Menjal na mazdi 6 pred cca 2 leti. Cena senzorja je bila Nem?kega 75 eur , ?e? da je originalen.
Cena zamenjave pa 50 eur. To je bilo 50 eur. vr?enih skozi okno, ko vidi? kako enostavno ga je zamenjati.
Uro?
Meni je delo ra?unal 15 ?...to zajema prvi obisk - priklop na ra?unalnik in ugotovitev napake...drugi obisk - avto na dvigalo, kolo in plastika pod blatnikom dol in pregled mo?ne mehanske po?kodbe od kolesa do "?katlice" pri motorju, priklopa na ra?unalnik in ugotovitve, da je res senzor fu?...nabava senzorja...tretji obisk - avto na dvigalo, kolo dol, izvrtanje senzorja ven...menjava...priklop na ra?unalnik...
V glavnem, tudi 50? je bilo delo vredno...na mazdi je bila nazadnje, ko sem pred 2 leti bil tam, ura 55?...bi me ta senzor minimalno 250? pri?el...
Marsikaj je nekomu ma?ji ka?elj kaj naredit, ?e ima prostor, orodje in je tega "foha"...?e se pa kaj zalomi...
Evo ga...senzor zamenjan...lu?ke ugasnile...ni glih tak, kot na sliki zgoraj...avto spet BP... Stro?ek minimalen...senzor 84?...z delom je bilo pa 100?...tako da sem zadovoljen z rezultatom...
Besede kolega so bile..."tole se bo utrgal..." ko je hotu od?raufat senzor dol... Pol je pa ?e reku, da se cel ?e ni ven dubu...senzor.. Mislim, da kolega ve, kaj dela...mu zaupam...
Sva imela s kolegom avto na dvigalki, kolo dol, preverila ?ico in spoje - konektorje od senzorja do ?katle zraven motorja, naredila test z ra?unalnikom...pa pri?la do ugotovitve, da je senzor fu?... Danes kolega zvedel, da je na mazdi original 81?...sam nisem ni? preverjal... Konec tedna bo avto saniran... Ne vem pa, zakaj je odpovedal senzor...to se mi ?e na nobenem avtu ni naredilo...
Za le?aje tule pokli?i...http://www.mana-omerzu.si/...so verjetno najcenej?i...pa po?ljejo po po?ti. Sam sem ga tu vzel...samo dimenzijo pa treba vedet...
filter olja, olje, menjava antifriza, filter zraka, filter klime, menjava termstata z original mazdinim, ne kopijo...pa mislim, da je 250? bilo, s tem, da je termostat bil 100?...
Na relaciji ja, v mestu pa ne...potem je pa kompromis, kar rabi?. Verjamem, da se avto do avta razlikuje, tudi ?e ima iste lipicance...vse je odvisno od na?ina vo?nje...lahko je zamorjen....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni je delo ra?unal 15 ?...to zajema prvi obisk - priklop na ra?unalnik in ugotovitev napake...drugi obisk - avto na dvigalo, kolo in plastika pod blatnikom dol in pregled mo?ne mehanske po?kodbe od kolesa do "?katlice" pri motorju, priklopa na ra?unalnik in ugotovitve, da je res senzor fu?...nabava senzorja...tretji obisk - avto na dvigalo, kolo dol, izvrtanje senzorja ven...menjava...priklop na ra?unalnik...
V glavnem, tudi 50? je bilo delo vredno...na mazdi je bila nazadnje, ko sem pred 2 leti bil tam, ura 55?...bi me ta senzor minimalno 250? pri?el...
Marsikaj je nekomu ma?ji ka?elj kaj naredit, ?e ima prostor, orodje in je tega "foha"...?e se pa kaj zalomi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani