punca,vem da si razka?ena od samega nategovanja-kdo pa nebi bil po tolik?nem ?asu!
Ti pa lahko iz moje strani re?em samo da je Yavarye vreden zaupanja (razen pri ?enskah nebi bil ziher ) Kar se pa ti?e mehanike,elektronike,znanja,prakse,svetovanja pa kapo dol.Ne ve vsega ,ve pa ogromno
je pa taka njegova dobra volja...................vzemi ali pusti !
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Problem je v tem, da je ?e zmeri ne morem v gara?o zapeljevat, potem bi hitro porajtal ?e kje spu??a, tako pa na makadamu je pa to tema ugotavljat! :ne vem:
jaki problem en karton daj spodaj
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Dobim prednje po 72 eur komad, zadnje pa po 40 eur komad, pomoje bom sam zadnje vzel.
sam sem 1x govoril z nekom ki mi je reku da ni nekega bistvenega pomena ?e ima? plinske,da za na?e potrebe oljni prekleto dobro opravljajo svojo funkcijo,pa ?e ve?je napake dopu??ajo v smislu okvare! ?e plinski ni 100% ne bo delal.
Ni neke ra?unice pomoje.
Avto lepo peljem....in kak?ne so ceste ve?, npr. desni pas Celov?ke, potem tukaj pri meni Clevelandska (pa? udrt asfalt, mal robovi kanalov ven gledajo ipd.), no in z avtom zapeljem ?ez, in mi zadnji del avta potisne v levo - kot da mal po?epne in v zamik v levo, in tako nazaj v normalno stanje), tak debilen in beden ob?utek, zdej si pa predstavlji 5 kanalov zaporedoma oz. kolesnice. Zato mogo?e pravim da bi bilo kej s fedri narobe, ?eprav bi se potem verjetno prej na amortizerjih to poznalo. Se v nedeljo popoldne lahko zapeljeva kej (grem jutr v Pore? in ?al ne s svojim avtom) tko da bo? vidu kako zgleda. Upam da ni kej s premo narobe ?eprav avto itak ni bil razbit oz. da bi kam fajn udaril, na robnik ?e grem, grem pa 1 km/h.
se pravi ?e zapelje? ?ez tire potem ga malo zadrifta?
kako pa je s zadnimi premzami? (?e je ?e vse s amortizerji ipd.ok?
Evole avto dost bol?...ampak ?e vedno ga jebejo kanali...znoru bom. V ovinkih je ok, na mostovih je ok...samo luknasta cesta ga zjebe. Noben nima pojma kaj bi lahko blo...je lahko krivo kaj v zvezi s fedri??da bi avto zamaknilo. Se bojim da ?e ne bom zrihtal, da spet ne bodo ?le tele gumice in roke ipd.
pa kaj pravzaprav se dogaja
Bom pa ?e jaz pristavil lon?ek... Kljub temu, da pri meni tokrat najbr? ?e ne bo treba zamenjati diskov, bom nadaljeval kar v tej temi. Upam, da ne bo kdo zameril.
Na moji M3 2004 bodo za zamenjati vse 4 zavorne plo??ice. ?elel bi si, da je zadeva vsaj na tem nivoju, kot do sedaj (t.j. original) ali pa seveda bolj?a.
Kaj svetujete? Se spla?a dati malo ve? denarja? Je potem zares tudi kaj ve? muzike?
Kaj je najbolj?a varianta price/performance (kaj nabaviti in kje)?
Trenutno sem dobil eno ponudbo za plo??ice Zimmerman (Germany) - komplet spredaj in zadaj je 92 EUR.
Je to OK ponudba? So te plo??ice sploh zakaj?
pred 2kkm menjal vse plo??ica -vtaknil TSW biv?i lucas in za 1x sem zadovoljen! Diske sem ?e za 1x obdr?al ker so ?e v mejah tolerance! cena 90?
lp
Brez kode pa brez kaska, kombi ni registriran trenutno ker ga morem po?timat najprej
je fu? cilinder kjer vtakne? klju?,ali je zani? vlo?ek kjer so kontakti v samem cilindru? ?e je vlo?ek s kontakti,nabavi novega potem pa bomo ?e nekaj zmutil
najprej preveri vse gumaste cevi za zrak (da ni kje napokano,in vle?e fov? luft) in zamenjaj filter goriva. preveri sve?ke,ter v?igalne kable(morda keri prebija) Kako je z izpu?nim sistemom? toliko za 1x
Verjetno se je poleg mene ?e kdo vpra?al ali je podlo?ke potrebno zamenjati.
Namre? zanima me kaj mi gre lahko narobe, ?e jih ne zamenjam, oz. v ?em je sploh point teh podlo?k?
Saj za enkrat mi avto laufa BP nok nok
LP
Andrej
Kolikor je meni znano slu?ijo za dodatno tesnenje-?e jih je potrebno menjati eni bojo rekli DA drugi pa ti bojo svetovali da podlo?ko samo pregreje? da postane mehka in to je to!!!
ja xcarlink je za mazdo (?e nalepko mazda ma gor), in ja na usbju mam trenutno samo eno mapo CD01. Bom probal ozemljiti, ?ene pa bomo probal zamenjati napravco...
hvala
kaj pa ?e bi ga priklopil v drugo mazdo 3 za probo?
vsako opozorilo naj bi se bele?ilo iz katerega konca motorja naj bi se pojavljala napaka! ?e se to pojavi s5 po 1.,2. resetu je treba pogledat kje ti?i zajec,in hudi?a spravit oz pregnat
Je pa za take stvari res yawarye eden od pravih naslovov tukaj gor
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
punca,vem da si razka?ena od samega nategovanja-kdo pa nebi bil po tolik?nem ?asu!
Ti pa lahko iz moje strani re?em samo da je Yavarye vreden zaupanja (razen pri ?enskah nebi bil ziher ) Kar se pa ti?e mehanike,elektronike,znanja,prakse,svetovanja pa kapo dol.Ne ve vsega ,ve pa ogromno
je pa taka njegova dobra volja...................vzemi ali pusti !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani