Wifi je edino pametna izbira ?e ma? IPhone, drga? je zaenkrat enostavneje z BT.
Pr wifiju je problem da ti ponavadi dela ali vmesnik ali internet na telefonu ali napravi, oboje naenkrat pa ne.
Pr BT pa lahko ima? ve? BT naprav in Wifi vse naenkrat vklopleno.
Drga? po hitrosti sta pa baje oba enako hitra, govorim za OBDLink MX, ostala kitajska krama je itak vpra?ljiva kak dela.
Od kje mi to? Pridi pogledat, ga uporabljam ze leta. In ce ima kolega android radio, se lahko preko wifija poveze na obd direktno in uporablja aplikacije za android kot so cmd, proscan itd
Jaz sem tako meril direktno navor avta (imas v moji temi ko sem primerjal navor s powerboxom) stanje dpf senzorjev itd. Pa tudi internet je delal na android telefonu in android radiju.
Dajt gre naprej.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Res pa je da se nek napredek te tehnologije, ko je govora o porabi bolj pozna pri bencinarju. Nisem uporabljal ampak ce prav razumem nekater uporabnike tukaj je tako
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Oz je imel francoza...temu se vrnejo brisalci vedno 'dol', oz z pritiskom rocke do 1min po ugasnenem motorju (oz gredo z rocko gor v pozicijo za menjavo brisalcev)
?ivjo. Imam naslednjo te?avo. Pojavlja se mi ropot v zadnjem delu avta. Ko se peljem po razrukani cesti. Ropot je podoben kot da bi vozil kaj v prtlja?niku pa bi se stvari premetavale... Aja pa ?e to. Ko se kdo pelje odzadi tega ropota ni. Je mogo?e kak amortizer?
Ne vem iz kje si, ampak Dolinar na Brezovici ima brezpla?en test amortizerjev, potem pa lahko se menita oz sam i??e? naprej.
Izvoli - navodilo znanega proizvajalca brisalcev (google translate), vsi vitrexi imajo alkohol, ce te pa to moti jih pa red?i z vodo.
?ivljenjska doba gumijastih trakov se lahko podalj?a. Enkrat na mesec jih obri?ite s prti?i z impregnacijo z alkoholom (lahko kupite v kateri koli lekarni). Videli boste, koliko bo v prti?ki pri?lo do prahu, umazanije in drobnih delcev gume. Morda bi bilo pozimi treba pogosteje brisati ??etke, saj se v tem letnem ?asu na steklo naleti veliko peska in ceste. Poleg tega se lahko pri vo?nji po umazanijskih cestah v kateri koli sezoni zahteva pogostej?e drgnjenje. ?e so gumijasti pasovi va?ih janitorjev svetle?i sivi, to pomeni, da je za zmanj?anje ?uma uporabljeno brizganje z grafitom. Ne?no obri?ite ??etke, da ne odstranite premaza.
Ce imate radi svoje brisalce in nebi radi, da vam po dveh mesecih zacnejo skripati ne kupujte VITREXA v lidlu. Sem zamenjal 3 pare BOSCH metlic na treh razlicnih avtih in je na vseh po hitremu postopku zacelo skripati ravno zaradi lidlovega vitrexa. Notri je baje cuda alkohola, da kao ne zmrzne, kar posledicno poskoduje gumice.
Alkohol se nikoli ni gumi skodoval, prej obratno...
Evo zrihtano, sem uspel vse priklopit, najve? ?asa mi je vzelo speljat kabel od radija spredaj do kamere zadaj, razstavljanje plastik po desni strani, plastike v prtlja?niku, pol vezava na rikverc lu? je enostavna. ?i?ke so dali pa res tiste kitajske tanke ko las, izolacijo dol potegne? pa se takos strga
Zdaj juti moram edino preverit razdalje z metrom na kolk so ?rte in pol mal dvignit kamerco, k se mi zdi da je zdaj mal nizka, na oni prvi rde?i ?rti ?e vidim zadnji odbija?.
