Petrol odpade, tankam samo ?e na OMW v ?kofji loki, ker vem da bencin 98 dobijo iz avstrije(poznam lastnika ?rpalke). AGIP je tudi ok, SHELL pa tudi. Tankam pa samo 98 oktanski bencin in ni? drugega, tako da za 95 oktanskega ne morem ni? povedat, razen da ga to?im v motor in kosilnico.
Glej kakor jest vem ima petrol in OMV iste cisterne...torej naj bi imela isti benzin.... To da ga vozijo z avstrije pa lahko potrdim...
Joj... Sploh nisem pogledal kateremu uporabniku postam.....evo se bom takoj s fla?ko Havane po glavi udaru-.......
Sicer pa more? tudi to vedet da ve?ino folka sploh ne ve za razlike med AGIPom, MOLom, PETROLom....etc....verjetno grejo na petrol al pa omv ker je pa? ve?ji, ve?ja trgovina, posledi?no zaradi tega ve?ja ponudba.....torej to je najbr? razlog.....
LP daVid
P.S. Pa ?e enkrat BUM po glavi da ne bom ve? te napake ponovu....torej MalaMazda.....OPROOOSTIIII!!!
...ja ni panike David, bom na sre?anje prinesla rokavice s seboj in bova poravnala
...ja to tudi jaz opa?am, da ljudje velikokrat sploh ne zaupajo drugim ponudnikom, jaz npr. prihajam iz Zasavja in najblji?ji ponudnik omv-agip-mol je Litija oz. Celje.
Zato tudi, ko se z ljudmi pogovarjam pri nas, jih je ve?ina ?e vedno zagovornikov petrola, pa ?eprav so ?e nekajkrat tanke ?istili?
Meni osebno Mol tudi ne di?i preve?, sem imela so?olca iz Murske, pa ni bil ravno navdu?en nad Molom, tako da? :ne vem:
lp B
Ok gospodi?na B.....ti kar prinesi rokavice....!!!
Sicer pa folk navajen na rutino....kar za moje pojme ni kul.....
Glej ta teden sprovam mol pa da vidmo kolk se obrekovanja dr?ijo....
Joj... Sploh nisem pogledal kateremu uporabniku postam.....evo se bom takoj s fla?ko Havane po glavi udaru-.......
Sicer pa more? tudi to vedet da ve?ino folka sploh ne ve za razlike med AGIPom, MOLom, PETROLom....etc....verjetno grejo na petrol al pa omv ker je pa? ve?ji, ve?ja trgovina, posledi?no zaradi tega ve?ja ponudba.....torej to je najbr? razlog.....
LP daVid
P.S. Pa ?e enkrat BUM po glavi da ne bom ve? te napake ponovu....torej MalaMazda.....OPROOOSTIIII!!!
Zelo kvaliteten diesel imajo tudi v molu....za ?rpalko vem da je v logatcu....! Zaenkrat petrol in omv uva?at isti diesel ki ga hranijo v istih #rezervarjih# v kratkem pa naj bi za?eli uva?at naftne derivate iz S Aljaske kjer je pa dosti dober....
Za Benzin pa je trenutno Agip najbolj?i......mola pa ?e nisem sproval....bom ta teden....
Evo pa sem ?e jest do enega problem pri?el-.---in sicer...Avto mi recimo ko vozim naprej in se ustavim, in pol ko dam rikverc in speljem, je nekje odspodaj sli?at en tak metalen klik....ne znam ga to?no opisat, pa? metalen zvok....isto se zgodi ko dam iz rikverca nazaj v prvo in speljem...spet kliink....
Stvar pa klinka sam kadar gre prvi? naprej al pa nazaj....ko to ponovi? ne dela ve?.....
Jaz mam boljsi predlog: bomo mi poliral ti pa mesaj koktejle. Ok?
Ma tudi ok......jest sem ?e vedno za....sam pa spet ne vem kako bi zgledalo poliranje avta s 0.5 plus promila v riti.....Mislim da gibi nebi bli podobni polirni elipsi......
sicer imam enego pro polirno pasto, od li?arja (ne wem trenutno imena) ampak je super.....
Sem pa mislil tud nabavit polir ma?ino (ta poceni 3-4k), samo bi se naj vsaj temenj?i avti polirali pri razli?nih stopnjah z razli?nimi gobicami (glede grobosti), tak da bi naj ta cenej?a bla denar vstran vr?en, one "tabolj?e" pa tud niso poceni.....
Nevem, bom ?e razmislil!
Lahko pa bi se en vikend dobli pa meli polir vikend
hihih.....in ti usi pomagali polirat...... Glej ?e ma? srce gledat kako ti moje "nespretne" roke polirajo TVOJ avto....po lahko ra?una? name....
Ma dejstvo je to da imajo zavarovalnice 100 "hakelcev" glede zavarovanja.....napaka pa je ta da dostikrat se zgodi da vozniki pa? ne vemo useh podrobnosti glede tega...pa? zaupamo agentu in nardimo polico....pa? mislim da ?e on ve kaj je prav......Hm.... Bo treba malo spremenit to!!!!
Glej ?e ga registrira? nase bo? imel usako leto...seveda ?e ne bo? nobene nesre?e povzro?u.... 5% bonifikacije plusa....se pravi dokler bo? pri?el na 50% bo? rabu 10 let.......
Lahko pa seveda uzame? bonifikacijo od fotra.....to pa pomeni da bo njegov avto ?el na 0% tvoj nov avto bo pa useeno pisan na njega......:/ Kar pa ima svoje slabe in dobre stvari......
:D Ja za V& si sam napisal da se je te?ko upret zvoku....jest ti predlagam slede?e.....zama?i si u?esa s teko?im voskom....pol pa u peto pa po omejitvah.....GARANTIRAM EKONOMI?NOST!!!
?ala ?ala.....glej ti sam pazi da jo ne preganja? v obrate....kot so ti odzgoraj napisali.... That's the point of driving a V6!!!
S ?panom pravjo da je ok.....tudi avto KALISTER.....pri Ilirski bistrici....razmeroma poceni pa zelo dobro nardi...sicer pa nardijo kul tudi na AMZS-ju za avtocommercem v ljubljani....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa sre?no vo?njo.....
LP david
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani