A si zlagal z ročicami v prtljažniku? Tam sta dve ročici, če se ne motim na levi strani. Preveri, ali se ni mogoče katera zataknila v odprtem položaju.
Greta je zdaj polnoletna in se ne more šlepat na prikaza ubogega otročička, ki smo mu mi zlobneži ukradli otroštvo. Tako, da Greta je passe razen, če bo našla povezavo med korono in avtizmom.
No sej jaz sem to 2x pred mnogimi leti sam delal na Wartburgu. Sicer sem si izdelal pripravo iz desk. Ampak ta avto je bil tolk simpl za popravljat, da sem naredil vse sam, od predelave hladilnika, menjave sklopke, zavor, amortizerjev, optike.
Zna bit... obvezno naredi optiko oziroma bi bilo fino še amortizerje in vzmeti zamenjat pred tem. Ker da ti zavija, kot si opisal je po moje čist razštelana optika in ti bo gume pobralo prej kot 2x pomežikneš. Prva generacija je tako ali tako znana, da zelo hitro ob viseči cesti vleče v eno ali drugo smer, če pa optika ni ok je pa to sploh pogost pojav.
Čist tko informativno - zakaj pa ne bi radia zamenjal? OK razumem, da hočeš look ohranit iz tistega časa, ampak radio se da recimo montirat tudi v sopotnikov predal pa se ga ne vidi, samo še prevezavo se naredi na obstoječo instalacijo pa imaš lahko oboje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole razlago bi pa tud jaz rad slišal. DPF nima direktne povezave z oljem, razen če ti avto kuri olje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani