Skoči na vsebino
?uden zvok
Napisano

Ej kako pa je na mazdi....kaj je delo tudi usteto v garancijo...???

LP daVid

?e je garancijsko popravilo je v?teto tudi delo!
Ja mislim da bo to pod garancijo.....sam pa nimam pojma kaj je......sam klinka kadar dam u rikverc......Klink klinm klin.....jebemti klink....zdej ki sem pozoren na to mi gre na ?ivce...!!!! :angry:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mehankar mi pokvaril mazdo
Napisano

sam to stane ker je uradni, bo pri?lo ve? ko je avto vreden :rolleyes:

Pa ga pelje usaj da pregledajo kaj je narobe...mislim da se tudi to da......al pa ne no...nimam pojma!!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

PA mogo?e kdo ve kako je s servisom v Kopru??  Mazda ne vem kaj.....

LP daVid

imas ga v kopru na avtoplusu...ampak ti ne priporocam...jaz sem ostal razocaran in glede odnosa (menefregisti?en) in glede tistega kar so mi delali (sem imel eno tezavo z mazdico) pa mi niso nic pametnega znali mojstri svetovat...edino drage resitve, kar se je pol izkazalo za neutemeljeno....

Raje pojdi v gamo ali pa v velenje...

Evo hvala za info....torej GAMA...ti si moj next servis.....:)))

Ej kako pa je na mazdi....kaj je delo tudi usteto v garancijo...???

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

Lahko pa v Maribor k ?erbineku pripelje?, pa ti bo ?e kaj druga ru?ilo - hahaha :whatever:

Ja te pa pridem gor ?uj....... :D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Optika
Napisano

Avtoput bratstvo jedinstvo....zdaj je sicer bolj bratstvo ubistvo :ph34r:

Sej danes zvecer se odpravljam spet tja...jihaa...bom sporocal kje so nove jame (se dober da ma M6 dobro lego na cesti da ko delas manever izogibanja jam pri 160km/h protestirajo samo gume)

Labi DIVJAK.press

Sicer pa sretan put i mirno more ?e z moje strani...... :D

LP daVid

P.S. Kdaj se pa vra?a???

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Optika
Napisano

Ja zanimivo....jest pa morem danes ?e enkrat peljat centrirat.....malo mi trese volan pri 100-  130 km/h.....to je verjetno sam centriranje a??  Al tudi optika??

LP daVid

Jap sam centrirat bo treba. Aja, a si delal optiko ko si dal vecje feltne? CE ne potem pa ti res priporocam
Ne ni mi ?e uspelo....ta teden ga peljem....... :blink:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok
Napisano

U?erej sem peljav na avto cosmos.....in kaj se je zgodilo...reku so mi da nimajo ?asa ker je gu?va, in, da bi avto mogu do naslednjega dneva gor pusti....HALOO??? Pa 2 dni prej sem se dogovoril....... :angry:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6-klima
Napisano

Mam filing da se vsak prahec z velikim veseljem vsede prav na moj avto... :angry:

Evo to je pa razlog zakaj imamo pri bajti 4 silver avte....... :D

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Optika
Napisano

A ves zakaj vlecejo 6-ke v desno ? ker majo ful precizen volanski mehanizem, in je obcutljiv na ceste. In ker so vse ceste narejene tko da padajo iz leve proti desne (se pravi ce bi naredu presek bi bil trikotnik), zaradi drainage (kako se to rece v slo?) pol se pozna da gre avot desno. Edino, pazi to, avtocesta v srbiji je narobe narejena in edino tam v celi evropi mi vlece avto levo ??? srpska posla ni kaj :D

Ja zanimivo....jest pa morem danes ?e enkrat peljat centrirat.....malo mi trese volan pri 100- 130 km/h.....to je verjetno sam centriranje a?? Al tudi optika??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6-klima
Napisano

dobro je tako , pi?e tudi v navodilih za uporabo ;)

aja... tak dela tudi pri Mazdi 3 :) pa verjetno ?e pri ostalih mazdah z avt. klimo

Res je,....moja mazda dela to?no to porkerijo......meni je kul!! :D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Optika
Napisano

Ok deal :D

ce si ze tam poslji se eno naj mi pregleda optiko...neki me vlece an levo :D

Poglej si tlak v gumah....mene je tudi vleklo v desno!!! Pa je bla ena guma za 0.1 bara polj prazna......enkrat pa je tudi cesta visela....tako da verjetno ni optika kriva! Sicer pa moje delajo optiko na bolj kompleksnih delih...... :D

