Skoči na vsebino
zaklenjena zadnja vrata - kako odpreti ?
Napisano

Kot kaze ti je mehanizem kljucavnice blokiral, kot se nam je ze vec Mazdasem zgodilo na 6kah 1.generacije:)

Meni je Dr. Pelko ustimal, s pomocjo soseda kleparja Cresnika!

Lahko pa da gre pri tebi za slabo karmo, ce si se vedno dolzan eno zadevo prejsnjemu lastniku te 323f in se mu nisi zelel javit na gsm? ;)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano (urejeno)

Mene pa zanima, ?e se da zajle od menjalnika malo podmazatu, da se bo malo la?je prestavljalo ter koliko pride. Olje v menjalniku je bilo menjano lansko leto.

Mazda 6 1.8 (2003)

Se opravi?ujem, tegale sem pa o?itno popolnoma spregledal in zdajle po?ljem na?emu mojstru!  sramezljiv

LAHKO SE PODMAZE.

LP

SIMON PELKO

Popravljeno od Z M A J

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Imam eno vpra?anje glede vijakov glave motorja. Ali je potrebno stare vijake nadomestiti z novimi,ko se glava motorja sname z bloka,ali so stari ?e vedno uporabni? 

Mogo?e kdo ve,?e pa ne,pa prosim da vpra?anje posreduje? Pelkotu ;)

Pozdravljeni

Vijaki lahko ostanejo stari
lp
Simon Pelko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Pozdravljeni,

sedaj sem bil nekaj ?asa in sem se kon?no odlo?il da bom DPF odstranil, ali mi lahko pove ?e koga poznajo da to dela na Gorenjskem koncu? in da dobro dela... 

Hvala za informacije

Mojster Pelko iz Medvod!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 vpra?anja
Napisano

Viper, jaz predlagam da najprej mal oja?a? "predel pod motornim pokrovom", ker od teh 110KS ne bo kaj prida (domnevam, glede na nekdanje lastni?tvo NA 1.6 115KS).  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3(2014; kodo) redni servisi
Napisano

Mazda3 G100, letnik 2014, drugi servis, 222 ?, Avtoplus Koper. Cena se mi zdi visoka za menjavo olja in filtra, diagnosti?ni pregled, update softwarea za radio.

Va?e izku?nje?

Vsekakor bi bilo ceneje v primeru clanstva Mazdaklub.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F 1.5 letev volana
Napisano

Pomojem prej kak?en le?aj na amortizerju ali pa zglob kot pa hin sama letev volana! Glede omenjene trditve pa nebi vedev ali je res na letvi spodaj kak?en vijak katerega lahko privije?...

Pred nekaj dnevi sem Pelka vpra?al kako so kaj Mazdurine trpe?ne pri volanskih letvah in je reku, da to pa ni Alfa Romeo ali Fiat in da zadeva nikoli ni problemati?na. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.