Edino kar ne dela so tiste ?rte ki se su?ejo z volanom, nevem ?e mazda to sploh omogo?a, prikazuje jih z modro sam stojijo ravno tko kot modro rumene.
jures: revers ?i?ka je zraven power kabla, sam ga ni treba priklopit, ker dobi signal prek canbusa, take sem dobo info od Eonona. Od radija gre sam ena ?ica do kamere (video in), ostali dve pa greta od kamere samo do lu?i zadaj.
To zadevo bi moral aktivirati v menijih. Poigraj se
Zanimivo da jimas tega, ker je ponavadi vse vezano na en sistem, ko ti das rocno v rikverc se pali vse, preko can busa vklopi ekran s kamero, kamero in poda se telemetrijo - tiste crte ki se sucejo z volanom. Na vseh petih aftermarket radijih sem imel reverse zicko med power kabli.
Probaj ce slucajno key 1 ali key2 ne data power ko das v rikverc. Drugace pa ni druge kot rikverc lampa
Pa si probal da ko das v rikverc vsaj vzge zaslon s kamero (video in)
V opisu pise da bi moglo delat tako da ni panike
Kako pa ima mirai notri ? Delno ali komplet usnje? Obakrat je slo pod garancijio? Mogoce ves koliko bi prisel strosek, ce bi se to lotil kot samoplacnik?
mirai je imela GTA notranjost, ?lo je pod garancijo
To je sramota, da vgrajujejo tak?ne materijale in je njihova dol?nost, da ta krap zamenjajo... In kot sem ?e zapisal bo veselica, ko bodo morali sami pla?evati zamenjavo volana. Le koliko stane nov?
verjetno je samo preobleka, ker se tudi tu ?para. Vsaj moj usnjeni zic ni bil usnjen ampak so v 15 min zamenjali prevleko
Ve? kako delujejo sezorji dpf, meri tlak in ko tlak dovol naraste spro?i regeneracijo. Na ebayu se dobi cev na katero se use gor priklju?i, cev pa je nekoliko man?a tko, da avto misli da ima? dpf vbistvu samo senzorje pretenta?. Edino ?e majo zdj tud k?n sezor za pra?ne delce samo dvomim.
Pa brez zamere jures
Vem kako dela..sem menjal sam in meril.
Danes sem se naro?il za redni servis na poobla??enem servisu v MS; servis bo 10.1.2018; vpra?al sem tudi o te?avah odmi?nih gredi; preverjal je zgodovino in mi povedal za vpoklic zaradi napake na vratih prtlja?nika( to mi je povedal tudi biv?i lastnik); na servisu bodo opravili tudi potrebne meritve in ?e bo potrebno odmi?no gred tudi zamenjali v garanciji. Preventivne zamenjave gredi ne delajo, dokler ni potrebe.
Ve? bo torej znanega 10 januarja....aha,servis pride med 280 in 300 evri.
lp jani
to pove vse! ?eprav je zunaj mazdin seznam z VIN ?tevilkami, katere je nunjo zamenjati. Kaj pa pore?ejo potem, ?e se napaka pojavi izven garancije? Oni so DOL?NI menjati ?e je avto na seznamu!
Ne...deluje do 30km.mora? priti bli?je oviri...potem avtom zavira,saj tako je pri moji cx5.prodaj.postavi ve?jo kart.?katlo doma vozi 30km...proti k,?katli.bo zaviralo samo.?e ne servis...lp javi .
aha vi mislite na emergency brake. To pa ja, druga?e pa avto sam zavira oz prilagaja razdaljo s tem sistemom na vseh brzinah. ne verjamem da je pri mazdi druga?e (je pa potreben radarski tempomat za to).
na mojem deluje stalno, le da je potrebno enkrat z brisalci potegniti ko je kaj na ?ipi - tako kot 'reset'. samo v gostem sne?enju se je izklopil saj laser ni mogel 'streljati' skozi.
Pa seveda pogoj je da so vsi ki so v avtu privezani.
* SCBS may not perform as expected due to factors such as the shape of the vehicle in front (some shapes do not reflect laser well, etc.), bad weather (rain, snow, fog, etc.), and road conditions (multiple curves, etc.).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz sem tako meril direktno navor avta (imas v moji temi ko sem primerjal navor s powerboxom) stanje dpf senzorjev itd. Pa tudi internet je delal na android telefonu in android radiju.
Dajt gre naprej.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani