Skoči na vsebino
323c 1.5 previsoka poraba?
Napisano

X-T-C aha, ker jest mam tud ta problem ?e p?ar mesecev, avto kupil od mame in ne gre ve? kot 170-175 po ?tevcu, res pa da mam gume 195/50/15, bo treba servis narest pa bomo pol vidl, avto bi se pa ?e mogu ulaufat matr ej <_<

hmmm....16-tke so super samo so gume prekleto drage, v glavnem znanec prodaja 16-tke s skoraj nove, cena je pa 150k :hohoho: ...in to je mene odvrnilo od nakupa, tako da bom kar na 15 ostal in avto spustil, ?e vedno bo lufta ampak je**t ga :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323c 1.5 previsoka poraba?
Napisano

hmm....no sej jest v bistvu ?e nisem ra?unal kolk mi pije ampak obljubim da pri naslednjem tankaju preverim. Mislm da vedno pod 10, imam pa tudi 90% mestne vo?nje. Na kratkih razdaljah in pozimi je normalno da ti ve? pije. Obrate ima? vo?je zaradi zauga, in zato tudi ve? pije. Obrate ima? res malo visoke, jest vem da tako visoko ne grejo, je pa res da tudi ?e ni tako mrzlo. Jest imam problem da so obrati za?el mal nihat, sploh ko je pove?ana poraba elektrike, npr. ?e okno zaprem in stikalo ?e malo dr?im obrati padejo tako da sumim alternator.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lambda sonda
Napisano

najbolj?a re?itev je da ?e se res ne da dobit lambde za normalno ceno, je da si najde? enega da te bo ?ez spustil zaradi teh plinov. Poglej ?e da ni avspuh slu?ajno kje po?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis
Napisano

...lahko da je stikal ?el....sej panele dol vr?t ni noben problem...par ?raufov in to je to...pol pa mal stikal poglej ?e je vse ok....

jest mam tud en problem z desno ?ajbo......sm pred cajtom jest bumbar pustu mal sopotnikovo okno odprto (ene 15cm) in je de? notr padu ceeeelloooo no???. No in od takrat je problem ko grem npr. ve? kot 100 km/h in za?ne piskat in zgleda kot da okno ni dobro zaprto, motor?ek ga pa bolj gor ne porine...spucal sem pa tud ?e vse tko da mi ni jasno kaj bi lahko bilo, ma morda kdo enak problem oz. ga je imel??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na shema za Mazdo 626 91'
Napisano

..nekaj si narobe zvezal, tako da bo najbolje da ?tromar to pove?e :)

...jest sm pri prej?njem avtu (tud japanezar) sam avtoardio zvezu in bi se mogl vse ujemat tipi topi a ne, tko kot se je pri ostalih avtih, no in jest sm bil ?ist sre?en ker je avtoradio delal, potem se pa pri?gal lu?i in avtoradio je ugasnu, ko sem pa lu?i ugasnil se je pa avtoradio pri?gal :blink: ...no men ni blo n? jasn tko da sm ga pelu ?tromarju in ej zvezal tko kot je treba :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji blatniki mx-3 KJE dobit?
Napisano

no jest sem avto dobil, blatniki porihtani, je mel kar precej dela, na zunaj ?e ni bilo krize notri so pa bili kar prerjaveni tako da je nekaj pleha sam zamenjal in drugega na?vasal, vdrtine na bokih od prej?nje lastnice so tudi poklepane, je rekel da je ?e dobro za??itil, no eno napako sem pa jest naredil, nisem mu povedal ?e za ne vem kako bi se natan?no izrazil, tisti del pleha, ki je na pragovih na podvozju avtomobila, mislim da se zja dvigalko prisloni, da bi mi jih ?e popravil ker tudi ?e kar rjavijo :( .... v glavnem sem ga tudi nekaj za te obrobe spra?eval in mi je povedal da naj bi jih nekdo v Gameljnah pri Ljubljani izdeloval vendar tudi sam ni vedel kdo natanko naj bi to bil, ker je tudi mene zanimalo. Baje jih pa naredi za vsak avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

...zra?ni filter sem sam ?e zamenjal in nazadnje in je cukal :ne vem: ...?portnega bom tudi notri dal pa naj se mal dere, ma? kak?no fotko kako si to porihtal pod havbo in kolk te je vse skupaj pri?lo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

No saj mo?no da je vajno cukanje druga?no kot jaz mislim. pri meni je tako ?e malo prene?no speljem pri semaforjih mi avto mrkne, torej ?e proba? na mestu na hitro pritisnit na gas, najpej malo spusti obrate in ?ele nato gredo obrati gor :whatever:

..nope...pritisnem gas do podna pa nikamor ne gre, pol ga pa katapultira :vesel: ...folk pa gleda pa misl da ne znam avta vozit :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

Jest bom itak pri naslednjem servisu tud sve?ke zamenju pa ?e kable ?e bo treba pol bomo pa vidl. Sam mi mori ?e bo celo zimo tko cukal, sej pr men samo ko je hladen, po parih km vo?nje ko se motor ogreje je vse ok. Samo je pa res mote?e, ker pritisne? na gas pa nikamor ne gre pol ga pa kr nabije, kot da ma? turbo :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

wtf :whatever: ...pri meni je isto, opazil sem ?e zadnji? ko je ornk de?evalo pono?i, ter danes, ko je pri nas v lj megleno in vla?no, je avto malo cuknil, oz. da? gas in ni ni?, potem pa potegne sramezljiv ...jest tudi upam da so samo sve?ke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Trese Pri Pospe?evanju
Napisano

mo?nosti je malo morje, no jest sem imel pri prej?njem avtu podobne te?ave in sem menjal diske, centriral gume pa ?e pa jo? in je ?e zmerm tresl. Te?ava je bla: skrivljena mislm da se re?e pesta zarad karambola. (Tista stvar na katero je pri?raufan disk in v katero gre homokineti?ni zglob in na kateri je kon?nik), ko sem to zamenjal ni ve? treslo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.