LP daVid

heh i wasn't talking about my car...(danes neki ti pocasi padejo zetoni :D)
ups.....ok nujno rabim ?e eno dozo kofeina........KON?NO MI JE ?ETON POVLEKLO.....hihihihihi :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6-klima
Napisano

Jah no, z te?kim srcem - res je no! :angry:

........Silver je bum tega poletja.....Tomi spet sva absolutna zmagovalca....in Labija po?ljemo po ?ibice..... :lol::lol::lol::lol:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Optika
Napisano

Ok deal :D

ce si ze tam poslji se eno naj mi pregleda optiko...neki me vlece an levo :D

Poglej si tlak v gumah....mene je tudi vleklo v desno!!! Pa je bla ena guma za 0.1 bara polj prazna......enkrat pa je tudi cesta visela....tako da verjetno ni optika kriva! Sicer pa moje delajo optiko na bolj kompleksnih delih...... :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Optika
Napisano

Lazy ass, sej sem napisal par postov visje :)

optika 7000, centriranje 4 koles 4000 sit , vseskupi = 11000

Joooooooj Labi nisem vidu.....who can blame me??? :D

Se opravi?ujem da ti prste utrujam........ti po?ljem eno pupo da ti jih zmasira....free of charge!!! :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6-klima
Napisano

Zdi se mi, da klima malo ?udno dela.... Namre? ko vklopim avtomatiko klime, le-ta samodejno preklopi na notranje kro?enje zraka. Sem mislil da to ostane kakih par minut (ajd, tam do 10), vendar se sploh ne izklopi. Par dni nazaj sem testiral in je ostalo vklopljeno notranje kro?enje celih 40min kolikor sem potreboval za pot. Seveda po tem ?asu ?e ?uti? da zrak v kabini ni OK... ?e avtomatiko izklopim in spet vklopim (recimo po 15min vo?nje) se pa vklopi brez zapore kro?enja zraka. Pravtako se mi zdi da malo pe?a hlajenje, ?e je zunaj 30C, moram met nastavljeno na 21-22C da ob?utno hladi. Ker sem dokaj fri?ni lastnik me samo zanima ali je pri drugih tudi tako, ali pa res nekaj ne dela OK?

Notranje kro?enje uklopi prav zaradi te razlike v temperaturi zunaj in v avtu....to je normalno, notranje kro?enje se pa uklopi da se avto prej ohladi....! Sicer pa lahko po 10 do 15 minutah tudi sam sklopi? to, avtomatska klima pa ?iba useeno!

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Optika
Napisano

Jaz sem prej?ji teden delal optiko pri Zaverskem na Titovi v MB (zraven ma Premija prodajo rabljenih). Cena je 4.800SIT. Delat sem ?el, ker sem zamenjal gume in plati??a, stare pa se bile ful pobrane po zunanjih robovih. Je pa mojster rekel, da ni imel kaj dosti za nastavljat, da pa je mo?no da je mel prej?nji lastnik avta precej te?ko nogo in jih je zato pobralo :ne vem: Jaz teh nastavitev sicer sploh ne razumem, bi prosil ?e kdo lahko malo pokomentira (gl. pripet fajl).

Sam 4800 za optiko in nastavitev???? :o Sem mislu da je dra?je......

Sicer pa ti v drugi koloni pi?e kolk si mel dejansko, in ?e ti presega odstopanje od tiste predvidene na desni strani...na sredini ti pa pi?e u kako s stanje so ti spravli.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijak ali kaj je ?e to...
Napisano

Verjamem da bo? ga ?akal pri nas zelo dolgo, pokli?i v Avstrijo Mazda Marko zjutraj in ga bo? naslednji dan ?e imel pri njih da ga bo? dvignil...! ?e kaj potrebuje? in to hitro je samo treba klicat Mazda Marko pa je roba takoj pri njih ?e ni komplikacij ?e seveda v glavnem skladi??u sploh nimajo rezervnega dela ki bi ga potreboval!!

Lepo bi blo ?e bi ?e kak?no telefonsko al pa naslov pripopal zdraven....mislim da bi blo uporabno.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Risi in poliranje
Napisano

Heh, ok zmenjeno, samo da bo? ti tudi kaj prispeval z svojimi koktaili ker vsak ne pije piva...! :D:D;)

Glej zmenjeno.....sem se pripravljen "?rtvovat".... :D:D:D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Risi in poliranje
Napisano

Itak da bo.....in pol bo za sre?o use mazda?e na tem forumu na pivo povabu.....!!! 323 zmenjeno??? :D:D

LP daVid

P.S. drga? pa sre?no na izpitu..... ;)

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.