Mene pa zanima, ?e se da zajle od menjalnika malo podmazatu, da se bo malo la?je prestavljalo ter koliko pride. Olje v menjalniku je bilo menjano lansko leto.
Mazda 6 1.8 (2003)
Se opravi?ujem, tegale sem pa o?itno popolnoma spregledal in zdajle po?ljem na?emu mojstru!
Imam eno vpra?anje glede vijakov glave motorja. Ali je potrebno stare vijake nadomestiti z novimi,ko se glava motorja sname z bloka,ali so stari ?e vedno uporabni?
Mogo?e kdo ve,?e pa ne,pa prosim da vpra?anje posreduje? Pelkotu
sedaj sem bil nekaj ?asa in sem se kon?no odlo?il da bom DPF odstranil, ali mi lahko pove ?e koga poznajo da to dela na Gorenjskem koncu? in da dobro dela...
Viper, jaz predlagam da najprej mal oja?a? "predel pod motornim pokrovom", ker od teh 110KS ne bo kaj prida (domnevam, glede na nekdanje lastni?tvo NA 1.6 115KS).
Mazda3 G100, letnik 2014, drugi servis, 222 ?, Avtoplus Koper. Cena se mi zdi visoka za menjavo olja in filtra, diagnosti?ni pregled, update softwarea za radio.
Va?e izku?nje?
Vsekakor bi bilo ceneje v primeru clanstva Mazdaklub.si
?e se bo? odlo?il za sanacijo pri njem pa se ti spla?a postat ?e ?lan Mazdakluba, ker imamo pri njem 15% popusta in ?koda pla?evat ve?, ?e ni potrebno. Vse ugodnosti so tule;
Pomojem prej kak?en le?aj na amortizerju ali pa zglob kot pa hin sama letev volana! Glede omenjene trditve pa nebi vedev ali je res na letvi spodaj kak?en vijak katerega lahko privije?...
Pred nekaj dnevi sem Pelka vpra?al kako so kaj Mazdurine trpe?ne pri volanskih letvah in je reku, da to pa ni Alfa Romeo ali Fiat in da zadeva nikoli ni problemati?na.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V koliko kilometrih ti je popila 3l?
(Nekdo v letu prevozi 5000, drug pa 50000km, zato sprasujem).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani