Skoči na vsebino
Zrtev koronavirusa - Akumulator
Napisano

Odklopis aku in ga doma nafilas tako, kot se zagre potem  bos pa hitro videl ali je hin in bo potreben nakup novega. S tisto furo ga bos bolj malo nafilal. Razn ce je fura res dolga. Je pa to seveda pogoj, da imas polnilec :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski in ploščice
Napisano
pred 2 urama je Aless napisal:

EBC dobiš tudi za M6 GJ sprednje zadnje, tudi bolj športni program rezane diske in yellow stuff ploščice. EBC je Topšit roba. 

Samo v primeru da vzames ebc yellow stuff je potem vrjetno fajn da vzames se diske EBC. Jest sem malo gledal za to firmo, ampak sem se potem odlocil za ATE. EBC je bila vseeno malo predraga. Je pa vrjetno ebc next level napram ate recimo. Ali pac?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NeXen
Napisano

Jest sem imel nfera na prvi generaciji in je bila top shit guma. Posledicno je sla v smeti zaradi starosti (vec kot 6 let). Jest mislim da je to "best value for money" :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kamera
Napisano

Pol je dobr da ima OEM radio vhod za aftermarket kamero :). A to k si napisal, da potrebuje 6v napajanje iz enote mislis na tiste dva + kabelcka, katera imas na aftermarket kamerci in jih priklopis, da enota ve kdaj vklopiti kamero in kdaj ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 rjavenje
Napisano (urejeno)

Ne, ni cudno. Sploh pa ne pri mazdi. Moja ima cliota 04 k ni vreden 300e pa nima pikice rje. Huh glede na to, da je avto res iz garancije je veliko vprasanje ce bojo to porihtal na lastne stroske. Ce je bil avto ves cas redno servisiran pri njih, potem mogoce se imas kaj sans :)

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 rjavenje
Napisano (urejeno)

Mislil je na prerjavenje in ne na rjavenje. Skratka more ti pregniti, da ti popravijo. Zej ce bojo iskali dlako v jajcu se lahko na to sklicujejo, drugace se pa definitivno strinjam, da bi to morali sanirati na njihove stroske. Je pa res, da je to cx3 in je dosti slabse narejena od recimo trojke ali sestke.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2016 AWD čuden zvok od zadaj
Napisano (urejeno)

Ponavadi je ravno kontra. Ce ti bolj ropota pri voznji v levi ovinek, potem je vecja vrjetnost da je desni lezaj. Ko se peljes v levi ovinek je vecja obremenitev na desni strani, kot pa na levi. Zvok se pa nenormalno prenasa. Jest sem imel hin sprednji desni lezaj pa, ko sem odprl voznikovo okno bi stavil, da zvok prikaja iz levega kolesa :). Drgac pa avto na dvigalko pa preverit ali ima kolo kaj lufta.img_17_v.jpg.b381d21404a5a6a66f79106c93b7f80a.jpg

unnamed.jpg.e1c8eb53cb3f603dabecf9b257c00fb2.jpg

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Boss to je samo pri direktnem vbrizgu pa se tam ni nikoli 20% in se tudi na sipki ne opazi. Pri normalnih atmosfercih pa tega sploh ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava ohi?ja klju?a - CX-3
Napisano

Haha ales, kot da bi mi vesolje hotelo nekaj sporociti. Ko sem razdiral kljuc se je tisti mali zobcek odlomil in sedaj komaj skupaj drzi :D. Je ze narocen. A imas slucajno kje navodila pri sebi za programiranje. Za centralno se spomim, da je potrebno neki 3x vrata odpred in zapret. za kljuc pa 3x na acc pozicijo in potem nov (fake) kljuc. Vsaj nekaj v tem smislu je bilo pri prvi generaciji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava ohi?ja klju?a - CX-3
Napisano

Aless a mi posljes link od prodajalca. Jest sem se isto zanimal za drugo generacijo, ampak imajo vse kitajske replike drugacen dizajn in notri ne pase original vezje (cip). Opcija bi bila da naredim kar si ti in nabavim komplet z elektroniko in imobilizerjem in ga potem sam skodiram. Ce se ne motim lahko sam skodiram nov (tretji) kljuc, ce imam dva originalna kljuca? Na uradnemu servisu nemorem kupiti samo ohisja ampak cel zgornji del kljuca k pa pride... Prevec :D

Naredil bi pa novega ker sem ta kljuc ze dobil v bogem stanju in je povsod luft.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.