Skoči na vsebino

To bi bilo seveda super! Preverjeno?

Edit: Deluje, hvala Dejan!

nq-Lenovo.jpg

Malenkost ;)

Parkingi so brez odbitne razen neki osnovni pri zavmb kjer bedno doplacas 75

Ja pac, ponavad ti agenti nabijejo, da mas full popusta, ampak tuki je pol caka ravn v odbitnih fransizah, zato pa je lohk full popusta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ce mas parking je zastonj

Ce ni kake odbitne fransize :)

Drugace pa samo z vedrom vroce vode polijes pa se bo vrnu v prvotno obliko ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alarm v avtu
Napisano

Resno razmi?ljam o nabavi alarma, sploh zarad takih pacientov, ki jih omenja Alex. Glede kraje je pa res, da ?e ti ho?e kdo pajsnit avto, bo to ?e nekako naredil...

Edino cenovno si niti najmanj ne predstavljam kolk pride? 500 ?? :D

ah ni tolk drago, tole nabavi? pa se sam po?pila?, vgradil sm ?e v vsaj 3 avte :)

http://giordon.si/alarmi.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave na elektriki 2.5 V6
Napisano

Avto je kompletno nanovo sestavljen z in?talacijo vred, vsi kabli nanovo izolirani, zamenjani vsi konektorji.

Vse ?tima, saj avto druga?e nebi lavfal niti ob dr?anju klju?a na "start", problem je ko klju? spustim. Bomo poskusl ?e z drugo klju?avnico, mogo?e je feler tam :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Senzor odmi?ne gredi naj bi dajal signal tudi obratomeru. Imas 3 pincke, dva sta napajanje, tretji pa signal. To bi se mogo?e dalo ze z navadnim voltmetrom pomerit, ce dobi napajanje in ?e da signal ven med verglanjem.

so trije pin?ki, ampak samo dva sta aktiva, eden pa je slep.

Druga?e pa elektrika pride gor, to smo ?e zmerli.

Je pa ?udno, ker niti za temperaturo vode ?tevec ne ka?e prav, pa za hitrost avtomatsko sko?i na 20km/h...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Te?ava je v tem, da avto v?ge in lavfa dokler dr?im klju? v poziciji verglanja, ko spustim klju? motor ugasne + to mi ne ka?e obratov na ?tevcu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali pa zignoriras potrebo po servisu in privarcujes se to cetrtinko, kar se na daljsi rok verjetno ne obnese.

Ne vrjetno, ta varianta se pa 100% ne obnese :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gres k Pelku in strosek ne doseze niti polovice gornjega zneska :)

al pa dela? "pod kozolcem", pa dose?e? ?etrt tega zneska  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323c 1.5 sklopka
Napisano

Potisnega le?aja sicer ni za sli?at da bi kaj ru?il,ampak kot pravi? ?e je le?aj potem bo treba menjati komplet sklopko.

itak, ?e 1x razdira? menja? komplet!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cviljenje
Napisano

Zivjo

Eno vprasanje ne dolgo nazaj sem menjal plo??ice saj so bile res potrebne menjave. Pogledal sem se malo klesce ki se mi pa zdijo da bi bi jih bili treba obnoviti.

Zanima me nekaj. namrec ze 1-2meseca se pri zaviranju slisi zloo glasno cviljenje. Ali bi bile klesce lahko da na momente skos drzi ali kaj bi lahko cvililo glede na to da so ploscice nove.

En zoom zoom pozdrav

Poslano z mojega GT-N7100 z uporabo Tapatalk

Ko si menjaval ploscice je sel cilinder lepo nazaj? Si kaj podmazal vodila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos 6
Napisano

Jaz sem jih na zavarovalnici vpra?al kam naj grem, pa niso imeli jajc mi dolo?at h komu. Kljub temu da triglav nima z mo?nikom pogodbe, so pla?ali 400e za ogledalo in ?trihanje.

Sej pravim, cist odvisno kako zavarovanje mas sklenjeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos 6
Napisano

Na mazda servisu pridobi ponudbo za lu?, ?e ti ne bojo hoteli izpla?at, ?e? da je predrago, jo zamenjaj ravno pri njih. Meni triglav ni kompliciral za zamenjavo stranskega ogledala-400e.

Naj te ne skrbi za njihovo rit, zm itak nateguje vse po vrsti.

Na mazda servisu pridobi ponudbo za lu?, ?e ti ne bojo hoteli izpla?at, ?e? da je predrago, jo zamenjaj ravno pri njih. Meni triglav ni kompliciral za zamenjavo stranskega ogledala-400e, pa je avto takrat star 16 let ;-)

Naj te ne skrbi za njihovo rit, zm itak nateguje vse po vrsti.

?ist odvisno kak ma zavarovano.... Father je lih pred kratkim na Galaxyu ?el pod parking, se je ?evsezmenu pri enem li?arju, a na konc mu je zavarovalnca dolo?la kam ga bo dal popravljat (ni bral drobnega tiska pri zavarovanju)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos 6
Napisano

Avto ima res zavarovana svetlobna telesa. Zanima me ali od ZM lahko dobi? tudi cash. Pa kaj ?e pomeni, ekonomska totalka za registracijo vozila oziroma nadaljnih zavarovanj.

hvala

Tibi

Mislim, da lahko vzame? tudi denar, vpra?anje pa je kolko ti bojo ponudli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hmmmm nevem ?e je lih use isto facelift in prefacelift kaj pa kolektorji sesalni izpu?ni?

ja to?no, izpu?ni kolektor je pa res malo druga?en, tak da Peter tistega vzemi skupaj z motorjem! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.