Skoči na vsebino
M6 Diesel 143 Izguba mo?i
Napisano

Pozdravljeni,

v?eraj sem se vozil po primorski avtocesti proti obali, hitrost 120km/h s tempomatom, in pri Uncu meni ni? tebi ni?, nobena lu?ka se ni pri?gala, avto vr?e v zasilni tek, sklepam da je to, ker avto ni vlekel in je ?el do 2000 obratov niti to ne. Vozim postajali??a Ravberkomanda,ugansnem in pri?gem, avto dela normalno. Sj sem ?e bral, de vam ve?krat to godi, samo zanimivo da se mi ni nobena lu?ka pri?glala. Je pa to, sem imel nafte noter za cca 100 km in sem natankal na petrolu, unem tamajhnem za Be?igadom noter 10? tolko da pridem domov, ker ponavadi doma tankam polnega in to na omvju. Kaj bi lahko bilo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - pomo? pri sklopki
Napisano

?e prav vem, vztrajnik najbol trpi, pri naglem dodajanju plina in pri nizkih obratih, tja do 2000, ?e najbolj pa v leru? A se motim?

ne ne, ko pospe?ujem ne ropota ni?, v momentu ko pritisnem skopko, ko odvoji, se zasli?i ta zvok..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VEBASTO
Napisano

Kolk km prevozi?, da se avto ogreje na delovno temperaturo, ?e je zunaj temop. pod ni?lo?

hm, recimo da enih 5 do 7 km, da je kazalec na sredini, to pomeni da deluje verjetno, ker je kar hitro? zanimivo je to, da za?ne kasnjeje pihat vro? zrak, tud ?e je kazalec na sredini. Ve?krat, ko naredim le nekaj km in ko vgasnem ne deluje, kar so nekateri dejali da je sli?at ?e potem ko ga vgasne??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

VEBASTO
Napisano

?ivjo.

imam vgrajen webasto, ampak mislim da mi ne dela v teh mrzlih dneh. Sem lastnik avta 3 mesece, pa se spomnim da se mi je samo enkrat pri?gal pri 2 stopinjah, ?eprav so zdaj jutra veliko hladnej?a, pa mi ne. Verjetno je kaj narobe z samim Webastom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba goriva mazda6 disel (120)
Napisano

?ivjo,

nekaj krat sem obiskal stran poraba.com in se ?udil porabi omenjenega modela, namre? jaz imam enakega, pa mi na ra?unalniku pi?e 7.3, nekaj krat sem tudi ra?unal in je bila kar natan?na. Opravljam samo relacijsko vo?njo gorica-ljubljana( tempomat na 130), zato se mi zdi poraba previsoka.. na porabi pi?ejo o povpre?ni porabi 6,3-6,8...

v ?em bi lahko bil problem?

mazda 6, 2007, 120 DPF

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cukanje mazda6 cd 140 lenik 2008
Napisano

js nimam teh tezv s cukanjem..ko pospesim,pospesim odlocno to se pravi gas do konca in gremo..ne vozim se kot dedek..ce sem na avtocesti ko se mi ne da glih vozit dam na tempomat pri 130km/h..to je to..z dizlom se pospesuje od 2000 rpm do 4000 rpm...to je moje osebno mnenje..

hm... ?e vozi? po mestu v koloni, nima? kaj dosti odlo?no pospe?evat, ali se strinja?? Pa? dr?i? enakomerno gas, cca.1800 obratov, ho?e? rahlo pospe?it ker si itak v koloni, rahlo doda? plin in cukne, potem povle?e.. to pa ne zmeraj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.