Skoči na vsebino
M6 topla ne v?ge.
Napisano

To kar je boss rekel, jaz bi pa se pomislil na to da je mogoce mikrojermen treba zamenjat lahko da je raztegnjen in ko je topleje v prostoru ob motorju drsi.

A so ob vzigih se kaki zvoki? Ker ce vzge zjutraj bi nekako aku moral biti nafilan....mikrojermen pa skrbi tudi za filanje - alternator...kdaj si ga menjal?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis - li?arsko popravilo
Napisano

Jaz vozim k An?etu in vem, da vztraja da se dobi nov del ?e je treba (jaz in Labi sva dobila nova vrata za rajso vzdol?), ?e pa ne gre se pa popravlja v drugem planu.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Anze pa mail....:) on je v delavnici, njega se klice....

Rec da te jure pa labi posiljata

?+386 31 367 275?

Jaz peljem micro 15 ali 16.2 tja ce bos rabil se kak prevoz (ne vem iz kje si sicer)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda M6 - pok v podvozju vozila
Napisano

kolega je pojamral da je na 6ki letnik 2017 ?e ve?krat na policajih zasli?al tok tok.....spredaj desno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Metlice brisalcev
Napisano

ma nisem kompliciral....thx

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Metlice brisalcev
Napisano

kurc, ne dobi? nikjer, pa sem dal po 14 dneh spet 30? za nov par. Zanimivo, Boschevi se prilegajo, championovi padajo ven, za isti avto....

razlika pa je da imajo boschovi ?e dodaten zati? na koncu vodila ki neomogo?a premik adapterja nazaj (?e ho?e? sneti, ga mora? stisniti), poleg tistega standardenga na vrhu ki sko?i v luknjo....

No ?e ne drugega se mi zdi da bom lahko v aslednji rundi skombiniral nov komplet, ali champion gumice na boscha ali pa boscheve adapterje na championa  :rolleyes:

cel ?ur, ampak rabi? tak trenutek, da se zave? da je supa dupa avto z supa dupa tehnologijo ni?vreden, ?e mu gredo brisalci (isto velja za gume in bremze)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Metlice brisalcev
Napisano

Skoda a hvala vseeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Metlice brisalcev
Napisano

Ja do taposa bo treba....a kante nimas pred bajto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Metlice brisalcev
Napisano

A kdo ve, ali se da kje dobiti samo zati?e za brisalce?

Kupil nove champion pa ne pa?e noben od adapterjev 100% na ?abo, sem enega skorajda izgubil na AC. To pa je problem tega avta s panoramsko prvo ?ajbo....brisalci so 95cm (!!!), ne da jih te?ko dobi? ampak s sredinskim vpetjem se metlica brisalca ki nima kovinskega ohi?ja zvija po svoji osi ?e pri ve?jem trenju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor svetlobe
Napisano

Pred nekaj dnevi sem opazil da mi ne gorijo dnevne lu?i (led) mazda cx5 2013 , in ugotovil da ga biksa senzor na vetrob.steklu... verjetno bo treba pomo? poiskati na servisu. L.p.

Si se v garanciji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6, voda v prtlja?nem prostoru
Napisano

Samo res, ga je treba kar obdr?ati in piliti, dokler ne razpade. Kar je ?e najbolj sme?no pri vsem je to, da zadnje cajte gre kot nora in pije izredno malo.

Zadnji tank 6.5 l/100 ve?inoma po mestu.

In ko re?em mesto je to res cijazenje od kro?i??a do kro?i??a, pa po hribu gor pa dol.

rja odpada pa je la?ja  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napajanje v kabino - Mazda 6 GG
Napisano

Hitro vpra?anje:

Kje najla?je izpod havbe pridem v kabino. Rabim not pripeljat napajanje direkt iz akumulatorja, tanka parica je, tako da ne potrebujem za palec debele luknje.

pod volanom (za akujem spredaj) ima? veliko gumo skozi katero gre ?op kablov, tam lahko z neko ?ibko na strani gume naredi? svoj vhod, poglej nad pedale.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2008 Android radio izku?nje
Napisano

Ja hitrost a ne....ter multitenant povezava (vec uporabniska). Za osnovno obd komunikacijo je bt dovolj ce pa gres napredneje z logiranjem podatkov, trackdata itd se pa pozna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.