Ocistil bi injektorje zamenjal podlo?ke in nastavil ventile ter na koncu nastavil ?obe ter potem kontroliral vrednost sob pri hladnem in toplem motorju
Cena tega bi bila 80 eur
Malo verjetno da grejo sobe na mazdi 6 ali 5 2,0 dizel od letnika 2006 dalje.
LP
Simon Pelko
041 667 335
Pozdravljeni,
1 PRIMER
Verjetno je problem na vztrajniku Ponavadi ce je rozljalo ali ce je sklopka ostajala notri je bil problem vztrajnik vendar je potrebno menjati tudi sklopko
ZMAJ, a je mo?no da bi Simona vprasal tudi kaj je za naredit v zgoraj opisanem primeru z injektorji? Zanima me predvsem ce ima kak?no idejo oz. na kak?en na?in bi se lotil diagnoze in okvirne stroske povezane s tem? Hvala.
Kako bi lahko preveril lambdo,da bi vedel sploh katera ne dela pravilno? Nebi zdaj ?el v nakup 2 lambd brezveze.
Predlagam obisk Avto Pelko d.o.o. in potem tam testirajte po mili volji, brez dodatnih stro?kov, ker nima smisla nekaj "na pamet" kupovat in se podajat v nepotrebne stro?ke, zlasti ne povezane s toliko starim avtom.
Ja tudi mene ne vlece pretirano na servis najbrz bom kar tvoj predlog uposteval ter videl v katero smer bo slo po parih mesecih, ce ne prej aprila na rednem servisu.
Ce ti ga bo pila recimo 2dcl na 1000km, pac pridno dolivas in strosek zanemarljiv napram generalki:)
Robz, na tvojem mestu se niti ne bi podal v to sanacijo motorja. Pogosteje spremljaj nivo motornega olja in mogoce s pomocjo kakega dodatka olju uspes minimizirati njegovo potrosnjo. Npr. Metabond kolege Siriusa s foruma.
Iz sluzbe do doma dnes je slo (max 3000 obratov) preveril sem se nivo olja, pa je malo visji kot vceraj direkt po dolivanju, sklepam da se je moral pocasi "vsesti"?
Olje se razsiri ko je segreto napram mrzlemu in verjetno je zato razlike deci ali dva?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Preveri homokineticne zglobe in ce imas mast v mansetah, da niso pocene.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani