzorje kupit,ker baje teli ostanejo na feltnah in se jih ne da odsraufat?

ne vem kok je resnice v tem... :ne vem:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 zavore - poznate te firme?
Napisano

js mam pa kontra problem ko so hladne ne tresejo ko so vroce bremze pa tresejo,sem bil na servisu in so mi rekli da bojo zrihtal to ko grem na servis kr je pa kmalu..baje da bojo samo malo postruzli..itak mi cisto malo tresejo..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejanska poraba za M6
Napisano

js govorim iz mojih izkusenj nazadnje ko sem sel iz makedonije,sem na meji s srbijo resetiral porabo in sem prevozu 900km v 7 urah in 30 min,z vmesnimi postanki..poraba je bila 8,1 l.ostalo se ne spomnim.vem pa da sem vozu skoraj vedno nad 180 km/h.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejanska poraba za M6
Napisano

M6 dizel 140 KM

poraba ce mislis divjat bo tam 8 litrov,ampak to je tam 180km/h normalno 140 150 km/h pa bo pod 7 litri,js z mojo mazdo ce se vozim po pamet imam porabo tudi 6,5l po BC.tako da lahko procakujes tam 7 l.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DIMNA ZAVESA !?
Napisano

Ko pridem na obalo prinesem tester sabo pa bova midva preverila je napaka v avtu ali njihovem testerju. <_<

Ja tisti ki beret imam 2 razli?na testerja in ?e enega ki je za +HP. :D

kaj mas kasno napravo za povecanje HP.ali sem js to narobe razumel?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lu?i
Napisano

nekej me zanima na stari mazdi 323f so mi crknele luci nocejo delat niti kratke niti dolge,pozicijske pa delajo ali se kermu sanja kaj bi blo varovalke sem pogledal pa je vse ok,tiste varovalke k jim mam pri levi nogi spodaj..hvala za odgovore

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet DPF-sre?na verzija
Napisano

dej se mal potrud pa po zgodovini poglej, par postov nazaj ma? ?uda na to temo, sicer pa 120kw in 136kw nimajo tega filtra, ?e so model PRED "FACE LIFT-UP" 2003-2005.

lp,

D

kaj a niso 120KM in 136KM.koker js vem..

?e se motim naj me kdo popravi.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda trese
Napisano

"po flej edhe at mit" ma kako naj preverim vse to,vsak ki hoce nekej pogledat takoj gleda kok dnarja bo dobil in to itak veliko stane ane, ce bi hotu vse to kr je uklopko predlagal..bomo vidl ce bom kj resu javim..

hvala fantje..

flm labi...

lp vsem

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda trese
Napisano

labi "tung" mam nove gume 2mesca nazaj sem jih kupu in namontiral,aja pa se nekej mi cvili spredaj ko se avto naglo trese recimo ko menjam ali pa ko naglo speljem..nekej civka tam pri masini kot da sta ene 2kovvinska konca tak zvok priblizen...

pojma nimam kaj naj naredim najbolj da avto zamenjam...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda trese
Napisano

sam a ni da ?e so gume slabo nacentrirane potem pa trese za med voznjo?z novimi diski imam ze kakih 3000km narejenih pa zadnje case mi ful trese in vedno mu vse klejem ko mi trese..nevem kaj je narobe..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda trese
Napisano

spet imam probleme z mazdo323f,namre? ko bremzam se mi za?ne ful trest,zamenjal sem ze plo??ice in diske pa je treslo, zdej sem se enkrat vse zamenjal pa je vse isto..ali ima kdo kak pameten predlog kajbi bilo to...

hvala vsem

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lucka za olje
Napisano

mam en mali problem,vcasih mi sveti lucka za olje ceprav mam olja dosti notri in tudi standgas mam postelan ali se komu sanja kaj bi blo lahko to..aja pa vcasih ko je mrzel avto mi nakam cudno ropota pri masini..

sem nov na forumu zato prosim ne ma takoj kritizirat..

avto ja pa mazda 323f 1997..

lep pozdrav

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.